Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 335
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
obsesito, честита покупка Simple Smile дали случайно питахте колко време им е гаранцията на количките

Мерси!  Hug Да, 1 година е производствената гаранция (за фабрични дефекти), иначе е 2 години. Peace

# 211
Като се ровите по сайтовете и намерите по-хубава оферта от тази пуснете един линк в темичката! Hug
Твърдо реших това да е количката! Сърце не трае и за малко да си я купя, защото офертата наистина е много хубава, но разумът ми казва да изчакам. До март, май все ще изскочи нещо още по-изгодно, пък и не ми се ще да я държа на склад толкова месеци.

Тук не е ли по-еФтинка? http://www.bambinodirect.co.uk/GRADE_A1_-_As_New_-_Cosatto_Yo!_Limited_Edition_Stroller_in_Go_Lightly_77074432-1-CT2611/version.asp?utm_source=affiliatewindow&utm_medium=cpc&utm_campaign=bambino&refsource=baawin&affid=73258&awc=2460_1359225313_2558d2e2d280be1c3eb28031134a4ade

# 212
Enigmata,   bouquet! Да знаеш случайно, с какви карти се плаща?

# 213
Enigmata,   bouquet ! Да знаеш случайно, с какви карти се плаща?

Долу дясно на сайта пише Amazon Payments; Visa; MasterCard; Maestro; Paypal. Rolling Eyes
Ето и тук какво пише http://www.bambinodirect.co.uk/content/customerservice.asp#payment
Няма доставка до Бг, обаче.

Сайта за пръв път го виждам... Т.е. не съм пазарувала от него. Дано да съм помогнала.

# 214
Енигмата, имах предвид дали минават плащания с български карти, че с английска ще ми е малко по-сложно, но щом не си поръчвала няма, как да знаеш! Мерси за линка! Hug
Събирам още такива! Hug
Всъщност намерих от официалната страница на Косато всички сайтове, които предлагат количката, та сега ще почня да се ровя! Blush

# 215
Kölsches Mädel, според мен изчакай още, доста е рано като гледам от сега за количка. ) Току виж изкарали някой още по-щур модел..) а и на тези цените им за 3-4месеца още със сигурност ще паднат.

# 216
Абсолютно!  Hug Ей сега ги видях в Амазон , а само преди 10 дена ги нямаше под 230лири. Ще изчакам!  Peace
П.С. Ама Ибея вече съм го заредила с роклички и ромпърчета, въпреки че се бях зарекла да не купувам много дрешки, но не издържах!

# 217
  • София, Бургас
Момичета, харесала съм си http://www.novobebe.com/bebeshka-kolichka-tfk-buggster-s-carbo-m … 2010-bg-2087.html ... срещали ли сте я в чуждестранни сайтове по-евтина? И дали е хубава, някой ползвал ли я е? А може и нещо подобно да ми препоръчате до 500-600 лева, защото съм в голяма чуденка..Купихме си Бертони астра и съм безкрайно разочарована - от началото предните колела бяха развалени, много не маневрена е и вчера вече тотално се развали и летния кош не може да се измъкне от шасито. Както и да е, ако може да ми помогнете ще съм много благодарна   bouquet

# 218
Kateto, набързо прегледах няколко сайта, но не намирам като показаната от теб.
Бих ти препоръчала Chicco Lite way. Ето я в магазин 9+ Две приятелки си отгледаха децата с този модел количка. Имат легнало положение. Лека, маневренена, за цената си е супер!

Попаднах на страхотна промоция на ABC Design 3Tec

# 219
Kölsches Mädel, тя отдавна е на тази цена, още от ноември месец. )))

# 220
Joy  Joy За такива като мен, които сега почват да търсят е нова!  Mr. Green
А уж прочетох последните 3 теми, но съм пропуснала! Crazy

# 221
Joy  Joy За такива като мен, които сега почват да търсят е нова!  Mr. Green
А уж прочетох последните 3 теми, но съм пропуснала! Crazy

Хаха, е нищо де. )
Аз мислех да я купувам, но после се отказах, много големи гумите.-

# 222
  • София, Бургас
Да, аз видях ABC- то на предните страници, но се чудя дали няма да е тежка, защото виждам, че е комбинирана, а на мен ми трябва лятна, която да е лека..Иначе много ми харесва..

# 223
  • Асеновград
kateto_85 , аз съм си харесала бъгстъра и това ще е моята количка , само че аз ще ползвам и кош за новородено.Търсих я много из чуждестранни сайтове и никъде не я намерих по-евтино от тук.Не че аз съм критерий  Laughing.
Щом ти трябва само лятна количка , защо не погледнеш и Дот - http://www.bebelandia.bg/productv/38958/tfk-detska-kolichka-dot. … LUCFVC7zAodMmgAWA , също толкова широка , малко по-лека , по-компактна като е сгъната , има по-ниско легнало положение и е по-евтина.

# 224
Количките TFK са отлични! Дадения модел Chico много дървено и твърдо возят.

Общи условия

Активация на акаунт