Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги

• 40 062
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Гинче, новият сериал, който превежда Миленка - и пак за тук - се казва ... НИЗМ. Simple Smile
И ако не си ти, няма да сме и колкото на пръстите на едната ръка - гледащите и пишещите за НИЗМ.  Peace

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 05:51 от Tania M.

# 76
      Танче, аз тези преводи ги чета, помислих си да не е започнала някой друг филм в екип. Добре, че са преводите на Миленка, че то играта им е много изразителна и се подразбират нещата, но като си го прочетеш на български, особено във върховите моменти си е направо трепач.

# 77
Добро утро

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 07:33 от вили-72

# 78
Добро утро, Газелки Hug
ВИЛИ Hug вече е наляла ароматно кафе, но ето и от мен, защото и аз като Мечо Пух - колкото повече, толкова по-добре Peace

и разбира се, курабийки като за Кралици  Heart Eyes

отсега Ви казвам - на обяд - най-доброто - зрял фасул в гърне!  chef
Желая Ви топъл и ползотворен ден на всички  Hug Hug  bouquet  bouquet

ТАНЧЕ Hug, признавам те за Кралица, но сега се направи на домакиня и  newsm75 newsm28 пощенската си кутия, не мога да ти изпратя нищо.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 09:00 от real inima

# 79
Не ми е ден днес,мисля едно пиша друго,сега си изтрих поста,така че явно е по-добре да не пиша

# 80
Вили, гладна кокошка, ама на обяд като споделим бобеца с него, може малко да се позаситим Laughing

Здравейте щастливки! Hug Hug Hug Благодаря на Вили и Силвето за кафетата Hug Hug.

Милена, както казва Таня, поздравът е изцяло твоя заслуга, но пък и ние може да се присламчим и да се поздравим, че пак сме забелязани Peace. Ти в началото не смяташе ли да напишеш няколко реда в ТУИТЪР?
И цитираните от Милена думи /може би на Автора/ пак събуждат болка. Но може ли някой да каже, че са нещо извън реалния живот. Не знам защо, но свързвам тези думи с Харун newsm78.

Диди, кажи как си?

Вили: Не ми е ден днес,мисля едно пиша друго,сега си изтрих поста,така че явно е по-добре да не пиша

Вили, моля ти се недей! Hug.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 11:54 от Iva49

# 81
  • София
Здравейте и успешен ден!

Ей, това е специално за Вили.
Репортаж от премиерата на „Ти си моят дом” (Evim Sensin):
http://www.youtube.com/watch?v=xlkup6TSh-s
и, самият филм, в който играят и някой любимци и от нашата си тема (клипът не е с много добро качество, ала толкоз за безплатно за един от най-гледаните филми за 2012 г.):
http://www.youtube.com/watch?v=CaKiSFGo9vE
А, пък и за всички в темичката ни – музкалният поздрав е със саунд-трака на филма:
http://www.youtube.com/watch?v=te4VDREo--Y  
Музиката е на Йълдърай Гюрген и Йозджан Дениз – все познати нам музиканти от разни филми и сериали.

Ива, не, нямам регистрация в Туитър и не мисля да си правя, ... прото не ми стига времето за такива занимания в социални мрежи. Фейсбук ползвам, защото от страничките там си взимам директно в писмен вид точно ей таквиз монолози и реплики и си улеснявам малко превеждането.

# 82
Сколасах да ви изчета! Удоволствието си е голямо, кой каквото ще да казва. Вчера - влюбено кафенце с макове; днес - тежкарско сребро, че и курабийки + усмивка, дето щеш-нещеш забравяш всичко тъжно. И едно благородно и добро приятелско рамо във всеки пост.  newsm51 newsm51 newsm51
Ей това ми се стори интересно за почерка:http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/novi_tekstove/grafologia.htm
Скрит текст:
Хуквам по задачи и ви скривам любимото "Фуегро". Ако на някой му докривее за нещо - пуска си го и...се усмихва по-широко и сърдечно от Берен. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 83
Момичета, карам без добър ден, че бързам да скастря Вили. Влизам в темата, гледам един крал, маскиран като футболист, посяга да си вземе курабийка ... и на монитора му причерня нещо. Връщам се - няма крал, няма футболист ... И вече и на мен не ми е ден. Или той отиде да си ги яде скришно курабийките. Моля ти се, върни го. Hug
А днес кафетата са супер! И всички на боба днес!
Ива, Ани, как се чувствате, като така се изложихме - да забравим любимото кралско ястие - боб!!! Като ни го припомни Силвето, пак ми се издигна в очите.  Земен, Верен (на боба), Постоянен (в ризите) ... Крал:
Силве, за днес изключвам черната станция, довечера след поредния епизод на НИЗМ ще видя.  Hug

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 11:54 от Tania M.

# 84
Иве Hug няма защо да се чувстваш виновна.Просто денят ми е такъв-шантав,събудих се много весела като се сетих за съня си ми стана още по-весело и след това всичко тръгна наобратно.Ето и сега на яденето вместо сол щях да сложа хлебна сода Joyдобре че се усетих.
А нашите тнцьорки да оставят малко момчто ей го на и обувките си протрило от тропане на хорца

Таня ето го

# 85
Вили, какъв сън? Какво съм пропуснала? Възстанови го по-горе и после пак го изтрий, ако искаш. Извинете за спама, но и той е част от живота ... на темата.

Сода в яденето вместо сол ... Ако е боб, бая ще бухне.  Ще ни хартиса и за вечеря. Laughing

# 86
За Вили  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Все хубави хора сме в тази тема!

# 87
Таня, относно боба се чувствам засрамена Embarassed. Не си познавам Краля Embarassed.
А Силвето! Peace Познава си хем Кралицата, хем Краля на Кралицата!
И като споменах Силвето..., отивам си при тенджерите Simple Smile.
Добре,че сварих боба, преди да изляза Simple Smile. Много е вкусен! МК ще си оближе пръстите Grinning.
Намерих си едно стихотворение, което ми се връзва с Краля Grinning.

Скрит текст:
ДЕНОНОЩИЕ
Блага Димитрова

На разсъмване, щом разпозная
потопения в изгрева хребет
още първата мисъл е тая,
че не трябва да мисля за тебе.

И през целия ден, вероломна,
тя, където отида, ме дебне
и каквото да правя, напомня,

А когато нощта е надвисла
всяка болка във сън да обсеби,
аз не мога да спя и все мисля,

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 13:07 от Iva49

# 88
Айде на бобеца,да ви е сладко
Скрит текст:
Скрит текст:
Таня Краля сънувах мила,понеже аз още си кашлям та и на сън също бях болна и момчето попита ходя ли на лекар и с какво се леквам Joyпредставяш ли си
Милена много ти благодаря за "Ти си моят дом"при първа възможност ще го изгледам.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 14:09 от вили-72

# 89
 Joy Joy Joy Вили, тъкмо гребнах от боба, и докато ти четях съня с пълна уста, познай какво стана. Де да беше кафе.

Общи условия

Активация на акаунт