Лидл ::22::

• 61 848
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Влизам да похваля готовите смеси за хляб. Пише, че са нов продукт. Вече сме пробвали от всички видове, най-вкусни са чиабата и селски ръжен, но чиабата има само по 1 бройка в кашонче. Нищо не се добавя, само вода. Намират се при сладкарските изделия.
Другото любимо ми е грахът в малките консервени кутийки. Като го отворя мога да го хапна целия, ако не ме спре някой Embarassed
И аз съм им хвърлила мерника, но стават ли за хлебопекарна, че така и не съм се спирала да ги разгледам.
не е лош, може би не е толкова сух.
Правих три пъти в машината. Пише, че на 500 гр. брашно се добавя 350мл. вода, но сместа се маже под бъркалката и е нужно да се добави още брашно, аз обикновено добавям бяло.  Правила съм със семките и преди няколко дни от пълнозърнестия ръжен и с двата вида едно и също. Даже с последния хляба леко се беше вдлъбнал от горе, което е показател, че на тестото му е повече течността. Следващия път мисля да го омеса в машината и да изпека във фурната.

И при мен така се получи първия път. Много е водата. Пълнозърнестия хубав ли е? Като бонуса/тонуса ли става?

Не е толкова сух, не е лош, на мен ми допада.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 12:09 от verabel

# 16
Звънче   bouquet

Само ще зяпам, далечко ми е в снега да ходя с малкия до магазина.

# 17
  • София
  bouquet да се запиша...
за шипката никак не бях обърнала внимание, че е и с други неща в нея, аз никак не обичам хибискус, дано не е прекалено натрапчиво и да става за пиене Laughing

Лютеницата на чира е мн хубава Peace

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 13:21 от Angel_Dust

# 18
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet

# 19
Аз си взех чая от мента, докато се вареше цялата къща ухаеше  Peace

# 20
verabel   мерси за мнението. Аз принципно тонуса го харесвам, особено препечен, и децата го ядат. Ще взема да пробвам и пълнозърнестите им брашна.

# 21
Кашкавалът Чуден не е хубав този път.

# 22
Мерси за новата тема   bouquet
Сега се връщам от Лидл, взех си от чайчетата - лайка, шипка и зелен. Формил с лилавата капачка, на мен ми харесва. Също и от моцарелата за пица, но тесто не намерих, а обиколих два пъти, имах време  Sad Ще пробвам и сместа за хляба, значи казвате по-малко вода, така ли  newsm78
Взех и от тези готови ястия на пара
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_21149.htm
Когато ги пробвам, ще докладвам.
Някой беше питал за ютията, при нас в Сливен имаше 5-6 бройки  Peace

# 23
Мерси за новата тема   bouquet
Сега се връщам от Лидл, взех си от чайчетата - лайка, шипка и зелен. Формил с лилавата капачка, на мен ми харесва. Също и от моцарелата за пица, но тесто не намерих, а обиколих два пъти, имах време  Sad Ще пробвам и сместа за хляба, значи казвате по-малко вода, така ли  newsm78
Взех и от тези готови ястия на пара
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_21149.htm
Когато ги пробвам, ще докладвам.
Някой беше питал за ютията, при нас в Сливен имаше 5-6 бройки  Peace
Аз съм правила само чабата и ,да там трябва по-малко вода. Около 300мл. За пълнозърнестите брашна нищо не мога да кажа.

# 24
Да се запиша и аз в темата, че предишната сякаш я изтървах. )

Ходихме с мъжо преди 2дни до магазина. ) Взехме си от зарядното за батерии, заедно с 1комплект батерии АА и едни ААА.
Отделно 2кутии за съхранение на разни болтчета, гайки и др. подобни. )
Също и термометъра с часовник за 12лв. ) Супер е, външният датчик е безжичен и може както да стои свободно, така и да се монтира и захване за стена.
Отделно се свързва с атомния часовник в Мюнхен (нашия се свърза, но показва часа както си е по лятно часово време, а не както ние го сменяме -сега нали сме на зимното, та е с 1час назад, но то това си е "истинското" време, което той показва).

# 25
Благодаря на kiara69, аз питах за ютията  Hug
Ще говоря с управителя на нашия магазин ако може да ми доставят.
Някой беше писал за сладкото от смокини, малки бурканчета за 2 лв. -много се хареса в къщи, малкия омете едното сам самичък. Ако в някой софийски има от батериите АА, кажете, че пак не съм била купила каквото твябва

# 26
За цитрус пресата само да кажа, че я има в Кауфланд за 9-10 лв., на промоция 50% и е 30 вата. Просто за мен биха вършили една и съща работа, не знам защо ние дадохме 50 лв. Да, може би ще издържат по-дълго моторите им, знам ли...

Видях я, урте ще отида.

Моля за отзиви за течния шоколад, не се сещам за името  newsm78(не Нутела).
Не помня дали съм хвалила бебешките мокри кърпички (розовите), за мен са много по- добри от тези на Нивея, Молфикс и Памперс  Peace.

# 27
Бебешките кърпички (розовите) и на мен ми допадат.  Peace
Купихме си станция за измерване на температурата, но още не сме я монтирали (Мирама за нея ли говориш?).
И за първи път пробвахме пиците "Vito" - не са лоши, но блатът сякаш е малко по-дебеличък, но в никакъв случай не са тестяни.

Благодаря за новата тема!   bouquet

# 28
# 29
Fortuna, за нея говоря, да. )
На мен ми харесва, и е точна най-важното.
Хубаво е външното и вътрешното тяло да са в една посока, че иначе не може да хваща външното тяло.
Най-добре се свързва с атомния часовник ако е по-близо до прозорец.
Ще прочетете книжката и ще се ориентираш за какво ти говоря. ) нашата е свободностояща, не сме я монтирали на стена.

Общи условия

Активация на акаунт