Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 253
  • 780
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!
Да ви питам между Nuna и Mila, коя количка бихте избрали? Ще се ползва като втора количка.

# 391
Аз имам Нуна и само хубави неща мога да кажа за нея. Влюбени сме в количката (и аз и мъжа ми).
Скрит текст:
Продавам я, обаче, защото мадамата порасна и не иска да се вози. Simple Smile

# 392
Аз пък имах Mila и не съм очарована!

# 393
Аз имам Нуна и само хубави неща мога да кажа за нея. Влюбени сме в количката (и аз и мъжа ми).
Скрит текст:

Nuna pepp ли сте имали? Как вози? Не са ли твърди колелетата? Пише, че са пластмасови!

# 394
Скрит текст:

Nuna pepp ли сте имали? Как вози? Не са ли твърди колелетата? Пише, че са пластмасови!

Да имам Нуна Пеп. Количката има амортисьори и вози перфектно. Явно е и удобна, защото малката си спеше доста дълго в нея, нищо че няма легнало положение. Недостатък за мен е малкия сенник, но пък за тази цел имам чадърче.
Ако има още нещо, питай. Simple Smile

# 395
Скрит текст:

каучук са . А Pepp има пълно легнало. Buggy-то имаше полулегнало

# 396
  • София
Здравейте!
Очаквам второто си детенце и съм се загледала по различни колички. За момента съм се спряла на Bebetto Holland. Интересува ме дали количката е подходяща за зимно време. Общо взето количките от този тип са на първо място в избора ми за момента. Също така се интересувам кои гуми са по-удобни/питам за такива като на Бебетто, с предни по-малки/ - единични предни или двойни?
Благодаря предварително   bouquet

Кате и аз имам същите въпроси, като харесвам почти всички модели на Бебетто. Ако някой я е ползвал и има впечатления, нека сподели   bouquet

# 397
Момичета, останаха ми очите в тази лимитирана серия на АВС. )
Дали си заслужава?

http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_co … n_kollektion_2012

Как е модела по принцип?

# 398
Момичета, останаха ми очите в тази лимитирана серия на АВС. )
Дали си заслужава?

http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_co … n_kollektion_2012

Как е модела по принцип?
Абе еййй, ти колко колички ще купуваш? Я да се спираш! Твоята си е супер Crossing Arms
Освен това, тази е триколка Naughty

# 399
alvelina, е така де, триколка е....и бялото малко ме притеснява. )
Но колебанието ми отпадна, от сайта могат да я доставят след 7дни, което не ме устройва. (((( Майка ми вече ще е тръгнала за БГ, а сестра ми си идва чак август месец...(

# 400
  • София
Пъзела ги има и в обратен вариант, не с толкова бяло Simple Smile http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_ma … n_kollektion_2012 Wink

# 401
Между Nuna и Mila бих избрала Нуна, но съм пристрастна, най-добрата ми количка беше.

# 402
Между Nuna и Mila бих избрала Нуна, но съм пристрастна, най-добрата ми количка беше.

Определено! Heart Eyes

# 403
  • Русе
Мили Мами,

оглеждам се да си купя лятна количка, но незнам каква марка, искам:
да не е тежка ( зимната беше много удобна ама мнооого тежка ) , удобна за бебо, лесно сгъване, удобна за пазаруване и български тротоари  Confused, до 150-170 лв. Ако негреша, лятната количка се ползва до около 3 годинки, има и едни такива като колело ама Мама в по-вечето случаи бута количката - а те откога се ползват ?

http://www.picvalley.net/u/1556/187508985216881276581256730428nO … ZFu2WoWPQKD8d.PNG

# 404
  • у дома
Момичета, някой да има преки впечатления от ABC Design turbo 4s / 6s, за да сподели.
Интересува ме има ли пълно легнало положение летният кош.. И въобще как е като цяло количката.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт