Отговори
# 675
Тая тема я пропуснах тоталноооо

Муки, със здраве да я ползвате миялна. Няма така отмяна наистина.

Блонди, много хубава кола, и аз искам такава, но малко по-нататък във времето. Отдавна съм си я заплюла.

Диони, стискам палци скоро да има развитие по въпроса ви и да оздравявате.

Софи:), благодаря за инфото за пързалките.

В крайна сметка сама ще ходя до Сф и съответно се наложи, така да се каже, да захраня Сн с АМ Simple Smile. Първия ден много го плю и хич не го яде - преди 2 дни това - но днес го излапа все едно пържоли съм и дала и ме гледаше с един блажен поглед, все едно досега с отрова съм я хранела. Сега спи непробудно - та се чудя - дали и ние не сме в периода на рев като Бюти? Защото тия дни е някакъв кошмар - рев и неспане, нерви и от двете страни.От моята повече. В неделя мисля да захранвам вече. Ще започвам с картоф, после тиква, после морков, после пащърнак. Та така 1 месец. После каша, оризова, чиста, после с плод. Такива са ми вижданията, ще видим дали ще се сбъднат.

Тайра, Тайра, без коментар....

Блонди, предаде се на ФБ, а?  Laughing

Пейпър - много изчерпателна с парфюмите  Laughing

Днес ми е плодов ден - пукнала съм от глад. Съответно и настроението ми е под нулата...

Много хаотичен пост - сори.

# 676
  • Плевен
Здравейте, седях си днес и си мислих кога да пробия ушите на Ани? Мамите с момиченца, ще слагате ли обички и кога Simple Smile
Вчера моята педиатърка ми обяснява, че този месец вече да давам месо и жълтък, аз само кимам с глава и хич не й казвам нищо. И днес познайте, свекърва ми щастлива ми носи 2 пюрета на Ганчев, едното пилешко месо със зеленчуци, другото млечна каша с банани и бисквити.  #Crazy
Има ли начин да се отучи бебето да заспива на ръце, изнемогвам вече. Тежи много, а и не иска да я приспива никой друг освен мен.

# 677
  • София
Хелоууу
Мале колко страници сте изписали.Личи си че е лошо времето днес  Mr. Green
Ние пък до преди малко бяхме на разходка с малката истерия Емма.Няма такъв рев и такова мрънкане.Все иска гушната,а аз нали не искам да я разлигавям още толкова и само се чудя как да я успокоя без да я вдигам и целият квартал ни слуша.Не знам защо прави така от няколко дена  newsm78 Някой да има идея..Преди се кефеше на количката.Сега само като я види и се започват фасоните.
Нищо й няма засега от шоколада  Hands Clap Дано и нищо не стане.Иначе се надявам наистина в най-скоро време да се изнесеме,понеже не искам Емма да стане такова същество като тях...
Лино чак толкова скоро хич не искам.Стига ми малкото зверче засега  Mr. Green Поне на годинка,та дори и повече да стане и ще го мислим.ММ пък от няколко дена е на бебешка вълна,ама като се замисли за втори и му връчвам Емма за 5 минути и му отминава бързо тази мисъл  Mr. Green
Диони дано бързо се разбере какво му е на детенцето  Hug
Аз мисля Емма да я пускам на ясла и затова много много не ми пречи че го направиха това за 4 годишните да ходят на предучилищна,но не мисля,че е редно да е задължително.Има много хора,които не искат да си пускат децата...Прости хора са тия в тоз парламент....
Блонди честита ти количка  Hug
Принцеса да се оправяте всички по-бързо  Hug

# 678
Мамите с момиченца, ще слагате ли обички и кога Simple Smile

Не  Blush Не харесвам деца с бижута, първо. Второ и по-важно - дупки по тялото ще оставя да си прави всеки сам, в съзнателна възраст. Коя съм аз, че да дупча чужди уши, да обрязвам чужди пишки, да татуирам и подобни?  Grinning
И трето, слагането на обици на бебенцата е типично за определени религии и прослойки, като на мен лично не ми допадат и двете.
Въпрос на личен избор, разбира се, макар че личен може да касае само собственото ни тяло  Wink

Гале, на мен всеки ден ми е всеяден и по много  Tired Иначе и аз се точа на 90-дневната, днес дадох кръв и ще видя първо резултатите другата седмица, пък после ще решавам  Thinking

Месечинке, малко книги ми се опъват и ги изоставям, но Парафраф 22 е една от тях  Tired

Взех пакет малък Памперс 4, гледам някакви нови са, с допълнителен слой, който гарантирал нощем 12 часа сухо  Thinking

Започнах Тофифий тортата и добре, че случайно близнах, мъжът ми взел солено масло  ooooh! така малка част отиде в боклука, той - за ново масло.  Crossing Arms Представям си цялата торта да бях направила  Close

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 17:00 от Блонди

# 679
Пейпър и ММ е възпитаник на Руската  Mr. Green
Блонди, майка ми също не харесва Парграф 22 /родена е на 14 август/.
Гале, хич не съм стриктна и плодовия ми е направо кошмарен. Но Първия път си правих печени ябълки, много засищат. Втория ядох задушени зеленчуци и следващия път съм решила тиква да си пека от тази дето правих на детето, оказа се много вкусна - тип цигулка.
При нас каквъв сняг вали цял ден и даже се засилва. Ех тез англичани пак ги изненада зимата  hahaha , затварят училища, автобусите не вървят, бедствено положение. Не знам при вас как е времето, но да знете, че ви пращам сняг  Mr. Green
Софи, аз съм израстнала в много задружно семейство, винаги са ме обграждали с любов родителите ми. Доста саможива си бях, мног не се поддавах на контрол и в училище бях много популярна, бях главтар на момчетат. Просто не мога да си обясня това което ми се случи. Възможно е поради факта, че живота ми се преобърна с това бебе да се страхувам за него, до сега си бях само аз и бях свикнала с това. Но тук приемат за нормална следродилната депресия, даже акушерките и личните лекари са длъжни да следят за това състояние и да реагират адекватно. Нали сте чували за майки които откачат и нараняват децата си, та системата работи за предотвратяване на такива инциденти.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 17:56 от Котка и Калинка

# 680
Ди, преди бременността носих 41, ама след нея ми уголемя крака, някой път и 41 ми стават, ама последните маратонки си ги взех 42, ужас  Mr. Green Mr. Green
И аз много обичам книги, мирисът им  Heart Eyes Heart Eyes да си наплюнча пръста и да отметна страница...оргазъм направо  Joy Joy Joy
ММ и мен ни събудиха в 3 часа с новината, че дядо му бил в бърза помощ, а пък бабката нямало да я оперират, понеже била много стара, а операцията е много тежка и никой не се навивал..били й изтеглили вода от сърцето...и така, докогато издържи  ooooh! и сега уикенда ще идем да ги видим и свекърва ми каза да се подготвим за "сбогуване" - най-малко те така вече са се отписали и говорели все едно умират и въобще смотана работа  Whistling Whistling от една страна се радвам, че баба ми и дядо ми починаха, когато бях на 6  Tired
Муки, супер за съдомиялната, вземи си Финиш - от тях сме най-доволни  Peace верно скъпи са, ама поне мият  Hug Иначе аз пак някои неща си ги мия на ръка, не ми пречи, ама особено като имаш гости и струпаш една камара чинии и чаши е супер отмяна..следващото нещо дето сме му хвърлили око с Лоа е от прахосмукачките - робот  Heart Eyes Joy Joy

# 681
Ох, тия прахосмукачки откога ги чакам у нас  Grinning Ама много цифри, ужас  Tired

За коя руска си говорите? И аз съм от руска гимназия (не, че нещо помня  ooooh!)

Абе, момичета, голям проблем ми е с това обръщане по корем. Ако няма да спи или не е седнала, веднага се завърта по корем. Проблемът е, че повръща. Гледам мин 1 час след ядене да е седнала и после в кошарата, но и след 2 часа, пак връща. Как ще я караме така - не знам  Rolling Eyes

# 682
Здрвейте, дами!
ММ попаднал на нещо забавно, което реших да споделя.
Скрит текст:
Ако децата имаха свой форум, какви щяха да са темите там

"Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?"

"Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката,
"Дуфалак"-а, клизмата и т.н.?"

"SOS! Мама спи през цялата нощ!"

"Струва ли си столчето "Чико-Поли"?"

"Не ми дават да късам тапетите"

"Как да се промъкна до котката?"

"Поход в поликлиниката. Писна ми"

"Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?"

"Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим к това?"

"Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?"

"Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?"

"Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване"

"Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде
мама държи втория пакет?"

"Някой пробвал ли е на вкус "Фастум-Гел"-а? Искам, но досега не ми се
е удало..."

"Какво трябва да може мама на 27 години?"

"Цица отделно от мама: възможно ли е това?"

"А вас целуват ли ви по дупето?"

"Препоръчайте ми логопед за баба"

"Колко джиемеса сте осмукали досега?"

"Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?"

"Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми
се изплъзва.."

"Услуги: художествено размазване на каша по лицето"

"Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?"

"Помогнете! Расте ми коса!"

"Продавам комплект мамини дрехи, размер 46"

"Помощ: мама не заспива, докато не посмуча двадесетина минути цицата й!"

"Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в
умиление. Споделете опит!"

"Какво да изям, за да акам виолетово?"

"Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми... Как да узнаем истинското си име?"

"Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?"

"На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?"

"Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???"

"Коремът на мама се поду. Какво значи това?"

"Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?"

"Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?"

"Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?"

"Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?"

"НАЯДОХ СЕ Как да обясним това на родителите?"

"Къде ни е носленцето?", "Къде са ни очичките?"... Те наистина ли не знаят???"

"Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване
реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин"

"ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да
възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???"

"Трябва ми материална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!"

"Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за
нормален модел"

"На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?"

"Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?"

"Зайченцето бяло"... "Хей, ръчички"... А какъв е творческият
потенциал на вашите родители?"

"Да смучем едновременно цица и палец - максимализъм?"
А иначе заглавието май е по-добре нечленувано, знам ли, аз по-клоня към математиката и не съм много по словото Simple Smile
Да се похваля - Вивиан точно когато навърши 5 мсеца в 5 сутринта реши да се обръща от гръб по корем за първи път, беше много сладко. И ние го имаме този проблем с повръщането по корем. Понякога даже когато е по гръб и много шава с крачета връща струйки с прозрачна течност, вероятно лиги, знам ли...
Честит имен ден на празнуващите! Бъдете живи и здрави.
Уф, още щях да пиша, но за сега толкова.  Hug
Пазете се, момичета.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 18:14 от Desisita

# 683
Десиситка, тези вече сме ги чели - два пъти преди това ги публикуваха момичетата!  Peace
Ако искаш ги направи в скрит текст, за да не заемат толкова място!  Peace Как сте вие?

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 18:17 от Vaseto29

# 684
Ние имаме прахосмукачка робот, китайска. 1000 и кусур лева не бих дала иначе. По-добре хубава парочистачка за тия пари. Не съжалявам за покупката, справя се добре, въпреки че имаме две черни котки. Уточнявам цвета, защото космите добре се открояват Simple Smile Според мен е идеална, особено ако й осигуриш пространство. Ако някой се интересува по-подробно да каже, ще пиша.

# 685
Почвам ви отзад напред Mr. GreenДопивам си вече тотално изстиналото сутрешно кафе и ви дочитам kaffeetrmker_2
Честити имен ден на всички именици.За майката на Елсън  bouquet А за Бобчо Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Блонди,честито за колата.Много изминати километри и безаварийно Peace
Тайра,без коментар Naughty Аз съм изумена къде живееш-то не бяха скандали,бой,реплики,че Ема не е дете на партньора ти,сега пък шоколад ooooh!
Муки,айде честита съдомиялна.Много чинии,останали от хубави поводи,да измие  bouquet
Леа,дано всички много бързо оздравеете Hug
И аз не съм много запозната с парфюмите-любими са ми Жадор,Пюър пойзън,Дъ уан,Омния Mr. Green
Диони,дано всичко е наред и тревогите да са излишни Hug
Месечинка,утре ли излизат резултатите от МБ?
Женя,няма проблем Hug На малката сладурана нищо й няма.Ама за слузта за първи път чувам,че има общо с рахита.Аман бе!Колкото лекари,толкова теории Crossing Arms
Аз все забравям да попитам- Ивка,как сте?НЕ си писала скоро,дано всичко е ок и няма повод за притеснение с Марти Hug
Софи,радвам се,че и куче,и баба са добре Mr. Green
Тарантулке,страшен виц hahaha hahaha hahahaНаправо се познах в героинята Joy Joy Joy Joy

Сами,приятно изкарване Heart Eyes

Охх,така като ви изпусна,докато наваксам всичко става каша в главата Crossing Arms
Аз да се похваля си имам баба на помощ smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
И утре сигурно ще ида да клъцна малко от косата smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
Кафето свърши,отивам да вечерям smile3534

# 686
Margi_K ,мерси,че питаш Hug-засега всичко е наред,Марти не е имала много контакти с болното дете,дано няма нищо,след седмица ще пускаме изследвания на урината.Бебето можело да се зарази само от болен,така че сега се надявам да се разминат нещата.
Аз днес бях на зъболекар,оказа се,че нямам поражения след бременността,само една отлепена коронка и растящ мъдрец.За сметка на това косата ми капе яко Sad,и при мен ще играе ножицата май.На връщане взехме от Лидълските памперси,много добре изглеждат,малко по-дълги са от тия на Памперс,дано не пропускат.
И да не пропусна:ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,ПРАЗНУВАЩИ ВЧЕРА И ДНЕС,ДА СТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! smile3525

# 687
Честит имен ден на всички именници !!!   bouquet
В къщи кафе машината ни е автоматична, миялна, пералня, сушилна, робо шеф-ове и само една прахосмукачка робот ми трябва....   smile3521 пък и да може и да мие и аз не им трябвам повече в къщи  hahaha  Леля ми си купи такъв робот и е много доволна (в тях си има куче, котка и две деца Mr. Green ), направила си е поръчка от Англия, но за какви пари не помня  Blush

Ох ние се преспиваме със сешоар  Rolling Eyes много му харесва звука явно и пищи докато не му го пусна и тогава се успокоява и заспива  Thinking  Другото което ме притеснява е, че не може да се обръща от корем по гръб и обратно..или е рано още  Thinking

Бюти - много кофти ситуация с бабата  Sad  

На сестра ми й продупчиха ушите на 2 годинки - даже закъсняха според мен  Rolling Eyes по - добре да се дупчат от по - отрано  Wink

Тайра - нищо няма да й стане от шоколада  Hug  

# 688
Женя,щях да питам ама забравих  Embarassed Коя е тази лекарка? Като сме си били там съм водила Кики при Крумова и Рачева,предполагам си ги чувала.Имат кабинет до 9то ОУ, а Крумова ни е комшийка и я знам от дете.Много пациенти имат и аз бях останала с добри впечатления,та ако още не си ги посещавала добър вариант са  Peace

Бюти,миялната си върви си върви с една кутия финишчета- 70 на брой,а за по натам проучих че има и други.Ще пробваме и ще отсеем  Mr. Green Но засега я гледам като голям камък- сол имало някаква,специални начини на подреждане за да е по ефективна работата......  Tired

Всички болни да издравяват......сега!  Hug

Аз упорито боря депресиите с готвене   chef - днес съм на кекс и фасулец..проста работа  Joy а Кикимора опищя света за желе  Thinking И й направих и от тоя боклук.
А днес изядох цели две бели еклерови парчета в неделята... Whistling

# 689
Охх, настигнах ви.. обаче чета от телефона и.... нищо почти не помня, а не успявам да се разпиша от няколко теми  Embarassed ...
Ние бяхме в болница - Детска белодробна  Sad от понеделник с диагноза бронхиолит. Миличкия изтърпя  боцкане, инхалации... днес ни пуснаха само с уговорката, че имаме инхалатор и живеем срещу болницата  Tired , а и той е доста по-добре... Дано до понеделник е съвсем здрав  Praynig Praynig Praynig

Малко телеграфно нататък, че сигурно съм досадно като ме няма няколко теми и накрая стоваря ферман...

Книги  Heart Eyes и аз много обичам, но признавам напоследък не съм никак ок с времето (организацията по-скоро) и гледам да чета леки неща, та и аз съм в кюпа с Тери Пратчет  Peace

Пътуванията
са единственото нещо (почти), което адски ми липсва от както ги преустановихме заради напредналата бременност и още не сме се организирали... Сега се чудя как ще процедираме, понеже ние обичаме да сме самосиндикално и с много обикаляне....

Концертите... тези големите... стадиони, Армеец.. не са ми толкова страст, отидох само на Лени Кравиц, че си бях обещала... съжалявам, че пропуснах Шаде...(за Ерика Баду обаче се замъкнах със все корема на Elevation) иначе ми липсва удоволствието да слушам любимите си изпълнители на живо по клубове ...и да танцувам  Embarassed сега се чудя дали да не се пробвам за Бебе... а Села Сю  Heart Eyes ако идва... чудеса от храброст ще направя  bowuu

Банофито го правих още бременна... сега не смея заради краве млякото (Алекс и той е с АД, ама за това в друг пост)

За захранването не съм толкова вглъбена признавам, искам само да е здравичък, пък ако е необходимо ще поизчакам и по-бавно ще действам ... Педиатърката още не е повдигала темата, но вероятно ще си поговорим другата седмица  Peace

За среща писах вече в другата тема  Peace

Парфюми... аз харесвам леки и свежи, по-често летни аромати...последната ми любов (ама от преди 2 години) е Aqua di Gioia на Giorgio Armani ...сега не смея да ползвам много често парфюм, та се отказах да си търся нов  Crossing Arms

Косопад... и още как, точно след като се поподстригах... още обмислям дали да не се подстрижа на едно асиметрично каре и аз и да се чудя после кво да я правя  ooooh!

Извинявам се, че пиша рядко и не успявам да обърна необходимото внимание персонално на всички... но обикновено чета от телефона и не успявам да запомня... често се отказвам да пиша точно, защото се чувствам... неподготвена  Embarassed Embarassed   nnnuu

Общи условия

Активация на акаунт