кератинова терапия ??

• 4 047
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте на всички , исках да се консултирам с хора които са пробвали кератинови шампоани , балсами , маски , кристали и  т.н. .. Та интересува ме от кои продукти и марки  сте доволни вие ? ако може да не са и много скъпи естествено защото не всеки може да си го позволи .. косата ми е много изтощена и е чуплива искам да си е права и поне малко да си възвърне стария вид .. не очаквам чудо или както е по фризьорски  салони но поне малко  моля ви който е пробвал да каже кои продукти са по ефективни .. благодаря ви предварително      Hug Hug Hug Praynig

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 16:09 от A. Angelova

# 1
И аз съм заинтересована Peace

# 2
Аз съм чувала само за кератинова терапия за нокти, и знам че помага и заздравява ноктите...

# 3
az puk naskoro chux che ima keratinova terapiq za nokti Grinning .. az znam samo za kosa .. poprincip v friziorski te saloni pravqt keratinova terapiq koqto kakto sum chuvala e dosta dobra mnogo hora sa q haleli az lichno nesam probvala no izliza 200 lv i trqbva da ima shampoan balsam i maska  za podrujkata i tam oshte 50-60 lv ako ne i poveche ... be obshto vzeto skupichko si e i ne vseki moje da si go pozvoli zatova iskax da se konsultiram tuka za da vidq dali ima nqkoi shampoani i maski koito da imat pone malak efekt iskam da imam prava kosa bez da q izpravqm s presa che mi pisna vseki den da se izpravqm s neq puk inace kosata mi mnogo zle edna chupliva i mnogo izstushtena  Simple Smile

# 4
# 5
това ми е oт днес

Общи условия

Активация на акаунт