СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Помежду другото аз втори ден се чувствам много добре, с изключение на това че ми се доспива рано, но определено имам повече енергия и гърдите и мен ме болят по-малко, а първата бременност до 4-ти месец нямах никакви симптоми освен постоянната умора, така че не се шашкайте, колкото по-малко симптоми толкова по-добре  Mr. Green
Хайде лек ден, аз днес мисля по-рано да приключвам че сме на рожден ден и едвам ще изкарам  Laughing такава съм купонджийка  hahaha

# 631
Танище споко мила после пак ще сме с наще си мерки! И мен ме е яд смених всичкото бельо още сега Crazy Бъдещия татко нека плакне очи сега Laughing

# 632
Здравейте и от мен.Добре дошли на новичките.  bouquet Незнам за вашите гърди,ама мойте са като камъни,доста ме болят особенно,като спя и се обърна,направо ад.Кила не съм качила още.Хъче,радвам се за вас,и без такива изпълнения повече. Mr. GreenАз нещо откачам,толко съм нервна,че ще убия мъжото,само,като го видя и ме избива на нерви,направо немо го понасям,той човека вика,направо се чуда,какво правя с тебе,ти си голяма усойница. JoyАйде да излизаме навънка,лек ден. Hug Hug

# 633
добър ден и от мен  Hug
hut много се радвам че всичко е ок сега остава само да си почиваш и да ги пазиш. честити на новите сърчица и попълнения аз тея дни не бях добре и не влизах мнго но ви изчетох.
За колички гледах но ме е страх да с харесам още.
По повод гърдите и мен не ме болят вече само сърбят но имам чувството че от мшниците до гърба всичко м се разтяга и е доста болезнено а за соленото и киселото аз от няколко дни ям само чеснова разядка и люти чушки само това ми се яде сирене чесън и люто  newsm78 дано поверието е вярно ще се радвам на момченце

# 634
Здравейте мами Wink
И аз се записвам при вас след няколко месечни опити. Терминът ми, според изчисленията, трябва да е на 20-и септември. На преглед отивам чак на 8-и февруари. Как ще издържа до тогава не знам Rolling Eyes
Леко бременеене на всички

# 635
Welcome на Магдалена и на Крисито Simple Smile

Честити сърчица, момичета Simple SmileПринцеске, не се притеснявай, ще си видиш сладкото сърчице!

Мен гърдите ми се уголемиха, те и преди бяха големи, ама сега са по-плътни и тежки някак си. Болят ме предимно сутрин и то според мен защото вечер спя по корем или настрани и ги притискам. Иначе зърната много ме сърбят, хаха, на срещи в офиса се побърквам, така ми се иска да се почеша  newsm62

Иначе корема ми продължава да ме опъва - най-странното е че е през нощта и се събуждам като от менструални болки..  newsm78

# 636
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте милички ,добре дошли на новите майчета .пуф дано да съм с термина наистина 14 септември ,че ако чакам пак край на месеца ...... ,нали съм имала отклонение в термина . Както и да е .
За кошарки и колички и аз да се обадя .Значи малката след 3 я месец спря да сяда в количка .Имах една голяма триколка 17 кила и бебе на ръце . Може би към 1.6 месеца почна да се учи да седи и то със солети само .Смених наистина доста колички .Сега съм си казала ,че ще съм до 6 я месец с триколката с коша за новородено и после си взимам Макларан ,много хубави отзиви четох за нея лично я пробвах с дъщеря ми уникална е .Майките с втори бебенца знаят ,че количката трябва да е много маневрена ,че ръката да е свободна и за другото детенце. Относно кошарите ще си взема преносима ,за мен това е най -добрия вариант .Предната ми е голяма дървена като топуз ни на пред ни на зад .Имаме доста стай в апартамента и се местим да спим в зависимост от времето .И от цялата работа малката наскоро почна да си спи в кошарата винаги е спала при нас ,а като я слагах в кошарата с решетките и почваше да пищи ,имам снимка на 6 месеца как е права и иска да излезе Sad((.Тоя път взимам преносима и си я местя където искам .Другото ,което ще си купя в видео бейбифон .С малката голямо пазене голямо гледане дали диша постоянно никога не я оставях сама да спи. Тоя път ще знам. Другото ,което е много полезно за мен е помпата за носле ,която се слага в прахосмукачка. 2 години ми спести толкова много мъки с тея сополи и с давенето горещо я препоръчвам.
Напрегнати са ми и на мен гърдите като знам после какво дърпане ,хапане и опъване следва Simple Smile))
На мен много ми се гади денонощно и вечер и през деня. Днес водих малката на уроци по музика и танци и ми презля Sad( .
Мисля ,че това със вкусовете не е вярно .Миналия път само солено и кисело ми се ядеше и имам девойка.
айде целувки на всички коремчета и се пазете повечко ,който има възможност де .

# 637
  • До морето :)
Добре дошли на новите мами и честито на всички чули/видели сърчица и точици   bouquet

Сега, когато времето е по-хубаво, доста време изкарваме с малката навън и не ме мързи толкова. Но и майка ми няколко дни е вкъщи, та тя чисти и готви.  Mr. Green Утре си тръгва обаче.

Гърдите - болят ме зърната при допир/натиск, нищо повече. Малко, като че ли, са пораснали.
Гадене - имам някакво, но нищо сериозно.
Ядене - определено имам апетит, даже съм качила малко, но при мен е повече от препоръчително. Без това бях станала кожа и кости.
Корем - пораснал е от яденето, не мога да си закопчея някои дънки. Добре, че съм с палтото, та не се вижда, че все разкопчана ходя.  hahaha
Нюх - няма такава хрътка. Да не говорим как ми мирише сурото месо, до сега не съм имала такива проблеми. Когато мъжът ми се парфюмира имам чувството, че е минал и е изпръскал целия дезодорант в цялата къща. Ужас.  Sick

# 638
Д
Памперс, честито ти 7 мм-ово ембрионче. Нека да продължава да си расте волно и щастливо до термин!  Hug Защо те пращат на гастроентеролог?

Защото от 10 дни съм с ужасни денонощни спазми в стомаха и ми е много лошо. Не мога да стана от леглото дори.
Днес минах през гастроентеролог, хирург, нефролог и никой от тях не може да определи какво ми е. Назначиха ми диета - препечени филийки със сирене, варен/печен картоф или ориз на фурна. Може и пилешко месо без кожа печено или варено. Утре ме пращат пак при АГ и той да ми пуска изследвания, защото хемоглобинът ми е нисък, а еритроцитите много над нормата. Tired

Освен това и от работа ме тормозят по телефона какви са тея болнични (сегашния изтича днес) и кога ще се връщам на работа #2gunfire Много се надявам утре да ми пуснат нов болничен, защото ми е ужасно зле и се ядосвам като не знаят какво ми е.

Гърдите ми са болезнени, но не растат въобще, а милото така се надява Mr. Green

Аз ще полегна, защото не съм спала цяла нощ и днес без храна цял ден по лекари, и се чувствам ужасно изморена.

Добре дошли на новите момичета!

# 639
Памперс, и на мене ми се е случвало подобно нещо. Тогава бях прекалила с фибрите и зелените салати и стомахът ми се беше раздразнил на мах. След тази диета дето са ти я казали на тебе всичко си дойде на мястото. Освен диетата е нужно и много спокойствие. Понякога напрежението избива в стомаха....
Скорошно оздравяване! И скоро да си на крака!!!  Hug

# 640
Благодаря, Princessa SS!
Аз все си мисля, че комбинацията стрес + бременност води до това неразположение. Мен по-скоро ме притесняват резултатите от изследванията. Дано утре има някака по-точна диагноза и болничен, за да спра да се притеснявам с този мой работодател.  Praynig

# 641
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Аз съм с Бертони Карера - най-уникалното бу на света. Ползвах легналия кош до към 6мес, че спеше навън малчо, после летния, който няма напълно легнало, но за голямо дете е чудесен. Триколка е - като булдозер - няма място, където не мога да мина с нея. Не е тежка, много е маневрена и с голям багажник. Изобщо, ако някой я избере няма да съжалява - гарантирам!
Ние ще купуваме още едно креватче само иначе всичко си имаме.
Одеве умрях от яд - стана малката от сън, направих й ядене и тамън да излезем - заоблачи се, раздуха се Sad Много мразя така...
Айде, ставам, че ме бута тя да седне пред компа  #Cussing out

# 642
Момичета, здравейте Simple Smile
В петък бях на доктор, каза ми , че всичко е наред, добре се е разположило бебето в матката
Каза да ида след 20-тина дни пак
Каза също и че точицата е 1 см
Обаче четох на няколко места, че в 5 седмица ембриона е голям няколко милиметра
На снимката, която ми даде, пише 0.98 см
Малко се чудя сега дали всичко е наред, ама доктора каза, че е
Незнам, взех нещо да се панирам
Сигурно е глупаво, ама...

# 643
Лече-Буболече и на мен суровото месо ми мирише адски

# 644
Със суровото месо проблеми нямам, ама сурова риба  Sick  Sick  Sick

Общи условия