Муки, със здраве да я ползвате миялна. Няма така отмяна наистина.
Блонди, много хубава кола, и аз искам такава, но малко по-нататък във времето. Отдавна съм си я заплюла.
Диони, стискам палци скоро да има развитие по въпроса ви и да оздравявате.
Софи:), благодаря за инфото за пързалките.
В крайна сметка сама ще ходя до Сф и съответно се наложи, така да се каже, да захраня Сн с АМ
. Първия ден много го плю и хич не го яде - преди 2 дни това - но днес го излапа все едно пържоли съм и дала и ме гледаше с един блажен поглед, все едно досега с отрова съм я хранела. Сега спи непробудно - та се чудя - дали и ние не сме в периода на рев като Бюти? Защото тия дни е някакъв кошмар - рев и неспане, нерви и от двете страни.От моята повече. В неделя мисля да захранвам вече. Ще започвам с картоф, после тиква, после морков, после пащърнак. Та така 1 месец. После каша, оризова, чиста, после с плод. Такива са ми вижданията, ще видим дали ще се сбъднат.Тайра, Тайра, без коментар....
Блонди, предаде се на ФБ, а?
Пейпър - много изчерпателна с парфюмите
Днес ми е плодов ден - пукнала съм от глад. Съответно и настроението ми е под нулата...
Много хаотичен пост - сори.

Някой да има идея..Преди се кефеше на количката.Сега само като я види и се започват фасоните.
Дано и нищо не стане.Иначе се надявам наистина в най-скоро време да се изнесеме,понеже не искам Емма да стане такова същество като тях...
Не харесвам деца с бижута, първо. Второ и по-важно - дупки по тялото ще оставя да си прави всеки сам, в съзнателна възраст. Коя съм аз, че да дупча чужди уши, да обрязвам чужди пишки, да татуирам и подобни? 

Иначе и аз се точа на 90-дневната, днес дадох кръв и ще видя първо резултатите другата седмица, пък после ще решавам
така малка част отиде в боклука, той - за ново масло.
Представям си цялата торта да бях направила
, затварят училища, автобусите не вървят, бедствено положение. Не знам при вас как е времето, но да знете, че ви пращам сняг
верно скъпи са, ама поне мият

А за Бобчо
Аз съм изумена къде живееш-то не бяха скандали,бой,реплики,че Ема не е дете на партньора ти,сега пък шоколад
,и при мен ще играе ножицата май.На връщане взехме от Лидълските памперси,много добре изглеждат,малко по-дълги са от тия на Памперс,дано не пропускат.
пък и да може и да мие и аз не им трябвам повече в къщи
- днес съм на кекс и фасулец..проста работа