Къде в Пловдив? - 40 тема

• 74 413
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Момичетам, от къде мога да купя мъжки слип или боксерки със Супермен, нещо от сорта http://www.natamno.com/products/%D0%91%D0%95%D0%9B%D0%AC%D0%9E-% … --SUPERMAN-1.html ?

# 106
  • Пловдив
Къде продават пантофи на Бефадо? Изключвам фирмения магазин в Гранда.

# 107
Iveelina, благодаря ти много! Аз живея в  Кичука и ще  го намеря това магазинче!

# 108
  • Пловдив

Венерата също продават.Защо не искаш фирмения магазин?

# 109

Срещу пицария "Верди" в посоката, където се отива към "Гладстон",в "Касида" също съм виждала пантофи на "Бефадо"  Peace

# 110
  • Пловдив
Благодаря    bouquet

Венерата също продават.Защо не искаш фирмения магазин?
Защото всичко е разграбено от номерацията която ми трябва.

# 111
Здравейте! Къде мога да намеря качествена хавлия за баня - детска? С това инертнет пазаруване вече не зная магазините в града  Embarassed Искам да е плътна и мека. А ако се сещате за сайтове - също става Simple Smile

# 112
  • Пловдив
Здравейте , незнам дали въпросът ми е за тук , но все пак ще попитам:
изтекла ми е шофьорската книжка и трябва да е подновя , та в кат ли сега се подават или в рпу по адрес? и какви документи се изискват ако знае някой Simple Smile
Благодаря предварително   bouquet

# 113
Къде продават ел.уреди втора употреба внос от Германия, Швейцария и т.н? Конкретно кафемашини.

# 114
Къде продават ел.уреди втора употреба внос от Германия, Швейцария и т.н? Конкретно кафемашини.
Ако те интересуват внос от Великобритания-ето тази фирма,са ми хвалили познати/знам,че имат и склад някъде до Търговиите в Кичука и може и на място да се пазарува/:http://stop2shop.eu/index.php.Пиши,ако искаш,да питам за точното местонахождение.

# 115
  • Пловдив
Здравейте! Къде мога да намеря качествена хавлия за баня - детска? С това инертнет пазаруване вече не зная магазините в града  Embarassed Искам да е плътна и мека. А ако се сещате за сайтове - също става Simple Smile
Нашата хавлия е на Панагюрище. Много е мека и приятна и добре попива. Но ни е подарък. Знам иначе, че нещата на Панагюрище се продават в Метро, но дали ще има със сигурност не знам, нека и други се включат.

Здравейте , незнам дали въпросът ми е за тук , но все пак ще попитам:
изтекла ми е шофьорската книжка и трябва да е подновя , та в кат ли сега се подават или в рпу по адрес? и какви документи се изискват ако знае някой Simple Smile
Благодаря предварително   bouquet
Погледни последните страници за предната тема. Там доста подробно момичетата описваха.
До парк Белите брези има един магазин за уреди втора уотреба, но не знам от къде ги внасят и дали има кафемашини.

# 116
Погледни последните страници за предната тема. Там доста подробно момичетата описваха.
До парк Белите брези има един магазин за уреди втора уотреба, но не знам от къде ги внасят и дали има кафемашини.
Там съм виждала само перални  newsm78

# 117
  • Пловдив
Там съм виждала само перални  newsm78
Може, аз за това написах, че не занм дали ще има кафемашини. Благодаря, че писа, за да знам вече и аз  Simple Smile

# 118
ninand за нищо  Simple Smile

# 119
До Белите брези продават само едра бяла техника-перални,хладилници,мисля имат и съдомиялни и печки/но не съм на 100% сигурна за тях/.....,а сега се сетих,че избор на кафемашини/ има в "Робуста" на Васил Априлов 27.

Общи условия

Активация на акаунт