Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 295
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
Share, вторият линк не се отваря.

# 271
Момичета, някой може ли да ми каже какво влиза в комплекта на тази ABC Mamba , че не разбирам много немски.Оглеждаме количка за една приятелка.Някой има ли с Mamba?

# 272
Кош за новородено, летен кош и багажник.

# 273
Minx -  рубито е с почти и с напълно седнала позиция, не мн по-различно от волото, така че надали ще ти пасне.
Оникс го има за 260 лв в някои цветове, той си има направо легнала и мисля, че по-добре ще ти е за такива дъълги разходки, с все още не много голямо и доста спящо бебе.

Сайбекс каквото съм гледала в сайтове от англия/германия  не са по-евтини.

Куеста също има едно средновато, но в никакъв случай не легнало положение.

Angel_Dust, благодаря ти много за пореден път. Оникса ми харесва, наистина е вариант, всъщност бюджета не е строго определен, даже мъжът ми каза, че ще вземем такава каквато ни хареса и при все, че Сайбексите доста ми харесват може да вземем и Калисто(видях един цвят за 330 лв, но е 8 кг така че едва ли). А освен в моето бебе дали може да ми каже някой къде има, в ново бебе виждам, че пише, че не са налични? Просто не ми е много удобно мястото на моето бебе, а и каквата съм нерешителна не искам да разкарвам човека 2-3 пъти.
А и все още приемам предложения за лека лятна количка с легнало положение? Simple Smile

# 274
  • София
Преди време някой писа, че калисто е виждал и дундьо...може да се обадиш да питаш.
Иначе оникса е по-лекичка от калисто. Ако ще давате повече пари - плико мини - по-лека, със съвсем прилично легнало. http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Peg-Perego/Letni/Peg-Per … co-Neon-2011.html
Но ти така или иначе както планираш да е , за когато порасне още малко бебето, изчакай с покупката,  според мен като влязат 2013 цветовете трябва да има намаления...поне миналата година имаше на сайбекс.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 22:15 от Angel_Dust

# 275
  • Пловдив
Благодаря, ще прочета предишните коментари за Чико. Заинтригува ме количката Cybex, сега започвам да я проучвам  Peace

Аз съм с Плико Мини и съм много доволна. АКо нещо те интересува питай.  Peace Легналото положение е повече от идеално.

# 276
liliya_sh, брат ми и жена му имат такава количка, доволни са от нея. Вече почти две години я ползват, беше се счупил механизма за сгъване, но срещу 28лв го оправиха. Всеки момент трябва да се роди и второто им дете и ще я ползват отново. Като я купуваха количката струваше към 650-700лв на промоция и включваше шасито, зимния и летния кош.
Аз също търся количка, но за този модел не ми харесва, че гумите отзад са прекалено широки (към 67см), влиза едва в асансьора им, а през някои врати може въобще и да не влезе.

# 277
Share, вторият линк не се отваря.
[/
Извинявам се - това е втората количка

http://bebemax.eu/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0 … 8/Coletto/456.php

# 278
Нашата количка е Hauk Malibu 3 in 1. Много съм доволна и бебо си я харесва. Лекичка е и лесно ходи навсякъде. Немско качество  Wink

Според мен няма смисъл да се харчат много пари за количка - до 400-500 лв ако е със зимен, летен кош и столче за кола.

# 279
Имам един въпрос - цветът малина на Макси Коси/Бебе Конфорт по-скоро червено или по-скоро розово е?В смисъл подходящ ли е за момченце  newsm78

# 280
  • София
Какво наричаш цвят малина? Малината следва да е розово. Дай една снимка, че аз нещо не виждам макси кози и бебе комфорт малини.

# 281
Малината на Макси Кози си е цикламена, момичешка отвсякъде.
http://prodavalnik.com/nova-2-v-1-maxi-cosi-elea-podhodyascha-za … chentse-i16066259
ето една малинова

# 282
Ema86, не съм съвсем съгласна. ) Количка за 400-500лв. с 2коша да, но не и столче за кола включено в тази цена. То тогава и качеството му ще е....никакво.

# 283
Аз вече си избрах количка за лятото, ако евентуално ходим някъде на почивка заедно с децата или стоят за по-дълго у дома - Maxi Cosi Noa ще е, дотогава ще си ползвам джъмбовската.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт