Лидл ::22::

• 61 854
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
 Писах, писах, а само букета излезе  Thinking
В предишната тема сте писали, че има нов вид лютеница на Чира или аз не разбрах нещо ?

bouquet

# 31
  • София
Mirama, това е немското време, а не лятното.  Wink И през лятото ще се различават с 1 час.  Grinning  Виж в книжката - възможно е да може да се настройва часовия пояс.

# 32
Цопвам се в новата тема. Мерси, Звънче   bouquet
Шипковия чай е доста силен и ароматен. Ако не обичате хибискус обаче може да не се хареса. Аз си взех и от тези в пакетите- шипка, лимон и мента. Не е лош, обаче е нещо много омешан и има натрапчив аромат. Ама ще го изпием няма как...
Вчера загледах праха за пране ЛЕЛ за цветно, че такъв ми трябва. Отзиви за него някой има ли?
Граха дето коментирахме ЕДЕЯ е вече на 1.09лв. нали? Аз обаче на пакетите от толкова парички не видях да пише ЕДЕЯ... newsm78 Ха сега!

# 33
  • Burgas
запис   bouquet

# 34
  • София
  bouquetИ аз се разписах с чайче - запасих се добре за в офиса

# 35
Звънче   bouquet

Вчера се сдобих с баланс обувки Simple Smile  - ето такива черните - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18122.htm  Много са удобни.
Не мога да се нарадвам на ел. каната и пием чай по няколко пъти на ден.  Laughing
Ментовият е невероятен, ароматизира ми цялата кухня Laughing Шипковият също много ни хареса, ние обичаме хибискус и арония.

# 36
  • Русе
Днес в Ловеч също имаше няколко ютии.
Купих си пшенично-ръжената смес, но утре ще я правя. Шипков чай за майка ми. Замислих се за детокса, но се отказах. Като знам как пия чай - така ще си стои в шкафа.
По-късно ще Ви покажа на какво заприлича чорапогащника, който взех да дъщеря ми след едно обуване, но не пазя касовата бележка, зада им го върна  #Cussing out

# 37
В предишната тема сте писали, че има нов вид лютеница на Чира или аз не разбрах нещо ?

bouquet

От края на миналата година е (или поне ние тогава я открихме), но сега била на промоция(забравих кой писа за това  newsm78).

# 38
# 39
  • София
Засега само запис!

# 40
  • софия

bouquet

От края на миналата година е (или поне ние тогава я открихме), но сега била на промоция(забравих кой писа за това  newsm78).
Мисля, че Чира е новото име на Blue Mountain. Поне аз вече не виждам продукти с тази марка (Blue Mountain).

# 41
Ние си взехме термометъра /за тяло/ и сме доволни.

# 42
  • София
Да се включа и аз за готовите смески за хляб. Пробвала съм почти всички (без чабата). Слагам 30 мл вода по-малко, по някое време добавям 1 с.л. зехтин (олио), и пускам машината на бърза програма (2:12 часа при мен), иначе хлябът превтасва и горната коричка хлътва, поне при мен се получи така на програма над 3 часа.

# 43
Вчера загледах праха за пране ЛЕЛ за цветно, че такъв ми трябва. Отзиви за него някой има ли?
На мен също ми е интересно  newsm78

# 44
  chef запис в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт