Разведеният мъж

• 9 676
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
  • На черешата
Далеч съм от мисълта, че е рядък вид.  Peace Но в статията си има много истини. Peace

# 46
  • Варна
Далеч съм от мисълта, че е рядък вид.  Peace Но в статията си има много истини. Peace

Това, че е разведен не го прави различен.Добър, лош и какъвто си щете може да е мъж и без да е женен и разведен.Авторката не е открила Америка и не може да се говори в множествено число за всички хора.Случаи всякакви има.

# 47
Аз съм разведена и не правя разлика между женен, разведен и тн...
  ooooh!

# 48
Във връзка с част от писаниците и въпросите:
мъж, който говори с възторг за децата си, подлежи много лесно на шантаж и манипулиране в името на децата от бившата - няма да ви е приятно.
разпитвате приятелите му или роднините и...... какво очаквате, да го изпонаплюят ли?
разпитвате бившата и....... "прекрасен, страхотен, ама се разведохме"
питайте си него, приемете казаното за истина, а времето ще си покаже.
наскоро разведен, ако не е инициатора за това....... ми не ви трябва.

# 49
Много ми е интересно - как да говори за децата си, освен с възторг. Ами ако пък въобще не го интересуват децата му - що за човек е той тогава? И приятно - неприятно, свързвайки се с някой, който имал деца се свързваш и с тях - неминуемо е това.

# 50

Това, че е разведен не го прави различен.Добър, лош и какъвто си щете може да е мъж и без да е женен и разведен.Авторката не е открила Америка и не може да се говори в множествено число за всички хора.Случаи всякакви има.

Абе има значение, когато изстрадаш нещо, когато си полагал усилия без резултат и се е стигнало до край - човек придобива много житейски опит и обикновено се променя.

# 51
  • Варна
В известна степен, да.Но зависи..Някои стават по търпеливи, по уравновесени, знаят че се налагат компромиси.Има магарета , които са си все същите..абе...мъже. Laughing Така че, разведен или не може все да не става.Или да си е добре, дори да е станал по-човек след развода.
Жените се променяме повече обаче, обикновено отговорността по отглеждането на децата се пада на нас и това ни прави доста взискателни към бъдещ партнъор.

# 52
  • София
А ,какво му е на българския разведен мъж, прибира си Го  в гащите и е готов за нови отношения и осеменявания.Я да живееше в САЩ, ще го оставят само по гащи при развод и ще се замисли доста дали да се жени отново Grinning

# 53
  • Бургас
Уха, прочетох я статията. Но, нищо интересно не виждам, а само дали...или...дали...или.
Описват ги като неспособни да водят нормален живот същества, които във всеки един момент или правят секс, или се женят или се събират с бившата. А изненада! Даже и не разведените ги правят тия работи.       
Аз съм щастливо омъжена за разведен, а и преди това щастливо разведена  Laughing
Бившия ми и той - щастсливо оженен за разведена жена.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт