Цветолечението на д-р Бах-7

• 122 202
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви за отговорите  Hug
Аз ги направих в това шишенце, но ще купя ново, дори няколко. Гледам сега сайта на Валерус.
Благодаря още веднъж   bouquet

# 76
Знаете ли дали кремчето Рескю е отровно за животни - искам да мажа крачето на канарчето, но то обикновено кълве (почиства с човчица) намазаните места. Капвам  разреждане с РР и Киселица в изворна вода и мокря обилно - да ви кажа за 2 дни има видим ефект. Предпочитам обаче да има и мазничко, за да размеква грубите кожи.

Котьо Тръмп, ако правиш домашен RR  крем по-добре използвай някаква естествена мазнина за основа - зехтин, какаово, кокосово масло, ший ...
вазелинът е производно на нефта, изобщо не може да се усвои от огранизма

пропорциите са- 2 капки концентрат от Есенция (респективно- 4 за RR) на 10 мл. крем

# 77
  • Добрич
Имам въпрос- малката пие комбинация от 6 цвята, но от днес нещо взе да се сополиви и мисля да й прибавя и киселица, дали ще стане с прекалено много цветя комбинацията и пречи ли това, че ще пипам гутатора с пръсти  newsm78

# 78
  • Бургас
а как се ползва този домашен крем? 4 пъти дневно по колко се маже?

# 79
  • на брега на морето
Ако кремчето е за човек не ти е нужно да си правиш домашен - готово струва 3.30. Аз питам заради канарчето, което си чопли намазаните места и се притеснявам да не се изтрови с вазелина. Иначе ми е много по-лесно да мажа с готовия крем. И едно туморче на зайчето мажа, но то е на място, което то не може да достигне и да оближе.
Колко пъти не знам да се маже с него, но със сигурност бих ползвала поне 3 пъти дневно.

Есме, капвам 1 капка от разреждане РР и Киселица в стъклена чинийка и 4-5 капки зеЙтин Grinning, после "хомогенизирам" с пръст и мажа.

# 80
Весси, Хриси пие комбинация от 7 цвята.Аз редовно сменям гутатора от моето шише на нейното, че по-малките въобще не пускат.  Rolling Eyes

# 81
  • Добрич
Благодаря ти n_alex76   Hug

# 82
  • на брега на морето
Весси, Хриси пие комбинация от 7 цвята.Аз редовно сменям гутатора от моето шише на нейното, че по-малките въобще не пускат.  Rolling Eyes

Аз разширих някои с по-дебела кука за плетене, може и с дебела игла. Изчиствам със спирт и мушкам в дупката на гутатора, като внимавам да не се докосне до капките.

# 83
Аз не знаех, че шишенца от хомеопатични капки не могат да се ползват за комбинации. Аз ги заливам с вряла вода да постоят потопени и мислех, че е достатъчно това.

# 84
  • на брега на морето
В тези шишенца се запазва енергията на хомеопатичното лекарство. Мисля че Монда и Фея споменаваха това в предните теми.

# 85
Разбирам. Благодаря.   bouquet

# 86
Може да си ги "прочистите" шишенцата набързичко и във микровълнова печка.Няколко минутки, ще изчисти всичко що е остатъчна енергия .Драстично , но полезно! Naughty

# 87
feyaa как в микровълновата както са празни ли  newsm78

Да ви попитам коя есенция е за егоизъм  Thinking

# 88
Аз така правя,но ги пълня с вода и пускам за няколко секунди.

# 89
feyaa как в микровълновата както са празни ли  newsm78

Да ви попитам коя есенция е за егоизъм  Thinking

Може и както са празни за `5 мин на макс.
за егоизъм: Chicory е доминантната есенция

Общи условия

Активация на акаунт