Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за количките на марките Cosatto и Coletto?
Как мога да намеря количка с по-големи гуми, една дръжка и само един кош, подходящ за новородени, в рамките на бюджет от 700 лв?
Какви са мненията за количките на марката Cam?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за количките на марките Cosatto и Coletto?
-
Как мога да намеря количка с по-големи гуми, една дръжка и само един кош, подходящ за новородени, в рамките на бюджет от 700 лв?
-
Какви са мненията за количките на марката Cam?
-
Къде мога да видя на живо колички на марки Cosatto и Coletto?
-
Какви са мненията за количката Navington Cadet?
. Ние взехме само летен кош (легналото му положение е наистина напълно легнало, което при Sola-та не ми се стори така) и столче за кола. Комплектът си включва покривалото за крачета, с което количката става затворена отвсякъде, когато се ползва като кош за новородено; дъждобран и поставката за чашка. Този комплект ни излезе 1030 лв., т.е. с 250 лв. по-малко, заради отстъпката.
Нашето бебе ще се роди в края на другия месец и лятото ще се вози все още легнало. Та мисълта ми е, че може би трябва и едно порт-бебе?
Мисълта ми беше, че без покривалото и без странИца долу на крачетата ми изглежда доста отворена, ама затова сте вие- да ме успокоявате