Цветолечението на д-р Бах-7

• 122 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Искам да ви попитам нещо,не знам дали състоянието ми е свързано с приема на капките,но от  два дни нямам никакво настроение все съм,тъжна.Бях чела че когато започват да действат капките проблемите се изострят и след няколко дни преминават,надявам се това да е причината.Но все пак да попитам дали и при вас е било така.Приемам ги от две седмици и половина  вече и за първи път ми се случи това откакто ги ползвам. newsm78

# 631
Suzana666, не си сама - аз пия капките от седмица, но и аз от няколко дни се чувствам мн тъжна, ревлива и тн. Понеже сама съм си правила комбинацията от 3 капки, реших, че нещо не съм нацелила Sad и аз четох за действието, че може и натам да ме отнесе. Днес обаче реших да повторя теста, с който си направих комбинацията и да видя има ли промяна в резултатите няма ли. Записала съм си колко са ми отговорите и се оказва,че съм ги намалила наполовина от това, дето е било преди седмица и половина. може би наистина, когато работят, се получават и такива дни, но важен е крайният резултат. Аз съм абсолютен новак в цветотерапията, има момичета, които разбират повече тук, ще се радвам и аз да чуя тяхното мнение. Успех на всички и усмихнат ден Simple Smile

# 632
Здравейте,
Бих желала да си поръчка от Rescue Remedy капките на Пашкулев, но не знам на каква цена са?! В сайта му аз дори не ги откривам като продукти? Само пишете на мейла, че желаете да закупите ли? Как става доставката и в какъв срок?
Благодаря предварително!  bouquet

# 633
Обаждаш се по телефона и казваш кои номера есенции искаш и обикновено на следващия ден ти пристигат с куриер и наложен платеж. Не съм поръчвала повече от година, последно една есенция беше 3лв шишенцето, рескю не съм купувала, правила съм си сама.

# 634
  • на брега на морето
А може и на място да се отиде (ако е за София). Скоро купувах - да, по три лв е шишенце от 20 мл.

mibobo, как правиш РР? Като смесваш петте есенции? При нас има моменти, в които го ползваме често и ми е най-важната есенция.

# 635
Да, смесвам петте цвята, но по 4капки не по 2 както при другите комбинации. Тук го бях прочела, не помня кой го беше казал newsm78.

# 636
  • Стара Загора
Здравейте,
Капките на Бах могат ли да повлияят на изхожданията или са само за емоционални състояния? А може и изхожданията да са свързани с някакво емоционално състояние...
Става въпрос за 2-годишния ми син, който от месеци вече се изхожда на 4-5 дена. Не знам на какво се дължи. Пробвах с пробиотици, сладко от рози, Фрутилакс. Няма някакво явно подобрение. Не иска да сяда на гърне, дори не иска да кляка, не го насилвам. Може няколко дена да изпуска газове и да казва, че му се ака и нищо да не се случва.
Би ли могло да му помогне нещо от капките на Бах и какво евентуално?

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 21:22 от Milky way

# 637
Цветотерапията, като метод за подобряване на психо-емоционалното състояние на жената, може да окаже незаменима подкрепа в периодите на преход – пубертет, бременност и климакс. Цветовете на д-р Бах  могат да повлияят различни отрицателни емоции и негативни нагласи, съпътстващи промяната в хормоналния статус на жената: - безсънието, промените в апетита и в настроението, меланхолията и др. -Това е информацията, която имам за капките на Бах, но за първи път чувам, че могат да се дадат на малко дете и то срещу запек newsm78 Това сериозно ли е?

# 638
Milky way аз не съм запозната чак в дълбочина с цветотерапия, но до колкото съм запозната не мисля че биха помогнали в този случай освен ако детето не се стиска умишлено т.е. да има някакъв психологичен елемент.

сега извън темата за капките - има хора които ходят на няколко дни, какъв е проблема. Важното е как се изхожда детето, ако има запек това вече е друго, ако пък има и други оплаквания (газове, болки) най-добре отидете на гастроентереолог за да се вземат адекватни мерки.

# 639
  • Стара Загора
Да, точно това искам да разбера - ако се стиска умишлено могат ли да помогнат капките?

# 640
  • на брега на морето
Това е информацията, която имам за капките на Бах, но за първи път чувам, че могат да се дадат на малко дете и то срещу запек newsm78 Това сериозно ли е?

Капките могат да се дават на бременни, бебета, котки, кучета, птички.
Ако майката открие или предположи каква е причината детето да не иска да ..., спокойно може да опита и с капките. Посещението при гастро също е добре, да се види дали проблемът не е от друго естество.

# 641
Здравейте,отново имам нужда от мнение и съвет.На майка и бях направила комбинация  от есенции за нейната дългогодишна депресия.Капките ги изпи за около месец,каза че не усещала нищо като промяна.Дадох и теста да го направи и останах с ококорени очи ShockedОтбелязани бяха с по 3 отговора 7 есенции,с 2 отговора около 15 есенции и с по един отговор имаше 3 есенции.Питането ми е дали да избера за нова комбинация тези есенции които са с 3 отговора или да преразгледаме отново тези с по 2 отговора? Rolling EyesНезнам как да постъпя,понеже аз виждам нещата под един ъгъл а то може да е съвсем друго.

# 642
Да, смесвам петте цвята, но по 4капки не по 2 както при другите комбинации.

когато се прави Rescue пропорцията пак е по 1 капка на 10 мл. разтвор.
по 4 капки се слага от Rescue-то, когато участва, като компонент, в личната комбинация, защото не е отделна есенция, а смес от 5 есенции.

# 643
Да, смесвам петте цвята, но по 4капки не по 2 както при другите комбинации.

когато се прави Rescue пропорцията пак е по 1 капка на 10 мл. разтвор.
по 4 капки се слага от Rescue-то, когато участва, като компонент, в личната комбинация, защото не е отделна есенция, а смес от 5 есенции.

Благодаря ти   bouquet . Нещо не съм разбрала явно, е поне не съм сбъркала много слагах 4 капки на 30мл шише  Crazy.
Иначе за първи път чувам, че може да участва като компонент в комбинация. Винаги съм си мислела, че пие ли се Рескю не пиеш друго, а когато направиш комбинация тя е само от отделни цветове.

# 644
ротока, бих се задълбочила върху есенциите с по три отговора - бих прочела описанието им и от тях да подбера 4 или 5.

Вчера си купих цял комплект есенции и си поговорих с дамата по въпроса с РР - да, може да се допълва към комбинации.

И по повод "кризата" - би трябвало да трае 1-3 дни в самото начало на приемане на капките (да речем първата седмица).

Общи условия

Активация на акаунт