Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги

• 40 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, Щастливки  Hug
ДИ Hug - за твоето старание, за хубавата тема и с пожелание да я изпишем позитивно и да бъдем отново Щастливи Заедно, разбира се и с Краля  Heart Eyes

И какво виждам, май сте позабравили това-онова за МК, ето малко спомени, и то какви....от хубавото ни време, когато бяхме заедно в горещите летни нощи:
Mahsun Kırmızıgül Kimdir?

Adı: Abdullah
Soyadı: Bazencir
Baba Adı: Abdullah
Ana Adı: Faika Arık
Kardeşi: Mahmut Arık
Kardeşi: Mustafa Arık
Memleket: Diyarbakır(Bingöl doğumlu)
Yaşı: 39
Doğum Tarihi: 26.03.1969
Boyu: 1.88 cm.
Kilosu: 71 Kg
Mesleği: Sanatçı, İş Adamı
Adresi: Yeni Sükûn Sok. No 82 Levent
İş Adresi: İMÇ 6 Bl. No:6301 Unkapanı
Takım: Galatasaray
Sevdiği Sanatçı: Gerçek Sanatçılar
Sevdiği Müzik: Arabesk - Fantazi, Türkü
Saç Rengi: Siyah
Göz Rengi: Ela
Ayakkabı Numarası: 42
Burcu: Koç
Sevdiği Yemek: Kuru Fasulye - Pilav
Parfümü: Eternity

А за парфюма спомняте ли си:“Ободряващ, различен, индивидуален, мъжки - това е парфюм за мъже, които живеят в настоящето, но спазват вечните, неизменни с времето човешки закони и традиции.” – това споделя за парфюма Келвин Клайн.
Е, кажете, не е ли това парфюма за МК? Peace

И моля Ви, аз не събличам Краля, не късайте ризата на моя Хазарджъм. Седи му добре, а и има спомени с нея, и то какви....за едно хубаво момче и едно хубаво момиче - две млади души, два млади живота, заради твърдите традиции сключиха брак и създадоха семейство, като прескочиха нужните моменти на опознаване, не отидоха на кино, за да потърсят в тъмното ръцете си, не се изпращаха дълго време, неможейки да се разделят - но традициите така повеляваха. Въпреки всичко и всички обаче, те написаха своята приказка! Е, не е бетселър, но е една дълбоко човешка приказка на нужните и ненужните неща в живота, за смисъла и силата на любовта, за това кога и колко трябва да прощаваме! И... след 1 година раздяла - време, през което всеки преосмисли приоритетите си, срещаха се и имаха възможност за друг избор, сърцата им се пожелаха, защото вече се познаваха, вярваха си и се подкрепяха във важните житейски моменти. На кого беше заслугата? Разбира се, на жената, която обича, на Зилян. Защото тя не му прости малките неща, затова той не направи големи и съдбоносни грешки, промени го с любовта си, подари му сърцето си и младостта си, дори в неопитността си мислеше предимно за него. Жертва се - заради традицията първо, заради семействата и семейната чест и извоюва дори с цената на здравето си любовта. Чувството, без което живота няма смисъл.
Така, дотук отговорих на два от въпросите на ТАНЧЕТО  Hug - за любимото ястие и карираната риза! Ще продължа обаче ... да дешифирирам райето на ризата и почерка. Peace
Благодаря ти ТАНЧЕ Hug bowuu че ме върна в едно хубаво време!  bouquet  love001 newsm51

# 61
Става досадно, пост след пост, ще ме извините Embarassed
Почерка и райето на ризата: не намирате ли прилика? Райето е от тънки и широки ивици - но прави - ами човека е простосмъртен, притежава и положителни, и отрицателни качества. Е, всяка от нас вижда различно - в тънките линии, някои виждат минусите, други пък плюсовете. Ами въпрос на гледна точка и мнение. Почерка му е типично мъжкарски, с остри и прави върхове, не изписва докрай, а се чете по подразбиране. Нищо странно, нали знаем всички от преводите на МИЛЕНКА Hug колко е пестелив на думи и как изказва своята позиция.
МИЛЕНКА  Hug   bouquet много ти благодаря за преводите, които правиш. Много се зарадвах, че МК ме е "послушал" и ще се върне към музиката. СтраООтно ! Уникален е със своите музикални творби и артистичния талант, който притежава, съчетани заедно, направо гали окото - често си пускам сцената с "Лунната соната", то да кажем и лични спомени, ама и той...оф, кара сърцето да се разтопи.
Е, ако има някой да се разговорим, ако ли не... приготвила съм един подарък за всички Кралици, та да видя, дали ще има кой да го вземе?? Heart Eyes Laughing

# 62
Ех, Силве, разчувства ме и ти с романтичната си ретроспекция, с тоя скок назад към щастливото ни лято с ЩЗ. Hug
Така е, раираната риза един ден ще е в музей - няма скъсване, няма и разкъсване.  Simple Smile
Силве, за графологичния анализ Peace
Ама че фенки - да забравят любимия му боб! ooooh!  Sorry за спама по въпроса за любимото ястие, но ето преговорите са и за това.
Добре, че Силвето копира и кратката биография на МК. И ето я пак главоблъсканицата, която сме коментирали и преди. На 26.03. или на 01.04.ще купонясваме за РД на МК? Срещат се и двете дати, но в случая е за добро - два купона за един "Овен". Peace

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 21:58 от Tania M.

# 63
Ех, Силве, разчувства ме и ти с романтичната си ретроспекция, с тоя скок назад към щастливото ни лято с ЩЗ. Hug
Така е, раираната риза един ден ще е в музей - няма скъсване, няма и разкъсване.  Simple Smile
Ама че фенки - да забравят любимия му боб! ooooh!

newsm10 Направо непростимо! Heart Eyes
Ама ТАНЧЕ Hug ти веднъж имаш претенции за Кралица, друг път си като черна станция. Направо ме обърка, джанъм, научила съм нещо важно аз от теб, ама няма сега да го споделя... smile3503
Хубаво е, че и теб те държи романтиката. Peace То ти и прилича, Кралице или Черна кутийке, както ти харесва.

# 64
Ама ТАНЧЕ Hug ти веднъж имаш претенции за Кралица, друг път си като черна станция. Направо ме обърка, джанъм ...
"Според случая." Wink Цитираният отговор е на Ива при подобна засечка от моя страна. Joy

Кралице или Черна кутийке, както ти харесва.
Черната кутийка на всички Крале и Кралици. Joy Joy Joy

# 65
И понеже във всяка от нас живее по едно момиче ...Щастливо усмихнато:
ето с този клип Ви пожелавам, всеки ден да имате повод за Усмивка:
http://www.youtube.com/watch?v=v_IdOdx4rlg

Лека вечер на всички и утре приятен ден!
Какъв ще бъде въпроса за преговор, за да се подготвя все пак  newsm78

# 66

Черната кутийка на всички Крале и Кралици. Joy Joy Joy
smile3501 Много хитър ход - черната кутия винаги оцелява!
Е, дано все пак да не претърпяваме корабокрушение или потоп  Joy Joy

# 67
Е, ако има някой да се разговорим, ако ли не... приготвила съм един подарък за всички Кралици, та да видя, дали ще има кой да го вземе?? Heart Eyes Laughing
Силве, ти давай подаръка, пък който дошъл - дошъл.

Какъв ще бъде въпроса за преговор, за да се подготвя все пак  newsm78
Не знам, Силве. В петък Ивето предложи да гледаме турските серии последователно, но почти никой не взе отношение и тя не го повтори повече. (Вили каза, че не може; аз също не бих могла да ги гледам отново всичките последователно, но отделни серии и сцени - да.) Съмнявам се, че е възможно десетина души да изгледаме повторно и едновременно ЩЗ. Кажете си мнението. Предлагайте! Някой иска ли да предложи конкретна серия или отделни моменти за преговор? Силве, на теб какво ти се преговаря най-напред?

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 23:02 от Tania M.

# 68
Сиси, благодаря за клипа-прекрасна Берен! Де да можеше да ми задържи усмивката  Confused неприятностите пак ни връхлетяха сори за спама....... ,но ми е тъпо

# 69
Добър вечер, гъзелки!  bouquet

В понеделник гледам "Между небето и земята" с Бурак по фокса, но едно пиленце ми каза за някакъв подарък и ето ме тук!  JoyСилве, къде ти е подаръка и за какво? newsm78
 Люси, изпращам ти цялата си положителна енергия да се справиш с неприятностите! Hug

# 70
      Добра ви вечер щастливки!
   Като гледам, че почти цели 2 стр сте изписали от снощи май яко сте "отприщили". Танче, ти беше подстрекателят и "даде" тон за "песен" и виж какви хубави неща започнаха да се случват.
   Според моето скромно мнение, почеркът му е на "нервак". Поне моите наблюдения са такива, не че съм графолог де. А за ризката - ами за толкова години момчето ни може да си се харесва много в нея и да си е закупило цяла дузинка.
 smile3503 smile3503

# 71
Добър вечер, гъзелки!  bouquet

В понеделник гледам "Между небето и земята" с Бурак по фокса, но едно пиленце ми каза за някакъв подарък и ето ме тук!  JoyСилве, къде ти е подаръка и за какво? newsm78
 Люси, изпращам ти цялата си положителна енергия да се справиш с неприятностите! Hug
ТАРА Hug ти си моята Кралица на колажите на нашите калпазани. Подаръка ми е скромен, джанъм,
ето го отново за теб: http://www.youtube.com/watch?v=v_IdOdx4rlg
Ако те накара поне мъничко да се усмихнеш, удоволствието ще бъде изцяло мое. Peace  bouquet
А за какво е подаръка: Ами пак ще се повторя, за да имаме често поводи за една хубава Усмивка! Grinning Heart Eyes

ЛУСИ Hug не се предавай изобщо /независимо за какво/. Дръж се и бъди опора, и знаеш - ако с нещо мога да помогна - насреща съм винаги и по всяко време безрезервно. Дано скоро ме успокоиш, че всичко е отминало. Peace
ТАНЧЕ Hug нали знаеш, че аз не съм претенциозна. Както е удобно на повечето от Вас, все съм съгласна. Ако искате някой определен момент, ако искате ей така, ретроспективно, като приказка оттук-оттам. Със сигурност ще бъде трудно всички заедно да ги ИЗГЛЕДАМЕ отново, но може да коментираме определени части, и ако ТАРА Hug се включи с някой колаж - всичко е ок. Peace

ДИДИ Hug мисля те и теб, дано всичко е наред. Дай знак утре, плийз! Praynig Hug

# 72
  • София
Ей го резюмето с притурките към него.

http://www.atv.com.tr/webtv/benim-icin-uzulme/bolum/11?id=f9e000 … ad9a-14e457fedb47
„Benim İçin Üzülme’’ – 11. Bölüm – „Не се измъчвай заради мен”, 11-ти еп. - резюме
15 януари 2013 г.; 20:00 ч.; ATV

Ниязи и Буке отново са седнали на масата за подпис. Само че, какъв ще бъде отговорът на Буке? Нермин ще им прости ли и ще се върне ли вкъщи? Харун, който спипва баща си при нотариуса, ще може ли да му попречи да продаде лодката? Докато интересът на Яшар към хазарта се превръща в мания, сърцето на Орхан вече тупти по по-различен начин. А пък Шахин е започнал да си припомня миналото, което е опитвал да забрави.
Фрагман – „Не се измъчвай заради мен” - 11-ти еп.; 15 януари 2013 г.; 20:00 ч.; ATV:
http://www.youtube.com/watch?v=cTWM41A2Hfg&feature=youtu.be
Скрит текст:
„Сякаш е друг човек… Държа се с мен като с чужд…”
Служител – Буке Арък, без ничия принуда и свободно, според собственото си желание, ….
Буке – Ако аз си тръгна ще простиш ли на моя Ниязи?
Нермин –  Ще простя!
Буке – Заради Ниязи, заради мен, най-правилното ще бъде това.
Ниязи – Обичаш ли ме все още?
Буке – Де да можеше изобщо да не бях те срещала!
Ниязи – Сякаш е друг човек… Държа се с мен като с чужд…
Буке – И ако аз никога няма да мога да стана булка, ще ми простиш ли?
Нермин – Дъще, приключи се с това…
Буке – Ниязи, ние няма да сме щастливи!
Фехиме – Харун, не си престанал да преследваш момичето.

Въпросите за почитателите след 10-ти еп.:
 „Какво очаква Синан в предстоящия епизод? Какви са предположенията ви?”
Интересувате ли се от историята на Орхан?
Как ще коментирате репликата на Буке „Де да можеше изобщо да не бях те срещала…”?

Екипът на сериала е публикувал и следното допълнение към официалното резюме за 11-ти еп.:
„Ще настъпи ли със сигурност един ден, когато всички ще бъдат щастливи? Най-накрая ще се сложи ли край на живота изпълнен със сълзи? Много пъти надеждите ти се градят върху една усмивка в ъгълчето на устните, върху чувството за неудовлетвореност… Отваряш място в живота си за хубавите дни, една крачка и отвъд това е щастието, тичаш, предполагаш, че си го уловил… Състраданието е едно сигурно пристанище, отворени обятия за влюбените, и отново изпитваш болката да не споделиш никога щастието, смазани от рани сърца… Една неопростена сякна от миналото, винаги е зад теб… И сякаш ще потънеш в съновидение, а се събуждаш в кошмар…”

Горното ще да е някой от монолозите, които още не съм превеждала, ала е …. съвсем в стила на един познат нам автор... и ми изцеди вдъхновението да пиша по прозаичната тема за боба. Ама и … аз толкова много неща съм изпрочела и изслушала от и за субекта на обсъждането, че не знам дали е редно да взимам отношение, пък и … малко не се считам точно за фен. Все пак – има моменти, когато е много предвидим за мен вече, особено що се отнася до разните му там постове по актуални въпроси, а също и си знам какво да очаквам и от медиите, та по-скоро съм се превърнала и аз на репортер.

И между другото – днес пак съм/сме получили едно харесване на нашия поздрав до екипа на НИЗМ – толкова, пак е доста добре, аз се притеснявах да не ме натирят като чужденка и заради лошо написан текст.

За обсъжданията и преговора - ами, ... просто в момента съм заета, гледам и превеждам един друг сериал ... пак за тук, де Simple Smile Нали ще ме извините, но не ми стига акъл и за двете неща. Пък и гледам да следя новините, та ... Е, разбира се, ако има питанки, разбира се, приемам да отговарям.

# 73
И между другото – днес пак съм/сме получили едно харесване на нашия поздрав до екипа на НИЗМ – толкова, пак е доста добре, аз се притеснявах да не ме натирят като чужденка и заради лошо написан текст.

За обсъжданията и преговора - ами, ... просто в момента съм заета, гледам и превеждам един друг сериал ... пак за тук, де Simple Smile Нали ще ме извините, но не ми стига акъл и за двете неща. Пък и гледам да следя новините, та ... Е, разбира се, ако има питанки, разбира се, приемам да отговарям.

Миленче, поздравлението си е основно за теб!  bouquet  Че как тъй ще те натирят като чужденка, за срам пред Америка?

Ти преговора не го мисли. Гледай си новините и НИЗМ - този сериал ни е актуалната част от темата, без който хептен няма да я има. Ако ще да останем три-четири зрителки и един преводач (ти).
И боба не го мисли, Силвето вече ни натри носовете, и с право.
Лека нощ!

Диди, чу ли ни гласовете?

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 00:11 от Tania M.

# 74
      Миленче, мисля, че Буке каза това хем от огорчение, хем да го отдалечи от себе си. Нали се надява Нермин да прости на Ниязи, след като тя не е до него. Дали все пак ще има щастие за тях! Не знам, ще видим какво ще се случи по-натам.
   Миленче, ще те попитам, ако искаш ми отговори -
Скрит текст:
кой е новият сериал, който превеждаш?

Общи условия

Активация на акаунт