Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 136
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
Според мен са компактни и удобни. Струват ми се малко тежки, но за сметка на това пък са доста здрави. Имам приятелки , които са много доволни от тях. Взеха си комбинирани модели и не са ги сменяли, вече са с летните кошчета. До колкото ми е известно са френска марка.  Peace

# 76
Arhi, не отказах се от онзи сайт , не ми изглеждаше хич достоверен и реших да взема една втора ръка , много запазена, здрава.Чакам да ми я докарат и да видим как е .Иначе я пробвах на живо и ми се строи много удобма, не е супер лека , но и аз не съм дребна и повечето колички, които гледахме ми идват мн ниски

# 77
  • в пералнята
Arhi, не отказах се от онзи сайт , не ми изглеждаше хич достоверен и реших да взема една втора ръка , много запазена, здрава.Чакам да ми я докарат и да видим как е .Иначе я пробвах на живо и ми се строи много удобма, не е супер лека , но и аз не съм дребна и повечето колички, които гледахме ми идват мн ниски
Честито  Hug Със здраве да си я ползваш и бебчо да се вози с кеф.

# 78
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
Четох,четох, очите ми просълзиха, главата ме заболя и вече съм напълно объркана и разколебана, поради това ще се обърна директно към Вас /определено сте по вещи от мен/ с конкретни питания. Колебая се между следните три модела:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/12467
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/23179
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/25883
МОЛЯ, ПОМАГАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!
БАГОДАРЯ

# 79
Не бих избрала последната. Много тежка и неудобна. Една от приятелките ми имаше точно такава червена преди 2 години, изкара с нея около 5 месеца и я смени с Куини. Атрактивна е на външен вид, но след като имам лични впечатления не бих я избрала.

# 80
Архи, мерси мерси, надявам се всичко да и е както трябва, утре ще ми я доставят и ще я проверя и после ще кажа как е. Просто най-много ми харесва тази количка, аз си намерих червеничка

# 81
Здравейте мами, от доста време ви чета и научих доста неща, но и малко се пообърках Simple Smile Вчера видях Mamas & Papas Sola. Много ни хареса на живо. Преди това се бяхме спрели на Еспиро Вектор. Но имаме доста време да мислим. Нашето бебе ще е майско и още се чудим дали да взимаме количка с кош за новородено.Може ли да ми кажете някаква количка с по-големи гуми, една дръжка и само с 1 кош, който да става и за новородено. Но трябва да е до 700лв., защото повече не може да отделим Simple Smile Благодаря ви предварително.

# 82
a.dzhenkova, повечето комбинирани колички са пригодени да се използват и без кош за новородено.
Золата също няма никакъв проблем да се използва от началото още. Щом сте я харесали, защо се чудиш?

# 83
Чудя се, защото и Еспирото ни хареса. Не знам коя от двете марки е по-добра. Това ще ни е първата количка и не съм много запозната с марки и т.н. А питах дали може и други марки може да ми предложите до към 700лв., тъй като аз не намерих много възможности до тази цена.

# 84
# 85
  • София
Аз пък да споделя за коша за новородено... С първите 2 деца смятах че е ненужен и само ще ми заема място и не си взех... е нито една от тях не искаше да стои в количката, поне докато не се научи да седи... Само кенгуру и слинг признаваха до 6- 7ми месец. Сега с третото бебе реших да се поглезя и това е една от най-използваните ми вещи. Освен на количката коша се използва и като кошара вечер от раждането та до днес, а смятам че и поне още няколко месеца ще е така. Вечер спи в коша и така ми е много лесно да я пренасям от стая в стая, според това къде НЕ са каките Simple Smile Денем пък е на терасата с космонавт и пак в коша...Заема малко място (което при нас е кът) и е винаги с нас независимо дали сме на почивка или при баби. Тя си е свикнала с коша и когато и се спи се радва да го види... Не казвам че коша е от първа необходимост , само споделям впечатленията си Peace
 А сега по темата - мисля за лятна количка.... Някой има ли мнение или опит с Micralite Fastfold Superlite   http://www.bebe-best.com/micralite-bebeshka-kolitchka-micralite- … blue-p-31645.html    странния дизайн малко ме притеснява , но пък е много лека , има големи гуми ,позиция за спане и може да се бута с една ръка..... newsm78

# 86
-момичета има ли някой мнение на живо за дески колички летни , които в момента се продават в Дъмбо -казаха ми че имало по около 25 лева, но аз няма как да ги видя на живо -ако някой може да сподели мнение .
За лятото за път искам сгъваема  малка компактна тип чадър от тези най-леките от плат -дали такава от Джъмбо да ми вземат или втора употреба да си потърся?

# 87
Аз вече категорично съм за ABC 3-Tec, но нещо в английските сайтове не мога да я намеря, а в немски не знам кои да гледам. Някой ако може да драсне на бързо някой друг сайт, където да я чакам намалена, ще съм мн благодарна   bouquet

# 88
Аз вече категорично съм за ABC 3-Tec, но нещо в английските сайтове не мога да я намеря, а в немски не знам кои да гледам. Някой ако може да драсне на бързо някой друг сайт, където да я чакам намалена, ще съм мн благодарна   bouquet

http://www.babyartikel.de/marken/abc-design/kinderwagen_kombikinderwagen

Не съм поръчвала от сайта, но правят доставки до България. Ако може някоя мама да сподели инфо за този и да препоръча други. Simple Smile

# 89
Здравейте, мами. Включвам се при вас за да задам един много тъп въпрос.  Embarassed Т.к. не съм имала вземане-даване с колички, а първите  две неща, които се коментират за която и да е са теглото й и "маневреността". Та в тази връзка някой ще ми разясни ли на кое викате маневреност и нещо като пример за маневра, която количка не може да направи? Сори за невероятния въпрос.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт