Къде в Пловдив? - 40 тема

• 73 705
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
малко страничен въпрос от на пазар, но да питам - подадохте ли жалби за сметката си за ток? и къде? смисъл може ли електронно или да ходя до евн и в кой офис?

прочетох това и се замислих да подавам ли...принципно ни е 100 и нещо тока, сега ни е 220 и малко отгоре..
 Електроразпределителните дружества няма да могат да прекъсват електричеството заради неплатени сметки на гражданите, ако са подали жалба, обеща още министърът.

"Ще задължим трите ЕРП-та да не прекъсват снабдяването с енергия за всички български граждани, които са подали жалба, до момента, в който се установи колко е резонна или не жалбата. Когато е доказано, че е потребена реална енергия, ЕРП-тата трябва да предоставят 3-месечен срок, в който сметките да бъдат платени, без оскъпяване", каза Добрев.
Изчакай следващата сметка и тогава..
В темата за тока доста момичета писаха, че след двойни сметки за декември, за януари са даже ниски.
Имаше и случай 350 лв единия месец, 0,20 лв за следващия  Mr. Green
Т.е. са си писали колкото си искат, за да си завършат яко годината откъм оборот  Crossing Arms
А дано сега да засекат реално вече...  Rolling Eyes

Иначе жалба само в Център за обслужване на клиенти ... и се чака няма да ти кажа колко  ooooh!
Ходила съм по друг повод, не сега в баш лудницата - поне 1/2 ден си отдели за това...

# 661
  • Пловдив
ми..не знам дали е хубаво така. значи не е реално, значи ще ми е оправдана жалбата. да взема да подам...изчаквайки следваща сметка - трябва да си платим тази.  Thinking

# 662
Мен ме интересува дали само титулярът може да я внесе?

# 663
  • Пловдив
оф май да, това и аз сега обсъдих с майка ми, пък нашия електромер се води на починалата ми баба още..отиде ми жалбата  ooooh!

# 664
ми..не знам дали е хубаво така. значи не е реално, значи ще ми е оправдана жалбата. да взема да подам...изчаквайки следваща сметка - трябва да си платим тази.  Thinking
Даже и да ти оправдаят жалбата, ще те накарат да платиш тази сметка и после евентуално да връщат... Иначе ще ти спрат тока без да им пука какви жалби си подавала. Но като засекат следващия път реално (Ако сега са минали само "прогноза") ще се оправдаят, че всичко е наред - щото няма как от днес за утре да направят проверка. + това ще трябва да платиш и 50-60 лв за проверка на електромера.

# 665
  • Пловдив
подадохте ли жалби за сметката си за ток? и къде? смисъл може ли електронно или да ходя до евн и в кой офис?

Не,и според мен няма смисъл
Следващите месеци ще наваксат надписаното.А надписаната сметка така или иначе трябва да я платиш,защото спират тока.Веднъж,преди години,подадохме,но само загуба на време.
Днес и аз чух за това отлагане от 3 м.Но преди процедираха със спиране.

# 666
Пловдивчанки, видях, че няма закована тема в Клюкарника за Ани-
тя е наша съгражданка и спешно се нуждае от помощ-
http://www.monitor.bg/article?id=373733
това е групата във фб http://www.facebook.com/HelpAni?ref=stream
Време няма, трябва много бързо да се съберат парите.

# 667
  • Пловдив
Някой с мнение за тур.агенция Дрийм Тур Rolling Eyes Гледам имат оферта за екскурзия до Истанбул...

# 668
Здравейте, искам да направя на дъщеря си поличка ту ту. Помагайте от къде да купя тюл? Благодаря предварително!

# 669
Тюл в Мазиар има най-различни цветове,имат магазини из цял град,аз се сещам на Иван Вазов и в Тракия-Сани център Crazy!Ценички,около 3лв,ширина-3мИмат също панделки и още чудесни неща!Може да прозвучи като реклама,но аз съм им фен,винаги има с какво да ме изненадат приятно!

# 670
  • Пловдив
Въпросът ми не е за тук, но съм сигурна, че ще ми дадете отговор  bouquet  bouquet  bouquet
Трябва да ходя до 3 ДКЦ - първа база, която е на бул. „В. Левски“ 144. Знам, че до там ходи 99, но не знам в каква посока трябва да го хвана от Форум-Тракия newsm78
Според мен - от страната на форума, според ММ - от отсрещната... някой може ли да помогне?  bouquet

# 671
  • Пловдив
Момичета,търся гранит.Някой да знае къде има и естествено-цена?Чух че китайският гранит излиза поевтини и от гранитогреса.Знаете ли склад или магазин?
На "Рогошко шосе", посока гробищата отляво има склад за гранит. Там има и китайски и друг. Можеш да отидеш на място да си избереш. Преди 4 години беше около 18 лева кв. метър.

# 672
Тюл в Мазиар има най-различни цветове,имат магазини из цял град,аз се сещам на Иван Вазов и в Тракия-Сани център Crazy!Ценички,около 3лв,ширина-3мИмат също панделки и още чудесни неща!Може да прозвучи като реклама,но аз съм им фен,винаги има с какво да ме изненадат приятно!
Благодаря много информацията е доста изчерпателна   bouquet

# 673
  • о`майна лунна нощ е
Въпросът ми не е за тук, но съм сигурна, че ще ми дадете отговор  bouquet  bouquet  bouquet
Трябва да ходя до 3 ДКЦ - първа база, която е на бул. „В. Левски“ 144. Знам, че до там ходи 99, но не знам в каква посока трябва да го хвана от Форум-Тракия newsm78
Според мен - от страната на форума, според ММ - от отсрещната... някой може ли да помогне?  bouquet

На спирката на самия Форум. Тръгва да обикаля Тракия в посока 60-класното и се измъква покрай Баумакс и ВСИ за центъра.

# 674
  • Пловдив
Знаех си аз Simple Smile
Много, много, много благодаря Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт