Разведеният мъж

• 9 673
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
Ами да! За да пишеш за женски мустаци, рецепти за дома, съвети за здравословни проблеми, при това сериозни, очевидно се правят проучвания или ако не е така, ще си помисля, че БГ Дама несериозно и опасно се опитват да съветват читателите си. За женските мустаци защо не поканят ендокринолог или друг лекар, който да напише статия? Ами за въпросната орторексия нервоза?

# 31
  • Варна
Следователно трябва да се отиде при бившата. Mr. Green

Да, нека се направи щателно разследване по въпроса  Laughing

# 32
  • София
Откъде ще знаят приятелите защо е разведен?! Трябва да се черпи информация от извора, да се види и другата гледна точка. Следователно трябва да се отиде при бившата. Mr. Green

Веднага си го представих като групова терапия- трите бивши /едната настояща, все още/ , наредени в кръгче и аз в средата да задавам въпроси. Може и децата да поканим да изкажат гледната си точка. Нали и децата бяха включени в проучването.

# 33
абе, мъж да не си в бг-мамма/уф, -дамма/. хеле пък разведен Twisted Evil. ще те обезкостят и сложат наред с космите, неврозите и какво беше още там  Crazy

# 34
Еее ама що сте толкова лоши?!Статията е субективна. Мнението и` не е меродавно. Напротив пуснато тук като тема е видно, че се търси реалната преценка  в хода на някакъв вид дискусия. Добре го правите, но не залитайте според мен/субективно впечатление имам/по личният семеен статус на автора. Тъпо е.

# 35

Още повече още е женен и трябва да се разведе първо, преди да започна да разпитвам цялата рода, нали така.

Може да потърсиш Дамата ( автор на статията) с решение и на този казус  Grinning

# 36
Най-добре, Azzy, го тагни на недвусмислена снимка с теб във ФБ. Например той заровил лице в пазвата ти, а ти любящо го милваш. Така едновременно ще информираш приятелите, колегите и родата му, че той вече не свободно люлеещ се ...  Laughing

# 37
Ами да! За да пишеш за женски мустаци, рецепти за дома, съвети за здравословни проблеми, при това сериозни, очевидно се правят проучвания или ако не е така, ще си помисля, че БГ Дама несериозно и опасно се опитват да съветват читателите си. За женските мустаци защо не поканят ендокринолог или друг лекар, който да напише статия? Ами за въпросната орторексия нервоза?

И моят интерес беше силно възбуден от съответната статия за мустаците, в която се казва, че най-добрият метод е с махането им с восък   Joy Уви, нямам налични, за да изпробвам...

Дискусия, цел или каквото и да било - сайтът е ужасно празен откъм реално съдържание за мен. Малоумни статии с общи приказки.

# 38
  • На морето!
Откъде ще знаят приятелите защо е разведен?! Трябва да се черпи информация от извора, да се види и другата гледна точка. Следователно трябва да се отиде при бившата. Mr. Green

Веднага си го представих като групова терапия- трите бивши /едната настояща, все още/ , наредени в кръгче и аз в средата да задавам въпроси. Може и децата да поканим да изкажат гледната си точка. Нали и децата бяха включени в проучването.
И двете майки- на любимия и бившата- те ще знаят повече дори от съседката на долния етаж!

# 39
  • До морето :)
Не можах да изчета всичко до край в статията. Съжалявам.  hahaha
За мен като цяло и безумна. По същата причина трябва да внимаваме с всеки който е имал въобще някаква по-сериозна връзка преди нас. И защо темата е само за разведения мъж? А разведената жена? И всеки човек е различен с различните хора до себе си. Това, че не се е разбирал с жена си, били са пример за италианско семейство, това не означава, че и със следващата ще е така. Колко хора има които се развеждат, а след това са щастливо женени/омъжени отново за други хора?

# 40
Следователно трябва да се отиде при бившата. Mr. Green

Да, нека се направи щателно разследване по въпроса  Laughing
Най-добре с детектор на лъжата. Така и така като е параноя, рошава да е.

Ех, тази Радост, бе: "Насаме с мустаците..... мъхът сам по себе си е безопасен"  Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 20:09 от Анонимен

# 41
  • На черешата
 Ей ме- на, разведена и във връзка с разведен, но не съм авторката на статията/. Въпроси!?

# 42
Ей ме- на, разведена и във връзка с разведен...

Обърка се нещо по заглавието ли? Не е отчетна темата.  Laughing

# 43
  • На черешата
Ей ме- на, разведена и във връзка с разведен...

Обърка се нещо по заглавието ли? Не е отчетна темата.  Laughing

Не съм, нещо недоволставте от статията. Има глупости, но има и истини. Казвам го от опит.  Peace
Нахокахте авторката, а вие всички от опит ли заете, че в статията няма нищо вярно? Питахте нея от чия позиция говори, ами вие ?

# 44
Разведеният мъж не е защитен и рядък вид, та сигурно и ние от опит говорим.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт