Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 324
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
Мерси Portokalche в магазина на пег перего не съм ходила, а гледам че има хубави предложения като например тази http://www.vitodesimone.com/content/view/13/23/ . Ще се посети в близко бъдеще Simple Smile

# 196
Здравейте, аз вече се оглеждам за лятна количка, че с моя танк няма да го бъде лятото Simple Smile Бебчо е още на 4 месеца(но е над 7 килограма и с количката правя мускули, че съм слаботелесна  Mr. Green), но като стане топло ми се иска да сменям количката. Та искам да попитам мнения за 3 колички - Maclaren Volo и Maclaren Globetrotter и Maclaren Quest. Това, което ми харесва е, че са леки (около 5 кг) като това ми е главното изискване. Доколкото разбрах Воло-то не му се регулира седалката, а аз имам намерение лятото да не се прибирам вкъщи и искам малкия да спи в количката, така че предполагам, че не е особено добър вариант. Освен това съм готова да дам около 250 лв(тия 3те колички влизат в тоя праг, тъй като евентуално ще ги поръчам от Англия). Отворена съм и на други предложения, много ми харесват cybex, но не влизат в ценовата граница(освен може би тази http://kasida.bg/cybex-lqtna-kolichka-ruby-lagoon-383-13135.html, но пък ми се иска да я взема от интернет, че почти 100% ще ми излезе по-евтино, но не знам къде предлагат сайбекс онлайн).
А мнения за Obaby - тази http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 50816_10001_14051 много ми харесва, но пък е 8 килограма...?
Последен въпрос - къде в София може да се видят макларъните, освен в Mothercare?
Благодаря много предварително Simple Smile

# 197
В Хиполенд и Айко има Макларен. Simple Smile

# 198
В крайна сметка се спряхме на Peg Perego Book plus, даже вече я капарирахме. В магазина на бул. Г. Димитров (Prima papa) имат доста сериозни отстъпки на всички перего до 11.02. Мерси на lili81, че ме светна  Peace. Ние взехме само летен кош (легналото му положение е наистина напълно легнало, което при Sola-та не ми се стори така) и столче за кола. Комплектът си включва покривалото за крачета, с което количката става затворена отвсякъде, когато се ползва като кош за новородено; дъждобран и поставката за чашка. Този комплект ни излезе 1030 лв., т.е. с 250 лв. по-малко, заради отстъпката.
Сега единствено искам да питам мамите, които не ползват отделен кош за новородено, как я карат количката през лятото? В смисъл, през зимата слагаш покривалото и всичко е наред- няма пролуки, закътано е, топло е, бебето няма как да се "изсипе". Но през лятото предполагам, че ще е доста топло с това покривало, а пък като го махнеш, няма ли да се изръси някъде бебето?  newsm78 Нашето бебе ще се роди в края на другия месец и лятото ще се вози все още легнало. Та мисълта ми е, че може би трябва и едно порт-бебе? ooooh!

# 199
obsesito, е как си го представяш това с изръсването на бебето от количката?. ))) освен ако не качваш някакви баири и не ги слизаш, а дори и тогава, има си колани.
А посред лято да мислиш за допълнително закриване на количката, също ми е супер странно.
Порт бебе пък изобщо не ти трябва, съвсем да се задуши това бебе от жега на 38С.

# 200
Хаха, ами знам ли... все за нещо ми дай да се притеснявам  Crazy Мисълта ми беше, че без покривалото и без странИца долу на крачетата ми изглежда доста отворена, ама затова сте вие- да ме успокоявате  Hug

# 201
Хаха, ами знам ли... все за нещо ми дай да се притеснявам  Crazy Мисълта ми беше, че без покривалото и без странИца долу на крачетата ми изглежда доста отворена, ама затова сте вие- да ме успокоявате  Hug

Ами нали лятото ще се ползва и си трябва да циркулира въздуха и да не се задушава това бебе в нея. Няма да измръзне или изпадне. )  Laughing

# 202
  • Пловдив
Мерси Portokalche в магазина на пег перего не съм ходила, а гледам че има хубави предложения като например тази http://www.vitodesimone.com/content/view/13/23/ . Ще се посети в близко бъдеще Simple Smile

Отиди непременно тогава. Аз писах още в старата тема, като купувахме нашата GT3, че на место в магазина ни направиха още по-добра отстъпка, която не беше обявена в сайта  Peace

# 203
Като се ровите по сайтовете и намерите по-хубава оферта от тази пуснете един линк в темичката! Hug
Твърдо реших това да е количката! Сърце не трае и за малко да си я купя, защото офертата наистина е много хубава, но разумът ми казва да изчакам. До март, май все ще изскочи нещо още по-изгодно, пък и не ми се ще да я държа на склад толкова месеци.

# 204
Здравейте момичета, от доста време ви чета и реших и аз да ви попитам какво бихте ме посъветвали за quinny speedi    http://slonbalonbg.com/quinny-speedi-pack-new-black.html

# 205
Като се ровите по сайтовете и намерите по-хубава оферта от тази пуснете един линк в темичката! Hug
Твърдо реших това да е количката! Сърце не трае и за малко да си я купя, защото офертата наистина е много хубава, но разумът ми казва да изчакам. До март, май все ще изскочи нещо още по-изгодно, пък и не ми се ще да я държа на склад толкова месеци.
A  знаеш ли дали сайта приема БГ-карти? Имам и регистрация в ПейПал newsm78

# 206
A  знаеш ли дали сайта приема БГ-карти? Имам и регистрация в ПейПал newsm78
Не, не приемат бг карти, нито ПП с регистрирана бг карта. Става само с английска карта.

# 207
http://9plus.bg/products/strollers_acessories/cosatto/golightly_cosatto/- Kölsches Mädel, ето я в Магазин 9 плюс, не е е мн евтина, но май май с офертата , която ти си показала плус доставката може да излезе толкова,Иначе има и в други цвеове, по-евтина, но тази и на мен най-много ми харесва в тази разцветка.Дано съм помогнала.В ибейс също има, може и там да погледнеш  Hug

# 208
http://9plus.bg/products/strollers_acessories/cosatto/golightly_cosatto/- Kölsches Mädel, ето я в Магазин 9 плюс, не е е мн евтина, но май май с офертата , която ти си показала плус доставката може да излезе толкова,Иначе има и в други цвеове, по-евтина, но тази и на мен най-много ми харесва в тази разцветка.Дано съм помогнала.В ибейс също има, може и там да погледнеш  Hug
Доставката от Англия ще излезне не повече от 20лв.
В Ибей най-изгодния вариант е на този продавач. Кидикеър дават 4години гаранция.

Ходих до магазинана 9плюс. Много са любезни консултантите, но както и да го смятам от Англия излиза по-изгодно.  Hug

# 209
obsesito, честита покупка Simple Smile дали случайно питахте колко време им е гаранцията на количките

Общи условия

Активация на акаунт