Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 243
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
  • София
За тази цена, с прилично кошче за кола... никакви недостатъци не й откривам Simple Smile

# 481
И на мен много ми харесва количката, само да не е нисичка, иначе за тази цена е идеална просто!

# 482
Може ли помощ-чудя се между две летни колички -Чиполино Омния и Obaby ,такава:
http://www.mothercare.com/OBaby-Atlas-Black-Stroller---Purple-Ho … 6,default,pd.html

Obaby се регулира за крачетата,сенника е подвижен ,лека .
Омнията ще е втора употреба ,но това няма значение.
Харесва ми ,че се сгъва супер компактно ,но дръжките идват май ниски за по-висока мама.

За дете ба 1,6г избирам ,искам да става за сън ,кош за багаж да има,тип чадър ,пълно легнало,лека-и двата модела покриват критериите ,сума около 150 ми е лимита.,но мн се чудя . Идеята е да я запазя и ползвам и за второто дете,не като основна количка,а при пътуване да си стои в колата.
Мнения?

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 07:59 от cveti.stoeva

# 483
Аз имам омния-ако си висока не ти я препоръчвам, след време като легна още повече и направо изгърбени я карахме с ММ...

# 484
  • Gone with the wind
Здравейте, рових - търсих, но така и не намерих мнение за количките на Тутек. Малко по-тежки са (макар да имам съмнение, че общото тегло е теглото на целия комплект), но пък имат големи помпащи гуми и амортисьори, които са важни предвид "прекрасната" инфраструктура около нас.
Много ми хареса ето това, на живо също, но така и не намерих нито 1 мнение за количките

# 485
Видях Sola-та на живо, в магазин. Останах изненадана колко е ниска!  Shocked Сред другите колички изглеждаше като изтърсаче, за което не е достигнал материала  Thinking Това с коша за новородено, със седалката може да стои по друг начин.

ku4o, Тутек май отскоро се внасят в България и още няма мнения  Thinking  Но цените им са страшно надути, наистина двойни.

# 486
Аз имам омния-ако си висока не ти я препоръчвам, след време като легна още повече и направо изгърбени я карахме с ММ...
благодаря -173 съм  , и аз така мислех - бутах пробно преди доста време и така ми се  стори ниска  .

ЗА Obaby някой с мнение ?

# 487
  • Русе
Cveti, количката изглежда добра, намерих малко техн. данни:
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 15659_10001_14051

И аз нещо такова търся за лятото  newsm78.
А как стои въпроса с доставката ?

Ku4o, количката ще бъде изключително удобна за бебо, но не и за теб, освен ако нямаш стъпала за изкачване или пък имаш помощник. Сегашната ми количка е с такива екстри ( марката непомня, подарък ми е ), но аз родих с секцио и ми беше доста трудно да вдигам количката. Сега търся лятна, задължително колкото се може по-лека и издръжлива  Rolling Eyes Още търся...

# 488
Здравейте,

моля ако някоя от Вас има отзиви или опит с количка CAM Dinamico 3в1 да сподели - недостатъци и предимства.

предварително благодаря   bouquet

# 489
Здравейте пиша ви да се похваля с новата количка. Купихме я от Касида и вчера дойде, много ни харесва удобна е, красива е и цената й е супер. Нашата беше една розова от 100 лв но се счупи и взехме по-хубава.
http://kasida.bg/juniors-kombinirana-kolichka-arosa-red-45-2231.htmlПрепоръчвам я!  Mr. Green

# 490
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

И аз като ku4o търся отзиви за колички Tutek, днес за първи път чух за тази марка. По принцип сме се спрели на X-Lander XA, но в един магазин продавачката ни предложи да разгледаме и тези. Явно тук още няма отзиви за марката. Като характеристики Аmbero е сходна с ХА, харесва ми това, че и при двете сенниците са много големи и добре ще предпазват от вятър и слънце...

Да се надяваме, че все някой ще се включи с коментар за марката  Peace

# 491
  • Gone with the wind
krasigeorgieva, живеем в къща, количката ще седи в гаража, та няма да я катеря наникъде. Поне не ежедневно, а спорадично. Затова и си позволих да се зазяпам по нещо по-тежко, а това ми се стори страхотно в магазина.

# 492
  • И аз не знам къде
Абе може ли да дадете някой полезен съвет тъй като остана малко време а аз съвсем се раколебах нз каква количка да заложа. Двоумя се между триколка и четири колела.Коя е по-практична и лесна за управление? newsm78

# 493
  • В полите на Витоша :)
Ще си позволя да цитирам една мама, която ми каза мнението си за количка Tutek Grander. Беше писала в темата за колички Espiro и й писах на лични Simple Smile

Здравей, не съм влизала тук,защото малката не се спира  ooooh! Wink и нямам много време  Simple Smile
Та за количката...моята ми я донесоха от Холандия -Tutek Grander.За мен тази количка е най-доброто.Ние я поръчахме на риск,защото не бяхме виждали на живо модела.Прочетохме описанието,разгледахме снимките и си казахме - това ще е.Хубавото е,че си има всичко-пълно легнало положение,пълно седнало,5-точков колан,покривала за крачета на всички кошове,комарник,дъждобран.Дръжката на количката се регулира според височината на майката и най-важното -управлява се много леко.Аз не бях бутала скоро други бебешки колички и си мислех,че всички са така,но сега покрай излизаници с други майки видях,че нашата е първенец.И други майки са ми казвали,че лесно се бута
Друго ,което се сетих-гумите са помпещи с амортисьори.Ние веднъж сменяхме вътрешна гума,но грешката беше наша(карахме я със спаднали гуми)Има еди  дефект,но си мисля,че просто ние сме нацелили такава (не,че всички от този модел ще го имат)Сенникът на летния кош трябва от време на време да се затяга,защото му се разхлабват болтчетата отстрани и при друсане пада назад.Но....това за мен е нищо.
Кошовете се обръщат с лице към майката и на обратно.Това за мен беше идеално.Докато беше по-малка Ники,беше обърната към мен,Сега вече като и е интересно всичко си гледа напред,
Това е като цяло  newsm78 не се сещам друго.Ако имаш въпроси питай-с удоволствие ще ти отговоря и помогна,защото знам за нас какво мъчение беше,докато изберем и намерим количка  Hug

# 494
  • Gone with the wind
Green_Eyed, благодаря, това ми беше супер полезно!
Пина, за цените се досетих - гледах я на 900лв (толкова е навсякъде) и веднага ми предложиха 10% отстъпка  Laughing Но пък имаме приятел, който пътува доста често, та имам вариант да ми я донесат от чужбина, а също поръчката по интернет не е за отписване. За мен е важно да не насиня детето, като излизаме по "прекрасната" ни улица  Crazy
За сравнение поразходих и Мамба на АБС дизайн в магазина, Мамбата ми се стори като дърво в сравнение с Тутек-а

Общи условия

Активация на акаунт