Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги

• 40 075
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
      Добър да бъде денят ви момичета!
   И понеже на времето не се уточни какви пълнени ребърца обичат Зилян и Хазар, ето ви едни заешки, само трябва някоя добра душа да ги опече.

smile3503  love001 smile3534

Е аз без да си искам даже съм ги опекла smile3532

# 91
Абе момичета, днес кой има имен в темата, че такива блюда се сервират? Май следва десерт и нова серия кафета ... А винцето? Като я няма Диди, кой да се сети. Боже, голямо кихане киха това момиче, дано е само това.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 12:39 от Tania M.

# 92
Таня покрай тези именни и рождени дни започнах да се търкалям.Аз и без това съм си по-закръгленка и все търся диети и все не ги почвам Joy

И аз мисля за Диди от няколко дни,дано се появи скоро.

# 93
    Момичета - за кралска тема се полага и кралска торта smile3521 smile3521 smile3521

# 94
И моля Ви, аз не събличам Краля, не късайте ризата на моя Хазарджъм. Седи му добре, а и има спомени с нея, и то какви....за едно хубаво момче и едно хубаво момиче - две млади души, два млади живота, заради твърдите традиции сключиха брак и създадоха семейство, като прескочиха нужните моменти на опознаване, не отидоха на кино, за да потърсят в тъмното ръцете си, не се изпращаха дълго време, неможейки да се разделят - но традициите така повеляваха. Въпреки всичко и всички обаче, те написаха своята приказка! Е, не е бетселър, но е една дълбоко човешка приказка на нужните и ненужните неща в живота, за смисъла и силата на любовта, за това кога и колко трябва да прощаваме! И... след 1 година раздяла - време, през което всеки преосмисли приоритетите си, срещаха се и имаха възможност за друг избор, сърцата им се пожелаха, защото вече се познаваха, вярваха си и се подкрепяха във важните житейски моменти. На кого беше заслугата? Разбира се, на жената, която обича, на Зилян. Защото тя не му прости малките неща, затова той не направи големи и съдбоносни грешки, промени го с любовта си, подари му сърцето си и младостта си, дори в неопитността си мислеше предимно за него. Жертва се - заради традицията първо, заради семействата и семейната чест и извоюва дори с цената на здравето си любовта. Чувството, без което живота няма смисъл.

Силве,  Hug Какво точно имаше предвид под "малките неща"? Защото тя по-големите му ги прости ...

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 17:58 от Tania M.

# 95
И един въпрос към вас, щастливки. Всъщност Силвето снощи спонтанно започна преговора на ЩЗ. Да не я оставяме да си говори сама, че да не ни изостави съвсем. Съгласни ли сте с обобщеното й мнението в поста, който по-горе цитирах. Аз, с основната мисъл и чувство, да. Знам, че не всички мислят така. Ще споделите ли защо? И едните, и другите.
Тук различното мнение е добре дошло - стига да е прилично облечено и да се държи любезно. Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 17:59 от Tania M.

# 96
Закъснях с обяда, защото ходих на пробна прическа за Хазаровден Heart Eyes, че както се вижда с бели денс танца, май ще съм сама #Crazy
Но понеже боба е в гърне в камина, още е топъл, така, че Обещано - Изпълнено:
Скрит текст:

и накъде без топла питка
Скрит текст:

Утре часът и мястото за обяда са известни - менюто - е, как какво БоБ! Heart Eyes Hug
Връщам се да ви чета  Peace

# 97
Нещо много любимо от Кралицата ТАРА, нещо мнооого красиво:

Една задачка-закачка за Щастливките, които гледат НИЗМ: Знаете ли колко серии ще бъде сериала?

Ще помоля МИЛЕНКА Hug да не подсказва  Praynig Praynig

ДИДИ Hug мисля те от снощи, джанъм, нали всичко е ОКV newsm78 Peace Hug Hug

# 98
Привет мили приятелки  Hug
Нямате представа как ми липсвах те  Hug
Ди благодаря за прекрасната тема  Hug
Танче да си жива и здрава  празнувала си имен ден  Hug
Луси те проблемите и неприятностите винаги идват когато не ги чакаш просто кураж и да си отиват по бързо  Hug  Heart Eyes
Скрит текст:
 След като се прибрахме от помена за майка ми моето мъжле имаше здравословни проблеми ,но за сега нещата се успокоиха

Сега отивам да ви изчета с голям кеф  newsm44

Силве   Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 14:20 от didanka73

# 99
Една задачка-закачка за Щастливките, които гледат НИЗМ: Знаете ли колко серии ще бъде сериала?
Ще помоля МИЛЕНКА Hug да не подсказва  Praynig Praynig

Отговор 1. Една, но Кралска (като тортата на Муци) и нарязана на малки хапки, та да има за всички - "щастливи мъченици", "измъчени щастливки" и гости на балкона! И да стигне за още мнооого теми. Joy
Скрит текст:
Отговор 2. За колкото му стигнат сълзите на Краля. Cry

За ДИДИ Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug
Както казват Мечо Пух и Силвето - колкото повече, толкова по-добре! Медец, бобец, усмивки, кой каквото обича. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 15:11 от Tania M.

# 100
Алоооуу, Газелките Hug
Къде са Ви корделките и букета от  полски китки - любимият на бат Ресул?? Heart Eyes

ДИДИ Hug е поднесла ароматно кафе. Дано всичко премине при твоя Хазарджъм и скоро да ни се похвалиш.

ТАНЧЕ Hug, въпроса ми е сериозен и ще чакам наистина отговор.
А тортата на МУЦИ Hug е прелест. Но самата МУЦИ е Кралицата на кулинарията.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xoiQUTimcj0#!
Това е като музикален фон към кафето, спомняте ли си колко харесвахме тази песен на МК - НЕ ПЛАЧИ! АЛАМА! Peace
 Hug
п.п. Тук е момента когато сакото става кожено яке Peace

Давам жокер - Това е сериал за Черноморските фамилии и традиции -  30  -  50  -  80  newsm78? smile3534

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 15:15 от real inima

# 101
Силве, ама ти не каза ли "задачка-закачка"? Аз добавих и тъжен втори отговор.
А иначе Миленка отговори на този ти въпрос, че никъде досега не е чела да се споменава броят на сезоните или сериите на НИЗМ. Но предполагам, че друг отговор чакаш.

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 16:07 от Tania M.

# 102

Скрит текст:

# 103
ВИЛИ Hug чудесни правила, аз ще напиша 6-тото: Ако досаждам с преговора, моля Ви - Не се измъчвайте заради мен! Peace Hug

Ще се включа довечера, че имам още задачки.
Въпроса ми обаче остава. Ще ви изчакам и ще Ви дам отговора и доказателствения материал.
 Hug Hug

# 104
Силве, имам и аз един въпрос, свързан с клипчето, което ни припомни днес. На мен не ми харесва прическата на плачещия Хазар (изобщо визията му от този начален период). Той вече е променен в сцената в дъжда и особено във финалния кадър (раненият Хазар). Забелязала ли си горе-долу в кой момент от сериала настъпва тази промяна? Би трябвало да има връзка между променената му визия и постепенната - още неосъзната - промяна в отношението му към Зилян. Ти как мислиш?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xoiQUTimcj0#

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 16:13 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт