Нови придобивки в гардероба - 32

• 88 136
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
  • някъде
Noir, и моят клин пътува насам. Моля те, кажи ми, че не изглежда пошло на живо? Praynig

Много хубави неща видях, момичета, да са ви честити и с кеф да си ги носите! Hug
Споделете от къде ги поръчвате клиновете и на каква цена.

# 556
  • София
чанта
Скрит текст:

Страхотна Heart Eyes От къде и за колко?  Praynig

# 557
  • София
От днес:

Сако

# 558
Noir, и моят клин пътува насам. Моля те, кажи ми, че не изглежда пошло на живо? Praynig

Много хубави неща видях, момичета, да са ви честити и с кеф да си ги носите! Hug
Споделете от къде ги поръчвате клиновете и на каква цена.
Моят е от ebay.

Noir,  и сакото е разкош Heart Eyes

# 559
Получих си ги най-после!  Heart Eyes

Bowknot Blazer - малко ми е къс обаче,  Sad но.. ще го преживея някак си.. по-нататък може да поръчам по-голям номер от Free size Mr. Green

Рокличка   Heart Eyes
Рокля с дантела  Hug

# 560
# 561
Според мен въобще не е пошъл... Peace Освен ако човек не се постарае да го вкара в тази категория с останалата част от облеклото... Tired
Много са хубави всичките клинове от колекцията. Аз моите ги нося непрекъснато. Въобще цялата колекция е супер! Heart Eyes Дори и неносимите неща.

# 562
Защо ми трябваше да влизам в темата Mr. Green
Може ли линк към колекцията клинове?

Жълтата чанта е стра-хот-на!

# 563
Колекцията е МММargiela за H&M. Hug

# 564
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Hope Joy Joy

И сърце нямам, но и кредитна карта скоро няма да имам както съм я подкарала  hahaha

Първият пръстен е от магазин Фантазия в The Mall, разкошни бижута имат тези хора, а и консултантките им са много готини  Grinning

как са цените в този магазин  newsm78

# 565
чанта
Скрит текст:

Страхотна Heart Eyes От къде и за колко?  Praynig
H&M за 60 лв http://www.hm.com/bg/product/09965?article=09965-A страхотна е много съм доволна  Simple Smile

# 566
Скрит текст:
Hope Joy Joy

И сърце нямам, но и кредитна карта скоро няма да имам както съм я подкарала  hahaha

Първият пръстен е от магазин Фантазия в The Mall, разкошни бижута имат тези хора, а и консултантките им са много готини  Grinning

как са цените в този магазин  newsm78

Малко са по-скъпи от тези в магазините на марката Сваровски, бижутата им пак са с такива кристали.

# 567
здравейте, не знам колко е удачно да питам в тази тема, но днес гледах в  едно предаване за дрехите, които прави Галя от Сатен(бивша балерина при Слави), дрехите ме заинтригуваха, търсих в Интернет, но не открих нищо като сайт или магазин, така че ако някоя от вас има информация ще съм и много благодарна.
Благодаря предварително!

# 568
  • в 1001-та нощ
Микеланджела  Hug благодаря  Peace

# 569

Общи условия

Активация на акаунт