Къде в Пловдив? - 40 тема

• 73 649
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
anika89, LOTUS JEANS  имаха магазин в Халите, но не зная дали още е там.

# 706
Just me... благодаря като отивам ще проверя , а къде се намират Халите извинявай за въпроса , но не съм от Пловдив ...

# 707
  • о`майна лунна нощ е
На центъра - пешеходната зона на главната в долната й част - т.нар. "малка главна", много близо до пл. Джумаята /но него май административно го прекръстиха нещо/. Важното е, че всички го знаят като Джумаята.

# 708
Дами знаете пи къде изкупуват метални отпадъци?Имам един огромен радиатор от парно и назад стана дума за стари водомери.
До Транспортна болница има,мисля,че улицата се казва "Памир".

# 709
Аз пък последните пъти като пътувах, не спираше на Плиска, че ги глобявали и спираше автобуса на Орлов мост  Peace май си зависи от шофьора  Crazy

Това вече не е добре. Как да разбера спира ли на Плиска или не? newsm78

# 710
Аз пък последните пъти като пътувах, не спираше на Плиска, че ги глобявали и спираше автобуса на Орлов мост  Peace май си зависи от шофьора  Crazy

Като се качваш - питаш шофьора. На мен винаги са ми спирали  Rolling Eyes
То е нерегламентитрано та няма как по друг начин..

# 711

Защо не питаш на автогарата? newsm78

# 712

Защо не питаш на автогарата? newsm78

Там пък никой не се обажда.

# 713

Като се качваш - питаш шофьора. На мен винаги са ми спирали  Rolling Eyes
То е нерегламентитрано та няма как по друг начин..

И аз смятам да го помоля ... е, като се качвам първо ще питам дали спира все пак.

# 714
Момичета, препоръчайте ми къде да запиша малкия на английски език. След няколко седмици става на 5. Знам, че е по средата на учебната година, но не искам да чакам до есента.
Не ме притесняват толкова цените, колкото самия курс да е на ниво.
Благодаря Ви предварително!

Радостче, винаги като съм пътувала е различно - най-добре още на качване питаш и после напомняш за себе си Wink

# 715
Момичета, колко е билета Пловдив-София...чета че има редовно пътуващи....?  newsm78

# 716
  • ПЛОВДИВ
Момичета, колко е билета Пловдив-София...чета че има редовно пътуващи....?  newsm78
Цената е 14лв. и се взима от казата на Хеброс бус на автогара Юг до 1-ви сектор.  Peace

# 717

Мадам, благодаря много   bouquet

# 718
Искам да споделя за всички, които търсят детски обувки, чe в Галерия Пловдив са отворили много хубаво магазинче с интересни модели, на първия етаж е до централния вход Simple Smile)

# 719
  • До хладилника, който обичам
Дами знаете пи къде изкупуват метални отпадъци?Имам един огромен радиатор от парно и назад стана дума за стари водомери.
Като махах радиаторите, дадох обява в пловдивски сайтове. Обадиха ми се, дойдоха цигани на място, изнесоха ги и платиха, както се бяхме договорили. Само трябва малко внимание, защото тези нещо се разсеяха, докато не гледах, изтърваха единия радиатор и отчупиха парче от стъпало на стълбата, та имахме разправии после да го оправят (оправиха го).

Къде в Пловдив мога да купя рибки? Стандартни - златна рибка и сомче?

Общи условия

Активация на акаунт