Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 361
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
  • у дома
Благодаря! Е, схванах значи - добре е да се огледам значи само за Symbio B Simple Smile
Може ли да споделиш (или на лични) от кой продавач в ибей я взе и доставка до БГ ли имаше или чрез посредник?

# 136
  • София
Сайбексите, косато, б-мобил, инглезина еспресо, бритакс B-Agile, нуна, грако мираж... харесваш 1-2-4 на картинка, отиваш и гледаш и на живо. Тези се сещам като леки в тази цена... да кажем и пег перегото си или Р3

# 137
  • Бургас
Благодаря! Е, схванах значи - добре е да се огледам значи само за Symbio B Simple Smile
Може ли да споделиш (или на лични) от кой продавач в ибей я взе и доставка до БГ ли имаше или чрез посредник?

http://stores.ebay.co.uk/Smyths-Toys-Superstores?_trksid=p2047675.l2563
Това е продавача, офертата беше за 200 паунда. Но непрекъснато изкачат оферти, трябва да следиш. Доставката беше до UK, но ползвах uktobg. 30 лв ми излезе доставката, бяха написали на кашона бруто 17 кг  Shocked

# 138
Здравейте!
Аз пък събирам отзиви за Quinny Moodd?
Трябва ми компактна, но стабилна количка (устойчива на павета), но пък и да се събира в малък багажник. Да става за новородено. При Quinny-то ми хареса, че летния кош ляга напълно - надявам се, че ще мога даго ползвам от самото начало без да си купувам зимен кош.
Също така ако някой има наблюдения за Recaro BabyZen? Тук ме спира високата цена, а ще трябва да се купи и зимния кош...
И също да питам - летния кош на Quinny Moodd достатъчно широк ли е ? Имам чувството, че по-голямо дете трудно би се чувствало спокойно в него като поотрасне?

Ами според мен е твърде тежка. Освен това скоро я гледах в един магазин и ми се стори, че седалката, или по-точно мястото на което трябва да стои дупето на детето е много късо. На другите колички, определено дълбочината е доста по-голяма. Една приятелка е с Куини Бъз и много ми го хвали.

# 139
Мами,  бихте ли дали мнение за тази количка Baby Design Sprint Plus
 http://www.bebe-best.com/baby-design-sprint-plus-2012-bebeshka-k … eige-p-37212.html

Hug

Top_Lina, има тема за ESPIRO и BabyDesign

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591058.0

Там всички мами, които ползват този модел го хвалят и са доволни.  newsm10

# 140
# 141
Започвам да изпадам в тих ужас...Видях днес 3 тек-а ....наистина са глемички задните гуми, но има и по-големи Wink, малко по-мащабна е от колкото си я представях като цяло, но е много маневремна и коша за новородено е доста лек /май с Jane ми дадоха да го сравня/...притеснява ме - самата седалка на летния кош, там където е дупето, не е ли мн късо?!?!? Имам чувството, че няма да се събира цялото дупе на мъника и ще стърчи...Някой да ме успокои, че не е така има ли Embarassed
Цената заедно с чантата и коша за кола ставааааа....и за това задължително ще трябва да я чакам от някой сайт...притеснява ме, че немския ибей не е толкова активен, колкото английския и че няма да намеря .... newsm50

Съжалявам ако съм досадила на някой с дългия пост   bouquet

# 142
# 143
  • София
Разликата е цвета... за мен хаука са си зле.
Кошчето не бих ползвала също, предпочитам по-качествено, дори бюджета за количка да се свие до 250 лв например.
Та тази количка съседката ни я има. С коша за новородено е много обемна и неудобна, не можеше да излезе сама все звънеше и молеше някой да й помогне със свалянето/качване по стълбите. А и самата марка... за мен са си зле откъм здравина и маневреност.

# 144
Аз като фен на Куини, да се изкажа,че Mood-a  е една много хубава количка- здрава, маневрена, удобна, лесно се разгъва с една ръка. Но  ми се струва много отворена за новородено. ако е с чувалче през зимата- няма проблем. За седалката- не е по-плитка от един Макларън например.

# 145
  • София
Okiaz - тук само хубави неща са писани за 3-тека... ама колко мислиш, че са им дупетата на  бебешорите, та да не се побира в коликата Wink

# 146
  • в пералнята
Започвам да изпадам в тих ужас...Видях днес 3 тек-а ....наистина са глемички задните гуми, но има и по-големи Wink, малко по-мащабна е от колкото си я представях като цяло, но е много маневремна и коша за новородено е доста лек /май с Jane ми дадоха да го сравня/...притеснява ме - самата седалка на летния кош, там където е дупето, не е ли мн късо?!?!? Имам чувството, че няма да се събира цялото дупе на мъника и ще стърчи...Някой да ме успокои, че не е така има ли Embarassed
Цената заедно с чантата и коша за кола ставааааа....и за това задължително ще трябва да я чакам от някой сайт...притеснява ме, че немския ибей не е толкова активен, колкото английския и че няма да намеря .... newsm50

Съжалявам ако съм досадила на някой с дългия пост   bouquet
Само ако разровиш в началото на темата можеш да я намериш на двойно по-евтина цена от немски сайт.

# 147
  • София
записвам се и аз при вас, явно е доста трудно да се избере количка, поне за мен.

# 148
  • у дома
Момичета, а някакви отзиви за това Chicco Nunu
http://www.detski-magazin.com/kombinirani/399-duo-nunu-chicco-cocoa.html

# 149
glory_girl здравей - имам HAUCK Malibu All in One и съм много доволна от избора. Количката е лека, компактна в сгънато положение/влиза в малкия багажник на колата-за мен това беше важно/ и  е маневрена. В този ценови диапазон е много добро предложение. Коша за новородено го ползвах 5м., после вече не ставаше на дължина, кошницата за кола до 10м. пак по същата причина - детето ми е високо и му стърчеше главата. Ползвам количката вече повече от година и половина и не е мръднала, а имам много км навъртени. Вярно на задни гуми, но и в пясъка на плажа се справя(аз не видях бебшка количка да се движи по друг начин на плажа). За мен беше удобно и това, че мога да си закача кошницата на шасито и така не винаги количката имаше нужда от коша за новородено.
Разликата освен в цвета на двете Малибу-та, които си показала е годината на производство. Тази с зеленото е модел 2013 - HAUCK вска година имат нови цветове като повечето производители.

Общи условия

Активация на акаунт