Разведеният мъж

• 9 685
  • 53
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Или пък е голяма почитателка на чиклитите.  Wink

# 16
И на мен идеята да разпитваш близките на разведения мъж за проблемите в бившия му брак ми се вижда абсурдна. Каквото желае да сподели той - нека го сподели, макар че и такъв дето ми плаче на рамото нон стоп  и "ляга и става" с коментари за бившата си би ми досадил определено. По-скоро дали това е човекът за теб се вижда в една връзка, която се развива във времето, а не от опита му какъвто и да е той в предишна такава.

# 17
Сега по-подробно разгледах трудовете на автора Р.Н. Ами тя от всичко разбира! Разбира от мъже, от цветя, от женски мустаци, от пот, от подправки, от орторексия нервоза и от дворцова... етикеция.

# 18
Zададената тема е актуална  за нищене  Mr. Green Wink
Интересно ми е авторката на статията от собствен опит ли говори/пише   Grinning
Овикновенно мненията от собствен опит са ми интересни  Grinning а не просто ей така наизУст  Simple Smile

Според мен пише от опита на прочетените теми за разведени във форума.

Не можеш да пишеш от името на някой. Първо, не е професионално, второ, не етично, трето, не е меродавно.

# 19
Останала съм с впечетлението, че вписващите в Дамата са именити наши съфорумки от Мамата, специално селектирани.   Grinning  А Шанел нарочно им е отказала, когато са я поканили - сто на сто!  Wink

# 20
Едно време на разведените жени или тези с дете - са казвали втора ръка, обаче тук в статията - разведеният мъж е особен вид сякаш - чумав някак   ooooh! Той, разведеният - каквото и да направи - излиза грешно и причина да си нащрек  Joy

# 21
след 2та цитата , споделени от Шанел не бих си го причинила да прочета статията.
Трябва да си с изключително ниска култура за да мислиш по този начин.

На около 15 бях , когато съученичките ми си купуваха списанието  Космополитън (май ) , и мисля че даже и там няма толкова ограничени разсъждения.

# 22
  • София
Няма как да не се интересувам, при положение, че евентуално съм се насочила към мъж, който ще е с три развода и около шест деца.

# 23
Няма как да не се интересувам, при положение, че евентуално съм се насочила към мъж, който ще е с три развода и около шест деца.

Няма значение с колко развода и колко деца ще е евентуалния ти бъдещ мъж.

Но не е начина, да подпитваш приятелите му и обкръжението му.
Ако случая е такъв , нито мъжа става , нито жената.

# 24
  • София
Няма, няма, разбира се.
Аз само в бг-мама питам и решавам подобен род казуси. Сега вече в бг-дама трябва.
Още повече още е женен и трябва да се разведе първо, преди да започна да разпитвам цялата рода, нали така.

# 25
Защо ли и аз направих паралел с Космополитън...Ама не в добрия смисъл.

# 26
  Що сега така обиждате съфорумките. Статия като статия.

# 27
А Шанел нарочно им е отказала, когато са я поканили - сто на сто!  Wink
Е, те не са ме канили. Предполагам знаят, че не си струва, защото така или иначе аз работя  през лятото и няма как дупки да копая и статии да пиша. Все пак за повечето статии трябва да правя научни проучвания.

# 28
  • Варна
Ох, то  като гледам как са проучвали... Crazy

# 29
Откъде ще знаят приятелите защо е разведен?! Трябва да се черпи информация от извора, да се види и другата гледна точка. Следователно трябва да се отиде при бившата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт