Цветолечението на д-р Бах-7

• 122 210
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
feyaa как в микровълновата както са празни ли  newsm78

Да ви попитам коя есенция е за егоизъм  Thinking

Може и както са празни за `5 мин на макс.
за егоизъм: Chicory е доминантната есенция

Благодаря   bouquet

# 91
Здравейте, от скоро започнах да се интересувам от капките и прочетох на няколко места следното:
"До като вземате лекът, може да настъпи “лечебна криза”,която се изразява в леко и краткотрайно повишаване на познатите ви емоционални оплаквания"
 При вас имаше ли такава криза и ако да колко време продължи ? Rolling Eyes

# 92
GOODL когато започнах капките за първи път и имах такава криза, продължи няколко дни даже бях спряла капките за ден-два, което не е задължително даже се препоръчва да не се спират, но аз ги спрях понеже при мен ставаше въпрос за нервност и не можех да се понасям  Rolling Eyes.

# 93
GOODL когато започнах капките за първи път и имах такава криза, продължи няколко дни даже бях спряла капките за ден-два, което не е задължително даже се препоръчва да не се спират, но аз ги спрях понеже при мен ставаше въпрос за нервност и не можех да се понасям  Rolling Eyes.

Благодаря:) Понеже се омотах от много информация исках да попитам нещо, че не успях да разбера на 100 % Поръчах си комбинация за непрекъсната тревожност, стрес, нервност, безпокойство, черни мисли от 2, 6, 20,25,26, 29, 35 . Знам че пише по-малко есенции, но не мога да ги огранича засега.   
На поръчката се отбеляза 30 мл. След като ми ги изпратят ще трябва ли да ги разреждам с нещо или са готови за употреба.  newsm78

# 94
GOODLY, от готовата комбинация капеш по 4 капки във вода, 4 пъти на ден.

# 95
Здравейте, мили момичета,
Искам да ви попитам кои номера трябва да се взимат при непреодолим и непрекъснат страх от болести? В Смисъл - че аз или някой от близките ми го грози някаква болест?
Благодаря!

# 96
  • София
Sara_Pencheva, предложението ми е 2 Aspen + 20 Mimulus + 25 Red Chestnut +10 Crab apple +35 White Chestnut.

Може и РР като начало.

# 97
  • Добрич
Момичета, есенциите помагат ли при грипоподобни състояния- температура, хрема, зачервено гърло, отпадналост  Thinking и ако да, кои са те? Става въпрос за малко дете, ако е от значение.

# 98
Момичета, есенциите помагат ли при грипоподобни състояния- температура, хрема, зачервено гърло, отпадналост  Thinking и ако да, кои са те? Става въпрос за малко дете, ако е от значение.
Първоначалната помощ е Rescue Remedy +Holly ...това от личен опит...-естествено ако няма подобрение до ден, два, трябва да се постъпи сериозно и да се предприемат по кардинални мерки.Когато става въпрос за вирус, рядко разчитам само на капките.Винаги консултация с педиатър щом става въпрос за детенце!

# 99
  • Добрич
Благодаря, Фея   bouquet

# 100
  • България, Велико Търново
Здравейте, записвам се да следя темата ви  Simple Smile От известно време са ми интересни капките на Бах и мисля да започна да давам на децата ми. Какви са ви впечатленията от книгата на Барбара Мацарела "Здрави и щастливи деца с терапията на д-р Бах"?

# 101
Става за начало,леко и разбираемо написана.

# 102
Петя,  bouquet
Благодаря за предложената комбинация. Аз също съм включила в сегашната си повечето от тях. Но искам да попитам - 2 е за страхове, но пише, че е за неосъзнати страхове. А моят си е напълно осъзнат - от болести! И доста се чудих дали да го включа.

# 103
страхове
всички предизвикани от дадена "форма" /образ/-mimulus
неясни и непознати- aspen
страх от болести-aspen,mimulus,crab apple

# 104
  • на брега на морето
Мимулусът е невероятен. Само за два ме балансира.
През лятото ще отида на вилата и ще си направя тинктура от поне едно цвете. В постинг 400 на 4-та тема пише, че пропорцията е 1 част тинктура и 240 части бренди. Много ми се вижда. Дали не е техническа грешка, брендито да е 24 части?

Общи условия

Активация на акаунт