Къде в Пловдив? - 40 тема

• 74 271
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета,в коя "Златна круша" е по-добре и топло Rolling Eyes
Мерси! Peace

# 61
  • о`майна лунна нощ е
Последните два пъти ходихме в Рилон центъра. Първият път ни беше хладно/споделих тогава/, но при второто посещение ни беше добре. Там мисля, че е по-спокойно, лесно се намира място за паркиране /привечер/ в уличката отстрани и ако сега си взема ваучер, ще е пак за тази пицария.

В някоя от предходните теми коментирахме спортните сакове. Тази седмица ще  се оглеждам за .......
Благодаря предварително!
В  халите  на първия етаж  в ляво магазин Бора.Не зная дали стават за карате . Взетият наш  оттам  май месец -все още е здрав струваше 18 лв имаше и за около 24лв    -много големи.Ползуваме го пет пъти седмично.
Вижте ги ако Ви е по път.

Благодаря за отговора. Работя наблизо и ще отскоча в обедната почивка.   bouquet

Момичета, препоръчайте ми нотариус, който да не взима много скъпо. Става въпрос за прехвърляне на собственост на автомобил. Имам една стара кола, която така си стои, но съвсем ненадейно се появи купувач.  Laughing

Няма значение при кой нотариус ще отидете. Таксите са по тарифа, която е единна за всички и зависят от стойността на сделката /или продажната цена или от застрахователната оценка/ на автомобила - която от двете е по-високата. Често се препокриват.

Ние работим със Сотир Димов, кантората му е над аптека Марешки на спирката на пл. "Съединение" - тел. 032/62-16-16. На място правят и застрахователни оценки, имат бланки за декларациите и бланки за договор за покупко-продажба, които само попълвате лично.

# 62
Предложете романтично ресторантче с добра куня  Simple Smile

# 63
  • Пловдив
За "Златна круша" - скоро бяхме в тази в Рилон центъра. За топло и като обстановка е ок, но ядохме най-лошата пица, която сме опитвали някога. Ядохме е силно казано, защото децата отказаха да я ядат, а са луди по пицата и те поискаха да ходим на пица, а ние с мъжа ми хапнахме 1-2 парчета и другите ги оставихме. Може и лош късмет да е било, защото по другите маси хората си хапваха и изглеждаха доволни. Аз си мисля, че може и да е защото пицата беше фамилна, но пък няма логика за малките пици да ползват различни продукти от тези за големите  newsm78

# 64
  • Пловдив
За "Златна круша" - скоро бяхме в тази в Рилон центъра. За топло и като обстановка е ок, но ядохме най-лошата пица, която сме опитвали някога. Ядохме е силно казано, защото децата отказаха да я ядат, а са луди по пицата и те поискаха да ходим на пица, а ние с мъжа ми хапнахме 1-2 парчета и другите ги оставихме. Може и лош късмет да е било, защото по другите маси хората си хапваха и изглеждаха доволни. Аз си мисля, че може и да е защото пицата беше фамилна, но пък няма логика за малките пици да ползват различни продукти от тези за големите  newsm78

Това също ни се е случвало в Рилона.

# 65
Аз харесвам Златна круша на Отец Паисий.Не е имало случай да съм недоволна от пиците.

# 66
Забелязах на няколко места в кв. Кършияка - в градинката пред очна клиника "Луксор", както и в една градинките край ул. "Борба"9, наскоро монтирани фитнес-уреди на открито.
Приветствам идеята!

Има ли някой от вас информация по чия инициатива и с какви средства са построени тези спортни площадки?

# 67
Привет!    Grinning
Някой да знае къде продават точени кори "Сърбиянка"?

# 68
Днес ходихме на Кукленско шосе-има борса за дървен материал там, но това, което търсим беше свършило./Търсим летви 7см -2.5 или 3м./ Та къде другаде има подобен склад/борса?

# 69
Аз пък издирвам ТВ игра,но не Нинтендо или Плейстейшън,а от старите с дискети-Супер Марио,танковете,онези патки,които се стрелят...Дали ги има изобщо някъде,че дребното ме побърка направо...

# 70
Табела за дървен материал съм виждала и на Коматевско шосе, ама не
знам какво точно продават.Сега като се замисля и на околовръстното съм
виждала някакъв склад, до една сграда на Хъс, точно преди разклона
за борсата в Първенец. Иначе в Практикер също има много дървен материал.

# 71
  • Пловдив
Аз пък издирвам ТВ игра,но не Нинтендо или Плейстейшън,а от старите с дискети-Супер Марио,танковете,онези патки,които се стрелят...Дали ги има изобщо някъде,че дребното ме побърка направо...
Дискети има на една сергийка на пазарчето до Форум-а в Тракия.
Първата сергия от към форума се пада, продава един рошав чичко hahaha
Преди 3-4 години съм мяркала и игри там, но скоро не съм се заглеждала

# 72
# 73
Благодаря момичета,ще проверя задължително всички места.  bouquet

# 74
Табела за дървен материал съм виждала и на Коматевско шосе, ама не
знам какво точно продават.Сега като се замисля и на околовръстното съм
виждала някакъв склад, до една сграда на Хъс, точно преди разклона
за борсата в Първенец. Иначе в Практикер също има много дървен материал.

Практикер са гола вода.На другите места ще трябва да се провери, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт