www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 9

• 93 065
  • 900
  •   1
Отговори
# 120
  • Обетованата земя
да, за кравата  Peace

# 121
Здравейте.  bouquet  Забелязал  ли е някой от кой сайт излиза най-иконом4но и с ка4ество. Благодаря. Heart Eyes

# 122
Във фотобокса може и без пари да ти излязат - ако прочетеш малко из темата.
В Кравата снимките са с по-добро качество и са на 9 ст.

# 123
Здравейте! Искам да си поръчам фотокнига от photobox, от регистрация на нов потребител с покана. Имам 50 кредита за снимки и 1 кредит за книга от кода, който сте публикували тук. Та въпросът ми е - може ли ако поръчам само книгата, доставката ми да е безплатна? Четох, че може тези 50 кредита да ми поемат доставката? Не мога да разбера как става. При поръчката ми начислява 3.99 паунда доставка.

# 124
*Caramell*  писах ти на лични , доставката не може да бъде поета от кредита снимки , а от кредит в лири Simple Smile

# 125
Днес ми отговориха от Кравата - не можело да се преместят кредитите напред , имала съм много кредити в акаунта... живот и здраве през 2030 година ще мога да си поръчам 200 наведнъж  Wink

# 126
Отдавна не съм поръчвала от Фотобокс-а,дали има действащ код за персоналната книга или друга такава.Моля да споделите newsm78.Благодаря Peace

# 127
LPLFRGT7 - за класик А4

# 128
Благодаря   bouquet

# 129
*Caramell*  писах ти на лични , доставката не може да бъде поета от кредита снимки , а от кредит в лири Simple Smile

mila_x,   bouquet Всичко ми стана ясно от първия път  Grinning

Пробвах кода за книгата от photobox, даде ми да си избера от 4 варианта книги, не само класик, и кодът важи до началото на април. Мисля че беше до 04.

# 130
  • Гражданин на света
Момичета, как става този номер с кода за книгата. На мен ми дава на всички възможни акаунти ето това съобщение - Sorry, either you're not eligible to use this offer or you've already used this offer code the maximum number of times . Ref. 8007 и нищо не се получава.   bouquet

Редактирам се: стана най-после. Смених браузъра и се получи.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 11:23 от eleonor4eto

# 131
Момичета, да споделя за фотокнигата, която поръчах на 18.02 от Кравата. Поръчката я забавиха около седмица, докато я изпратят, значи да е тръгнала някъде към 25.02 (вече не помня кога точно се смени статусът) и на 05.03 беше при мен Crazy! На 19.02 поръчах и персонализирана картичка # 1 MOM за 8-ми март за майка ми, заедно с несесер, който исках да ми е подаръкът към картичката за празника. От несесера още няма и следа, но пък картичката пристигна в комплект с книгата Mr. Green! Така че и подарък имам за мама, и картичка Peace! А несесерът ще почака за някой друг празник. Доволна съм много - и от качеството, и от бързината! Пак от Кравата чакам още 3 по-късни поръчки със снимки 10х15.

# 132
да *Caramell* , дава избор - но другите книги само ги намаля, а класик А4 става 0.00лв. Преди 2 месеца на 0.00лв ставаше и A4 Personalised Photobook, която е с по-хубава корица ,
а дали някой е пробвал сега във френския фотобокс ,няма ли по-евтина книга различна от класик А4

# 133
  • Русе
Момичета, да споделя за фотокнигата, която поръчах на 18.02 от Кравата. Поръчката я забавиха около седмица, докато я изпратят, значи да е тръгнала някъде към 25.02 (вече не помня кога точно се смени статусът) и на 05.03 беше при мен Crazy! На 19.02 поръчах и персонализирана картичка # 1 MOM за 8-ми март за майка ми, заедно с несесер, който исках да ми е подаръкът към картичката за празника. От несесера още няма и следа, но пък картичката пристигна в комплект с книгата Mr. Green! Така че и подарък имам за мама, и картичка Peace! А несесерът ще почака за някой друг празник. Доволна съм много - и от качеството, и от бързината! Пак от Кравата чакам още 3 по-късни поръчки със снимки 10х15.

И аз поръчах  от Кравата несесери уж за 8 март но и при мен много забавиха поръчката. Пуснах я на 15.02 а ми я експедираха едва на 28.02 така че моят подарък за 8 март се провали. Досега никога не са ме забавяли толкова дори им писах 2 гневни мейла от които изобщо не се трогнаха а се оправдаха с новата си година която между другото си бяха написали че възстановяват работа на 15.02 и аз точно заради това пуснах тогава поръчката. Досега всичко ми е пристигало за 7 дни от датата на експедиране ама на точно когато ми трябва не стана  Sad

# 134
моите дойдоха, Кравата имаха ужасно много поръчки, сега снимките ги правят 2 дни, а не като преди за часове!

Общи условия

Активация на акаунт