Къде в Пловдив? - 40 тема

• 74 255
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Някой да знае дали в Пловдив все още има място на което да подвързват книги с дебели корици  newsm78 Имам една много стара книга, доста повредена от времето, а много ми се иска да я съхраня още дълго и едно подвързване ще и помогне.... опитах с гугълчо, но ... нещо не откривам  Sad

Мястото е горещо препоръчано от моя позната, която ме увери че работят качествено и на достъпни цени.

Намират се на булевард цар Борис III, в посока от Тримонциум към Сточна гара, от страната на ПУ-то, в старата кооперация преди спирката на ПУ. В същата отдолу има голямо кафене. Намират се на партера, входа е от към булеварда. Има изтъркана табела "Бойче".
Там ще я подвържат както си трябва с картон, шнур и прочие.
Ако искаш телефон ми пиши!

# 46
  • Пловдив
Връщам се да чета

# 47
  • Пловдив
Да ви наблюдавам....
 Чакам намаления на ботуши  Laughing

# 48
Аз пък издирвам мъжки костюм на прилична цена.Гледах в мола но там тръгват от 400-500лв.не ми се дават толкова при положение,че ще сложи само за няколко часа.

# 49
  • Майничка
Аз пък издирвам мъжки костюм на прилична цена.Гледах в мола но там тръгват от 400-500лв.не ми се дават толкова при положение,че ще сложи само за няколко часа.
В "Мерилина", последния магазин преди Пешеходния мост, от страната на аптека "Марица" сме купували най-евтини костюм.В Passage на главната правят прилични намаления също, един тесен, но триетажен магазин с/у Виваком, до Найки.

# 50
  • Пловдив
Аз тъкмо открих един магазин с евтини и хубави мъжки костюми и панталони-в МОЛ Галерия на 3-тия етаж.И те взеха, че го затвориха...В Спридера имаше прилични костюми и намаление 50 % Wink

# 51
Аз издирвам хубаво дебело мъжко яке. Само в Том Тейлър имаше наистина зимно яке, но от сега целият плат беше станал на мъхчета. Търся още от декември и никъде не мога да намеря зимно яке.

И да споделя за едно много приятно заведение, което са открили съвсем скоро - Монро. Намира се на Римския стадион, срещу ДСК. На единия етаж е нещо като кафе-бар, но на втория са направили ресторант, който е страхотен. Обстановката е пипната до най-малките детайли, много е стилно и същевременно ненатрапчиво, менюто е изчистено , но има достатъчно избор, цените са съвсем нормални. Мисля, че лятото ще има и градина към ресторанта, поне така ми изглеждаше площадката, която е към него.

# 52
Аз тъкмо открих един магазин с евтини и хубави мъжки костюми и панталони-в МОЛ Галерия на 3-тия етаж.И те взеха, че го затвориха...В Спридера имаше прилични костюми и намаление 50 % Wink
Намалението в Спридер беше до 13 януари...Иначе имаше изгодни неща, особено мъжки и детски. Относно подвързването на книги-близо до ПУ-то под един блок, като тръгнеш от университета посока заведението Пожарната, точно на кръстовището, вдясно се пада, под дългия блок, правят печати, също подвързват и книги.

# 53
  • о`майна лунна нощ е
В някоя от предходните теми коментирахме спортните сакове. Тази седмица ще  се оглеждам за такъв за един 10-годишен каратист. Бихте ли ми препоръчали размер /ще се ползва за кимоното и евентуално кецове/, марка, магазин ... в района на центъра или "Тракия". Примам всякакви съвети дали да е сак или раница.
Благодаря предварително!

# 54
Аз издирвам хубаво дебело мъжко яке. Само в Том Тейлър имаше наистина зимно яке, но от сега целият плат беше станал на мъхчета. Търся още от декември и никъде не мога да намеря зимно яке.

И да споделя за едно много приятно заведение, което са открили съвсем скоро - Монро. Намира се на Римския стадион, срещу ДСК. На единия етаж е нещо като кафе-бар, но на втория са направили ресторант, който е страхотен. Обстановката е пипната до най-малките детайли, много е стилно и същевременно ненатрапчиво, менюто е изчистено , но има достатъчно избор, цените са съвсем нормални. Мисля, че лятото ще има и градина към ресторанта, поне така ми изглеждаше площадката, която е към него.
Хмм, звучи доста интересно.....така както си го описала обаче ми е трудно да се ориентирам, защото в райноа има две банки ДСК. Къде по-точно е-към Генерал Заимов, срещу ДСК, където имаше преди едно кафене Фешън ли?

# 55
Да, дори мисля, че е на мястото на това кафе. След това започва възвишението към Антим 1.
Наистина останах много впечатлена.

# 56
  • Пловдив
благодаря за темата!

# 57
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми нотариус, който да не взима много скъпо. Става въпрос за прехвърляне на собственост на автомобил. Имам една стара кола, която така си стои, но съвсем ненадейно се появи купувач.  Laughing

# 58
  • Пловдив
В някоя от предходните теми коментирахме спортните сакове. Тази седмица ще  се оглеждам за .......
Благодаря предварително!
В  халите  на първия етаж  в ляво магазин Бора.Не зная дали стават за карате . Взетият наш  оттам  май месец -все още е здрав струваше 18 лв имаше и за около 24лв    -много големи.Ползуваме го пет пъти седмично.
Вижте ги ако Ви е по път.

# 59
Момичета, препоръчайте ми нотариус, който да не взима много скъпо. Става въпрос за прехвърляне на собственост на автомобил. Имам една стара кола, която така си стои, но съвсем ненадейно се появи купувач.  Laughing
Е те май са им стандартни горе-долу цените  newsm78 А и зависи мисля от стойността на сделката.
(Скоро го правихме това ама нотариусът ни е комшия  Blush и не се задълбочих много какво, къде как)
Това и вместо запис  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт