СЕПТЕМВРИ е далече,а ние нямаме търпение вече!

• 24 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здарвейте и от мен  Hug
hut радвам се че всичко е наред  Peace
Аз си имам две колички конкорд нео и куини зап, Конкорда за мен е най-маневрената и удобна количка и не си я сменям за нищо, запа е лека и малка, ама много и тропат гумите, като пластмасови са и няма легнало положение, ама за деца около 2години, които ги мързи да ходят е супер  Mr. Green
Да ви питам по-запознатите, тази инспекция по труда колко може да и се вярва че ще те защити от съкращение? При мен има опасност като разберат за бременността ми да ме изгонят, та затова се чудя как да постъпя-болничен или от лекаря бележка че съм бременна? Четох че имам право на 180 дни болнични преди последните 45, тоест скоро мога да изляза, стига да ми пускат без прекъсване болничните  newsm78
Лек ден   bouquet

# 616
Здравейте, момичета!
hut, радвам се, че двата бонбона са добре!
Аз тъкмо се връщам от преглед, видях тупкащо сърчице  Heart Eyes
Според ехографа съм в 7 г.с., а мъничето е 1,05 см  Heart Eyes
Док като го видя и каза: "Ехее, то порастнало" Grinning
След две седмици съм пак на преглед.
Хубав ден от мен   bouquet

# 617
Здарвейте и от мен  Hug
hut радвам се че всичко е наред  Peace
Аз си имам две колички конкорд нео и куини зап, Конкорда за мен е най-маневрената и удобна количка и не си я сменям за нищо, запа е лека и малка, ама много и тропат гумите, като пластмасови са и няма легнало положение, ама за деца около 2години, които ги мързи да ходят е супер  Mr. Green
Да ви питам по-запознатите, тази инспекция по труда колко може да и се вярва че ще те защити от съкращение? При мен има опасност като разберат за бременността ми да ме изгонят, та затова се чудя как да постъпя-болничен или от лекаря бележка че съм бременна? Четох че имам право на 180 дни болнични преди последните 45, тоест скоро мога да изляза, стига да ми пускат без прекъсване болничните  newsm78
Лек ден   bouquet

maymunski Ако занесеш бележка че си бременна могат да те съкратят само с разрешението на инспекцията на труда - това не значи, че не е възможно, просто че е по-трудно. Т.е. има разни точки, по които ако много искат ще те съкратят.  Ако излезеш в болничен сега никой не може да те съкрати докато не се върнеш на работа след приключване на болничния или майчинството -т.е. следващите две години евентуално.

Ако си сигурна, че ще се опитат да те изгонят си вземи болничен и си търси нова работа след майчинството - така поне ще си получаваш 90% от заплатата през майчинството.

# 618
Мерси за съвета  Hug

# 619
мамчета  Hug Hug Hug

сега пък се притеснявам, че гърдите почти не ги усещам  ooooh! има ли и други като мен  newsm78

танище, честито ти сърчице  Heart Eyes

маймунски, мисля, че докато си в болнични не могат да те съкратят. и да болничните се издават едни след друг през прекъсване. ако искаш питай и в темата "майчинството счетоводно". там са най-компетентни  Hug

йорка, принцеска благодаря за инфото  Hug Hug Hug

добре е, че ви има момичета   Heart Eyes

# 620
Tanishte, честито тупкащо сърчице!!!  Hug
Пожелавам си и аз да го видя и чуя в края на месеца, че вече нямам търпение.
А мъникът направо е супер голям - цял сантиметър и отгоре  Grinning Нека да си расте така до септември!

# 621
сега пък се притеснявам, че гърдите почти не ги усещам  ooooh! има ли и други като мен  newsm78
Съвсем не ги усещаш т.е. като изтръпнали или не ги усещаш болезнени?
Моите не ме болят гърдите , а зърната. И то не е болка, ами по скоро много чувствителни като ги допирам. А напоследък ме и сърбят ужасно  newsm78....
Ти не се шашкай! Всеки организъм реагира съвсем индивидуално!

# 622
Момичета, и аз се пресъединявам към вас. След 8мес. опити на 1яну. видях  EFP, на 18яну. бях на преглед и видяхме тупкащо сърчице. Сега се моля на Господ всичко да е добре и около 11 септември да гушкам здраво бебче.

# 623
Крисито, добре дошла!  Hug Честито тупкащо сърчице!
Аз видях  EFP на 2.01  на преглед бях на 16.01 и доки каза, че е рано още за сърчице  Tired.... Моя термин също е на 11.09. Живот и здраве и аз се моля за здраво бебенце през септември  Praynig. Значи сме заедно!  Hug
На тебе кога ти беше последния цикъл? Сега казаха ли ти в коя г.с. си?

П.П. Оооо прощавай ... в лентичката ти пише  Blush

# 624
Цитат
Публикувана от: Princessa SS
Вмъкни Цитат
Цитат на: hut в Вт., 22 Ян. 2013, 12:15
сега пък се притеснявам, че гърдите почти не ги усещам   има ли и други като мен 
Съвсем не ги усещаш т.е. като изтръпнали или не ги усещаш болезнени?
Моите не ме болят гърдите , а зърната. И то не е болка, ами по скоро много чувствителни като ги допирам. А напоследък ме и сърбят ужасно  ....
Ти не се шашкай! Всеки организъм реагира съвсем индивидуално!

ами принципно ме болят откъм мишниците, зърната не ги усещам по-различно. а сега почти не усещам болка в гърдите  Rolling Eyes

# 625
Привет, мамита как сте днес?  Хът супер новина , Praynig стискам палци всичко да е наред! Аз не си усещам гърдите от 7ден след трансфера така че не е симтом,само на размер ощастливихме мъжо Grinning.
Добре дошли на новите  preggo  bouquet!
За пазаруване знам че е рано ,но разглеждам и най вече сравнявам цени. Някой има ли впечатления от колички Тако -полски са доколкото знам?
Честито на всички чули вече сърчица! Аз ще чакам до петък ,док го нямало Shocked

# 626
Как сте с апетита? Аз почти немога да понасям храна,а когато ми се прияде нещо е все кисело или люто Thinking Дали има нещо вярно ,че ако ти се яде кисело е момче? Вчера на моя му пуснаха тая муха и удари д-то в тавана Crazy

# 627
и аз така съм чувала, че когато ти се яде соленичко, киселко и люто е момче. ако ти се прияжда сладичко е момиче. ще видим дали е вярно след няколко месеца  Mr. Green

# 628
Благодаря ви много, момичета! На всички пожелавам скоро да видите тупкащи сърчица  Heart Eyes
Привет и на новите момичета   bouquet
За гърдите - при мен не всеки ден ме болят, чувствителни са, понякога болезнено, друг път не толкова. Миналия петък една позната ме видя и ми вика: Лелеее, как си се налялааа!! Аз  Shocked, тъй като не очаквах чак толкова видимо да има промяна, пък и по принцип не съм фен на големите гърди, но... съдба  Laughing
За яденето - ям си както и преди, само че не повтарям  Laughing Примерно ако наготвя нещо и стигне за 2 или 3 дни, ям само веднъж от него, после приятеля ми се налага да го доизяжда, защото на мен  Sick Иначе кисели краставички постоянно ми се ядат. Особено през деня в офиса. Ама все забравям като се прибера да си отворя един буркан  Laughing

# 629
Привет момичета и добре дошли на новите мами  Hug

За гърдите, аз с първата бременност нищо различно не усещах в началото, освен че бяха станали огромни ( . )( . )   #Crazy Не ме боляха. Сега пак е така, с разликата, че все още не са започнали да растат, ама и не искам.
От едно известно време имам непоносимост към супи и манджи   Sick  Sick  Sick  Sick
Едва успявам да нахраня детето с храната от ДК.

Общи условия

Активация на акаунт