Къде в Пловдив? - 40 тема

• 73 654
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, имам нужда от добра фирма за основно почистване след ремонт. Още съм в чуденка дали да е фирма, защото прозорците и баните си искат май да се минат с машина, но в същото време и с ръка иска да се пипне. Ще съм благодарна, ако някой има опит и ми препоръча изпитани хора!  Hug

# 691
Момичета, моля за помощ от по-често пътуващите до София - кажете ми на отиване към София, по-точно вече като е влязъл автобуса минава ли през мол Сердика?

# 692
Момичета, моля за помощ от по-често пътуващите до София - кажете ми на отиване към София, по-точно вече като е влязъл автобуса минава ли през мол Сердика?
Последно минаваше,за Ивкони споделям.Само че не спира там,може би ще трябва да помолиш шофьора.

# 693
Рейсовете за гр.София спират само на определени спирки.

# 694
  • plovdiv
Дами знаете пи къде изкупуват метални отпадъци?Имам един огромен радиатор от парно и назад стана дума за стари водомери.

# 695

Да попитам
Ползвал ли е някой услугите на Дрийм Тур" ЕООД  / имат оферта през Грабо за екскурзия до Виена и се чудя коректни ли са

# 696
Минава навръщане. На отиване спира само на Болницата и на Плиска. Няма да ти спре другаде, защото ги глобяват.

# 697
  • Пловдив
Къде мога да предам два стари водомера за вторични суровини?

# 698
Здравейте ,момичета.Някой може ли да ми сподели мнения за Петър Матански от "Захир" ако е ходил при него? Искам да си запиша час за подстригване и боядисване ,но преди това искам да чуя някакви отзиви за него .Благодаря Ви много.

# 699
Минава навръщане. На отиване спира само на Болницата и на Плиска. Няма да ти спре другаде, защото ги глобяват.

Супер, това исках да знам ... досега винаги съм пътувала с кола в тази посока и нямам представа къде изобщо спират. Т.е Плиска е втората спирка, така ли ?
  bouquet

# 700

Супер, това исках да знам ... досега винаги съм пътувала с кола в тази посока и нямам представа къде изобщо спират. Т.е Плиска е втората спирка, така ли ?
  bouquet
Плиска е 2рата да. Винаги спира там. После чак на Автогарата.
Навръщане не спира никъде! (само писах за маршрута  Blush). Но според зависи трафика понякога го променят.

# 701
Аз пък последните пъти като пътувах, не спираше на Плиска, че ги глобявали и спираше автобуса на Орлов мост  Peace май си зависи от шофьора  Crazy

# 702
Аз пък последните пъти като пътувах, не спираше на Плиска, че ги глобявали и спираше автобуса на Орлов мост  Peace май си зависи от шофьора  Crazy
ха... май накрая така ще излезе...  Crazy

# 703
Здравейте момичета Simple Smile

Някой да знае къде се намира магазинът на LOTUS JEANS и дали има изобщо, тъй като не съм от Пловдив, а ми трябва техен магазин. Ще се радвам на вашите отговори Simple Smile 

# 704
Някой да знае, дали има интернет магазин на обувките Supra в България?

Общи условия

Активация на акаунт