Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 81 121
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Пина, за новородените ясно, ама този кош се ползва между 3 и 6 месеца... а бебето и после е е бебе... А тази седалка почти не ляга, тя си е за седящи деца по мое му. Къде стои детето в периода между  напълно легналото и напълно седналото положение, н ми е съвсем ясно...може би тогава го возиш в кошницата за кола.. За теснотата не е точно тясна. Въпреки, че на мен цялата количка ми е някаква дребна, като детска играчка.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 09:35 от Angel_Dust

# 586
Ами по всички ревюта теснотията ѝ обсъждат, де да знам  Thinking  Това, че не ляга го мисля, да. Аз градя илюзия до едни 8 месеца, примерно, да се ползва коша за новородено  Thinking Предвид, че този период ще е дълбока зима - януари, февруари  Thinking

# 587
 Bertichka, благодаря за статийката!
 Аз съм все още в начална бременност, но съм избрала марката количка. Живот и здраве след 7 месеца ще я купувам.

# 588
Ами по всички ревюта теснотията ѝ обсъждат, де да знам  Thinking  Това, че не ляга го мисля, да. Аз градя илюзия до едни 8 месеца, примерно, да се ползва коша за новородено  Thinking Предвид, че този период ще е дълбока зима - януари, февруари  Thinking

Забрави, коша ще го ползваш до 5-6 месец. Самото бебе няма да стои в него след това.

# 589
Пина, аз също ги бях харесала тези колички. Но на живо е малко нисичка поне за мен. Коша за новородено е добър. Но седалката е по-подходяща за лятото само. Не мисля, че на детето ще му е удобно в нея и с космонавче или зимно чувалче. Сенникът не е плътен и за зимата според мен не е много подходяща. Според мен тази количка е подходяща за топли страни, в които няма зима и за деца до към 1-1,5 години, но пак в зависимост от големината на детето. Това е моето лично мнение.

# 590
  • София
хахахаа, какви илюзии само, то не зависи от времето, а от детето. Моят от третият месец надаваше вой, ама рев до дупка, защото не искаше като е буден да е в пълно легнало положение и се возише лееко надигнат, и така докато успя да седне и искаше идеално седнал(на 6,5 месеца)... значи един кош, за такова бебе го ползваш 3 месеца, при спокойно, обичащо да лежи 6 месеца. Когато се научат да седят  няма сила, която да ги върже дълго легнали, в будно състояние, а бебетата над 2-3 месеца вече  не само спят по време на разходки, ами все повече бодуват.
Повечето от 4 месец искат в някакво леко надигнато положение...

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 09:48 от Angel_Dust

# 591
Хм, знаех си аз, все ме отказвате  Simple Smile  Ще отида да я видя със сигурност, но пак ще имам предвид какво казвате. То не остана каква количка да си харесам  Confused  Иначе като дизайн много ми допада - изчистена, минималистична, едноцветна. Седалката- леген и тя ми харесва, сега колко е удобна... не знам  Thinking

# 592
Моля за отзиви за Romeybaby 2 in 1  bouquet

# 593
Пина,тази Фил енд Тедс я бях гледала скоро в Бебе Депото във Варна.Може да минеш да видиш дали още я имат налична.  Peace

# 594
Този магазин изобщо не го знаех, ще мина да го видя.

# 595
аз от толкова гледане и умуване май се спрях на Baby design Lupo. Мисля, че някой по-напред също се беше спрял на нея. Ако може да сподели впечатления от живото виждане или още по-добре, ползване Simple Smile

# 596
Phil and Teds Smart супер много ми харесва, щях да си я купя, но нямаше информация тогава за бъгипода дали са съвместими и не посмях. Бях чела обаче, че не е особено маневрена, така че това трябва да се провери, иначе откъм дизайн е страхотна.

# 597
  • София
Мами благодаря за информацията и Честита Баба Марта   Hug
Май ще взимаме Baby-то и това си е  Hug

Прегръдки от мен  Heart Eyes

# 598
Сега се загледах в това

http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Cybex/Callisto/Cybex-Cal … r-2-v-1-2012.html

Особено цвета много ми допада и, че е едноцветна изцяло. С кош за новородено ще излезе по- скъпо - около 830лв. За нея някакви отрицателни страни да споделите? Да я видя и нея на живо, като гледам другата.

# 599
  • София
2 в 1 е 799лв http://moetobebe.bg/prams/combined/Cybex/Cybex-%D0%BA%D0%BE%D0%B … %D0%B2-1-Callisto нали това е цвета, че те имат няколко кафяви...
Аз за Калистото лоша дума не мога да кажа. И в магазина още много я харесах и едни  приятели ползват вече  повече от година и са мн доволни.

Общи условия

Активация на акаунт