Къде в Пловдив? - 40 тема

• 73 675
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Аз за Плей До ходя в Джъмбо,има най-различни цветове и комплекти(поне около Коледа имаше)!Комплекти по 6 цвята-10лв,има и по-малки,но не помня цените!Имаше и неща,подобни на това,което си показала!

# 646
  • Пловдив
Аз за Плей До ходя в Джъмбо,има най-различни цветове и комплекти(поне около Коледа имаше)!Комплекти по 6 цвята-10лв,има и по-малки,но не помня цените!Имаше и неща,подобни на това,което си показала!

И аз! И съм сравнявала цените-в Джъмбо Плей до са най евтини.
Иначе съм виждала и в Карфура и Хиполенда да продават, ако ти е далеч Джъмбо.

# 647
Къде в Пловдив има детски спален комплект Hello Kitty, търся в цвят лилаво, че не намирам?

# 648
  • Пловдив
Виждали ли сте наскоро памперси на промоция марка Либеро или Пуфис №5 и на каква цена.
Либеро ще са на промоция от понеделник в Кауфланд-голям пакет за 19.99 Simple Smile

# 649
  • гр.Пловдив
Мами, ако сега тръгна да търся из града, ще мога ли от някъде да намеря пита, без поръчка, че нещо ме мързи да меся?

# 650
къде има магазин с богат избор на детски играчки ? местоположение ?

# 651
  • Сопот
Момичета,търся гранит.Някой да знае къде има и естествено-цена?Чух че китайският гранит излиза поевтини и от гранитогреса.Знаете ли склад или магазин?

# 652
къде има магазин с богат избор на детски играчки ? местоположение ?
   Вис Виталис - два магазина - на бул. Шести септември до хотел Кендрос и срещу Баумакс в Тракия,
   Хиполенд - два магазина - срещу Метро и в Мол Пловдив,
   Бейбиленд -  знам два магазина - срещу Гранд-а на ул. Петко Д. Петков и след Пешеходния мост, но със сигурност има и още...
   Джъмбо...

# 653
Къде в Пловдив има детски спален комплект Hello Kitty, търся в цвят лилаво, че не намирам?
Аз съм взимала от едно магазинче на бул. Мария Луиза/до Си Банк/, но не винаги има, трябва да се проверява.. Peace

# 654
Евваа, благодаря, утре ще проверя на Мария Луиза, дано да има.  Simple Smile

# 655
Здравейте!
Търся дамски ботуши за мен 41 размер.
Търся и детска лятна количка-бях във Вис Виталис,Щъркел и Бейбиленд. newsm78
Знаете ли така също къде предлагат колички Хаук?
Благодаря предварително!

# 656
Здравейте!
Търся дамски ботуши за мен 41 размер.
Търся и детска лятна количка-бях във Вис Виталис,Щъркел и Бейбиленд. newsm78
Знаете ли така също къде предлагат колички Хаук?
Благодаря предварително!

Ботуши на разпродажба имаше последно в "Deichmann".  Peace Но бях там преди седмица - две. Те по принцип имат и големи номера.

# 657
  • Пловдив
В Хиполенд мернах днес промоция на колички с минус 15 процента, те имат и Хаук мисля.
Виж и там.
Ако пък поръчваш от чужди сайтове - имат хубави предложения, само трябва да следиш и да знаеш каква количка точно.

# 658
Евваа, благодаря, утре ще проверя на Мария Луиза, дано да има.  Simple Smile
Дано, аз нашия го взех септември, но зареждат често. Hug

# 659
  • Пловдив
малко страничен въпрос от на пазар, но да питам - подадохте ли жалби за сметката си за ток? и къде? смисъл може ли електронно или да ходя до евн и в кой офис?

прочетох това и се замислих да подавам ли...принципно ни е 100 и нещо тока, сега ни е 220 и малко отгоре..
 Електроразпределителните дружества няма да могат да прекъсват електричеството заради неплатени сметки на гражданите, ако са подали жалба, обеща още министърът.

"Ще задължим трите ЕРП-та да не прекъсват снабдяването с енергия за всички български граждани, които са подали жалба, до момента, в който се установи колко е резонна или не жалбата. Когато е доказано, че е потребена реална енергия, ЕРП-тата трябва да предоставят 3-месечен срок, в който сметките да бъдат платени, без оскъпяване", каза Добрев.

Общи условия

Активация на акаунт