Нови придобивки в гардероба - 32

• 88 087
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
  • София
здравейте, не знам колко е удачно да питам в тази тема, но днес гледах в  едно предаване за дрехите, които прави Галя от Сатен(бивша балерина при Слави), дрехите ме заинтригуваха, търсих в Интернет, но не открих нищо като сайт или магазин, така че ако някоя от вас има информация ще съм и много благодарна.
Благодаря предварително!

cherry you във facebook

# 571
  • София
От днес:

Клъч  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
  • Belgium
Скрит текст:
Hope Joy Joy

И сърце нямам, но и кредитна карта скоро няма да имам както съм я подкарала  hahaha

Първият пръстен е от магазин Фантазия в The Mall, разкошни бижута имат тези хора, а и консултантките им са много готини  Grinning

как са цените в този магазин  newsm78

В интерес на истината аз ги харесвам повече от Сваровски. Самите кристали са закрепени много по-здраво и никога не са падали, докато мои бижута, купени от магазини на Сваровски често са с паднали камъни след няколко месеца носене  Peace

# 573
  • Sofia
Здравейте, дами.

Аз днес се включвам с една препоръка и едно питане.  Simple Smile

Относно първото, спомням си, че някой назад в темата питаше откъде да си вземе шал с черепи и аз днес видях такива и то различни цветове в магазина на Bitsiani на Витошка (близо до кафене "Мементо"). Не проверих цената.

Питането ми касае дрехите, и по-специално обувките с марка Elisabetta Franchi. Знам, че в София се продават в мола и в магазина на Витошка, но ме интересува има ли някакъв аутлет или онлайн магазин, където да се продават с отстъпка, че са ми малко скъпички иначе. Sad

# 574
Аутлет с дрехи на Елизабета Франчи има на ул. Цар Асен, но няма кой знае колко голям избор Peace

# 575
# 576
Ето последните ми придобовки:
шлиферче

Това страшно ми харесва - от къде е и каква е цената  Grinning

# 577
  • някъде
Швиферчето...Кажи за шлиферчето Praynig Heart Eyes

# 578
Ето шлиферче - материята май е различна..

# 579
Ето последните ми придобовки:

блузка

Аз пък за бялата блузка да питам? От къде е?

# 580
Grinning Шлиферчето, тренча, е от Реплика, точно този , който Гретел е показала.
Материята е памук, с фигурки по нея, мисля, че се нарича жакард. Иначе кантовете според мен не са толкова жълти, а по-зелени.
Цената е тази, която е от линка.

lveto, блузката е от магазин Баровки в Студентски град.

# 581
  • Sofia
Аутлет с дрехи на Елизабета Франчи има на ул. Цар Асен, но няма кой знае колко голям избор Peace

Мерси за отговора.  Peace А можеш ли да ми кажеш в коя част на "Цар Асен", или как се казва магазинът, за да не се лутам излишно. Simple Smile Аз се сетих, че аутлет на Ел. Франчи имаше в и Outlet Centre-а на "Цариградско", до Metro.  Mr. Green Не знам дали някъде ще намеря това, което търся, де - по-специално кецове с тази марка, но на по-достъпни цени.

# 582
  • София
здравейте, не знам колко е удачно да питам в тази тема, но днес гледах в  едно предаване за дрехите, които прави Галя от Сатен(бивша балерина при Слави), дрехите ме заинтригуваха, търсих в Интернет, но не открих нищо като сайт или магазин, така че ако някоя от вас има информация ще съм и много благодарна.
Благодаря предварително!
Ето страницата и в фейсбук http://www.facebook.com/pages/CHERRY-YOU-Your-way-to-say-I-love- … u/364597946894711

# 583

Мерси за отговора.  Peace А можеш ли да ми кажеш в коя част на "Цар Асен", или как се казва магазинът, за да не се лутам излишно. Simple Smile Аз се сетих, че аутлет на Ел. Франчи имаше в и Outlet Centre-а на "Цариградско", до Metro.  Mr. Green Не знам дали някъде ще намеря това, което търся, де - по-специално кецове с тази марка, но на по-достъпни цени.

В този на Цар Асен няма обувки и много малко аксесоари, шапки, ръкавици. Не знам как се казва, но си пише аутлет и има списък на марките, отвън на вратата. Не знам номера, но е в участъка от Узунджовска в посока съдебната палата, отляво.

# 584

Първият пръстен е от магазин Фантазия в The Mall, разкошни бижута имат тези хора, а и консултантките им са много готини  Grinning
Цяла седмица се връщам да го гледам този пръстен..Не съм от Сф, има ли някъде онлайн предлагане на марката?? Регистрирах се в сайта им, но се съмнявам да мога да поръчвам от там.

Общи условия

Активация на акаунт