Бебешката количка - цяла наука за второ висше №20

• 80 211
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз имах възможност и съм ги пробвал аи трите , но повярвайте ми най-доброто е JOOLZ DAY

# 661
  • София
Къде в Бг се предлага Mamas & Papas MYLO ( магазин ) не уеб сайт .

# 662
Къде в Бг се предлага Mamas & Papas MYLO ( магазин ) не уеб сайт .
В магазин Малечко Simple Smile

# 663
И в Бургас я има даже в Синди! Peace

# 664
  • София
а в София?

# 665
# 666
  • София
Благодаря Ви  Grinning

# 667

За цената си е доста добре. Летен, зимен кош, кошница, но ми се вижда малко тежичка. Най-добре посети някой магазин и я огледай добре. Гумите не са малки и мисля, че ще бъде достатъчно маневрена, но все пак виж я.  Peace

# 668
А може ли някой, който е ползвал Cangaroo Victoria
Скрит текст:

да сподели впечатления. По-скоро ме интересува дали количката е подходяща за новородено (пише, че има пълно легнало положение и в магазините, където я гледахме ни уверяваха, че става) и дали има смисъл да се закупува кош за новородено, който става за тази количка, при положение, че бебчето, живот и здраве, ще се роди май месец?
Аз имам две познати, които са я ползвали тази количка и ми казаха, че са доволни, но други пък ми казаха, че трябвало кош за новородено, че само така с пълно легнало не било много удобно....
Иначе си търсим количка до към 300-400лв...

# 669
  • Varna
Аз се колебая между Joolz day,Stokke, Мило на Мамас и Папас и Пег Перего http://prodavalnik.com/peg-perego---kolichka-quotbook-plus-compl … ia-quot-i15453051
Може ли да ми препоръчате от тези..

# 670
Моята количка беше Stokke. Не бих я заменила за друга. Лека, удобна, маневрена и красива.  Heart Eyes

# 671
Ммм, този десен на Пег Перего е много 'мой'! Иначе нямам мнение, не съм ползвала нито една от тези, както и всъщност никаква количка не съм ползвала.

Аз вече си поръчах количка, не смея да кажа на глас, че ме е страх какво ще дойде  #Crazy и дали ще дойде... Ще се похваля при развръзката.

# 672
А може ли някой, който е ползвал Cangaroo Victoria
Скрит текст:

да сподели впечатления. По-скоро ме интересува дали количката е подходяща за новородено (пише, че има пълно легнало положение и в магазините, където я гледахме ни уверяваха, че става) и дали има смисъл да се закупува кош за новородено, който става за тази количка, при положение, че бебчето, живот и здраве, ще се роди май месец?
Аз имам две познати, които са я ползвали тази количка и ми казаха, че са доволни, но други пък ми казаха, че трябвало кош за новородено, че само така с пълно легнало не било много удобно....
Иначе си търсим количка до към 300-400лв...
Защо не видите и тази http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=249, аз съм си я харесала, тук мненията бяха добри

# 673
Ani_Dimova_89, от показаните аз съм с две ръце за Пег Перегото Peace...

# 674
gali_666 виждам че се двоумиш между Муци Ево и Мамас енд Папас Сола. - Лично аз съм избрала Муцито за моето бебе, колкото до Мамас енд Папас - искам да се обърна към всички - че и аз се бях насочила към тази марка и още по специално към Солата по едно време, но попаднах на един англ. сайт, за ревюта на детски колички и реших, че това не е нашата количка. Пускам и линк - за да прочетете повече подробности. В този форум може да прочетете много ревюта за най - различни колички, оценявани по различни критерии. http://www.mumsnet.com/reviews/pushchairs/strollers-and-buggies/ … -mamas-papas-sola Надявам се, съм помогнала Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт