www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 9

• 93 139
  • 900
  •   1
Отговори
# 690
Имам едни 15 лири, които се чудя как да похарча, че са на най-стария акаунт и повечето от кодовете не ловят, та да споделя какво открих:
ей от тук: http://www.moneysavingexpert.com/deals/photobox на втория линк има, ако си нов потребител 99 снимки, но тъй като съм в акаунта ми пише, че не съм нов и ми даде 20% от цената:
http://www.photobox.co.uk/landing/photo-prints-offer-oc

(пп  Hug изпробвах какво се получава с горния линк и нов потребител, ами...супер просто, доставката е 2.74 за 99 снимки)

Хваща ми и намалението на Голеееми постери 45/30 и 40/30 (но се оказа, че снимките, които искам са малки и не стават  Confused ), та постера излиза под 5 паунда с код: BIGPOSTER

Може и да не съм открила топлата вода  Blush , уж следя темата, но може на някого да е от полза писаното.
-----
Книжките от Кравата не са лоши, но в сравнение с книгата от ФБ .... няма смисъл от тях, поне така си мисля, най-малко защото във ФБ излиза 10на лв и е 26 страници, качеството е по-добро, кориците са твърди, видът е по...така Wink
а от кравичката е с меки корици (поне такива спомени имам от моите) и са само 20 стр.   Peace

-----
Онзи ден се свързвах с чата им и питах за тениски исках други цветове, че има само цикламено и бяло, отговорът беше, че друго нЕма  Crossing Arms

---
Приемам идейка за нещо инетерсно с доставката общо до към 15 п, че иначе ще вземам постер и снимки вероятно...

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 19:52 от anny_

# 691
Ани, постера с доставката ли е под 5 лири или само постера, доставката имаш ли представа колко е ?
Остана ми акаунт с 5 лири кредит .

ПП. - За постера ми даде, че е изтекъл кода на 28,03,2014, ти кога го пробва ?

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 11:32 от Тони.

# 692
  • Плевен
Здравейте!

Има ли как да намаля чашите? Има ли код за фрии , както има за книгите?
Благодаря предварително!

# 693
  • София
Здравейте! Получих си книгите от фотобокса и съм много доволна! Благодаря още веднъж за помоща   bouquet Сега имам друг въпрос. Поканих приятелка, но тя си е изтрила мейла с поканата. Опитах, но не мога да я поканя пак, дори от друг профил. Какъв е варианта да я поканя със същият имейл? Или не става и трябва да си направи друг?

# 694
с този меил повече не може да се кани,тъй като фигурира в системата вече като поканен, но няма значение, че го е изтрила просто да си отвори фотобокса и от там с този меил да се регистрира, не е задължително да е през мейла. Или тя се е регнала и не си помни паролата, че не стана ясно дали иска да се регистрира или е забравила паболата

# 695
  • София
Мерси, мила   bouquet Изтрила си е мейла,с който я каня от пощенската кутия преди да се регистрира. А пък аз си мислех, че за да използва поканата трябва да се регистрира от линка в мейла. Ще й кажа да влезе в сайта и да се регистрира.

# 696
може ли линк на книгата която е в кредита за покана на приятел Referral Square Spiral Book Credit. мерси, че направих една, от предложените ми, но е скъпа 30 и няколко паунда

# 697
Здравейте, преди време тук прочетох, че направена книга може да се сподели на мейл. Може ли някой да ми каже как става, че имам да правя 3 еднакви книги.

# 698
  • Димитровград
Момичета моля за помощ. Praynig PraynigИскам да поръчам чаша ,но когато тръгна да добавям втората снимка не иска да ми я уголеми като първата.Става малка.Къде бъркам? newsm78 newsm78

# 699
Тони., мн се извинявам, но не съм видяла питането ти по-рано, почти не влизах последната седмица  Embarassed Да, кодът сигурно е изтекъл, че вчера и аз намерих 1 акаунт и се чудих какво да го правя.

Silvipl, иди на книгата в дясно на страницата горе, където пише моят фотобокс, дай от падащото меню на creations (второто/третото някъде е), показва ти се книгата. Под нея има Share (3тото), цъкаш на него и те пита как да е шерне на нова стр ти се отваря това. Ако искаш да е по мейл пиши мейла на човека, ако ли не, над книгата има "бутон", първият по мейл е в оранжево, до него е да ти даде директен линк.
!!!! Шернеш ли е не може да я променяш, така че ако искаш някаква промяна първо я направи на първоначалната книга, запиши я под друго име, ако искаш, не е задължително и тогава я сподели  Peace

# 700
Момичета моля за помощ. Praynig PraynigИскам да поръчам чаша ,но когато тръгна да добавям втората снимка не иска да ми я уголеми като първата.Става малка.Къде бъркам? newsm78 newsm78
Как да уголеми снимката, Гери?
коя чаша си избрала, то е стандартно поле, в което слагаш снимката и нагласяш. Сега пробвах, да, може да се увеличи снимката, т.е да се види част от нея, пробата е на чашките със сърцата, получава се без проблем http://studio.photobox.com/flex/#/step1

# 701
  • Димитровград
Ето тази чаша.Слагам първата снимка всичко е ок,но когато завъртя на 360 градуса да сложа втората снимка ,не се получава,качва се малка и по никакъв начин не мога да я направя с големина като първата.
http://www.photobox.co.uk/shop/home-gifts/photo-mug/magic-mug

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 12:13 от geri_pam

# 702
поръчах книгата спирал бук, от кредитите, до бг доставката ми я даде 3,99 паунда а до англия 3,58.

# 703
Гери, чашите имат доста варианти за дизаин, не знам на кой от тях  си се спряла, но вероятно е с голяма и малка снимка щом не става да се уголеми, смени дизайна има вариант с 2 голями снимки  Simple Smile

# 704
Момичета,  някой наскоро купувал ли е от промоциите нещо, което може да се поръча след време. Тече в момента намаление, но нещо ми се губи как ставаше...а тия от лайв-чата не ме включват и ми се мотаят...
"Купих" си тениска, прибави ми я в коша, но не съм я правила, просто цъкнах на Купи от промоциите с намаленията...сега трябваше да мина плащането и после да си я направя и поръчам, нали? нещо такова мисля беше, но не ми се ще да объркам, че реално не съм готова със снимката, а промоцията с намаленията изтичат днес?

Общи условия

Активация на акаунт