Цветолечението на д-р Бах-7

• 122 317
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Не знам защо държиш да бъдат от Пашкулев. Аз взех от тук. Продават се също в хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа - там са малко по-скъпи (по спомен за комбинациите).

# 661
Не знам защо държиш да бъдат от Пашкулев. Аз взех от тук. Продават се също в хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа - там са малко по-скъпи (по спомен за комбинациите).
Защото са по-добри като цена. Предния път поръчвах от неговите бяха около 3 лв. шишенцето и останах доволна. В нашия град в аптеките има, но са по 35лв.

# 662
Момичета помагайте!В първи ден сме с обрив варицела.Дъщеря ми е на 4 г и половина,реве че я сърбят пъпките.Имам кремче рескю-мога ли да мажа с него или е по-подходящо във фазата когато има вече корички?

Според мен не мажи с нищо обрива! Може вътрешно Киселица за изчистване,и/или Рескю. Отвличай вниманието да не се чеше,за да не се насложи инфекция. Бързо оздравяване Simple Smile

# 663
Момичета помагайте!В първи ден сме с обрив варицела.Дъщеря ми е на 4 г и половина,реве че я сърбят пъпките.Имам кремче рескю-мога ли да мажа с него или е по-подходящо във фазата когато има вече корички?

Според мен не мажи с нищо обрива! Може вътрешно Киселица за изчистване,и/или Рескю. Отвличай вниманието да не се чеше,за да не се насложи инфекция. Бързо оздравяване Simple Smile
Много ти благодаря  bouquet
Включих киселицата,но за рескю не се сетих,ще го добавя.

# 664
Здравейте. Искам да си купя Rescue remedy на д-р Пашкулев. Имам идване до София. Та питането ми е откъде мога да си ги купя. Ще идвам до студентски град и ще е добре да е в този район ако може, че не познавам много града. Миналия път поръчвах по куриер, но не си заслужава да плащам доставка за едно щищенце само. Предврително Ви благодаря.

координатите на д-р Пашкулев ги има на първа страница, питаш го и се уговаряш директно с него.
едно време на Чаталджа и във Вербена продаваха негови есенции, но вече май не.

ето линк към въпросник за подбор на есенциите (от книгата на Шефер)   http://dox.bg/files/dw?a=5f71be5626

не знам дали е онзи от първия пост, ама и този върши работа  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 16:39 от esme_bolger

# 665
На Чаталджа цените са като от сайта аспен.

# 666
Момичета,взех за халата вкьщи Цикория,казаха ми,че понеже е мальк трябва есенциите да не се комбинират.От аптеката ми казаха да давам 3х2,в няколко капки вода,правени са с бренди.Та питането е:проблем ли е приема на бренди от малко дете,така ли се дават с вода?Все си мисля,че от 6 капки алкохол нищо няма да му стане,но да си питам.

# 667
Не е проблем алкохола.Обичайната доза е 4х4 капки ( разреден р-р ).
ако си взела концентрат може да си го разредиш в шишенце-2 капки концентрат на 20 -30 мл- изворна вода без консервант( без алкохол) и да следиш да не се замътни шишето или да замирише.
Няма причина да избягваме комбинация при малки деца.

# 668
  • София
Здравейте. Много полезна тема. Бих искала да попитам за колко време може да се очаква ефект при паника със следната комбинация:. ASPEN, CHERRY PLUM, GENTIAN, HOLLY,  MUSTARD, WHITE CHESTNUT,  ROCK ROSE.

# 669
Трапезица,благодаря!Знам,че при всеки е различно,но има ли влошаване на симптомите като при хомеопатията и след колко време се наблюдава подобрение?Това ми е пьрви досег с есенциите и вььпреки всичко изчетено вьпроси пак има.А капките са на Healibg herbs.

# 670
... има ли влошаване на симптомите като при хомеопатията и след колко време се наблюдава подобрение?...
Официалното становище е,че лечебни кризи няма. Аз лично също не съм забелязала / изпитвала върху себе си. Обаче имам данни ( от други хора),че причиняват кризи. Всичко е строго индивидуално.

Veseto* ,индивидуално е,зависи от колко време са оплакванията,каква терапия е прилагана( или се прилага  успоредно),нагласата на пациента,комплексно е и няма как да се предположи кога ще има видим силен ефект.Освен това промените обичайно са плавни и меки,личността се моделира леко и незабележимо.
Ако усещаш нужда,може да си помагаш с Рескю,макар,че част от комбинацията ти е и в състава на Рескю.

# 671
  • София
Моля за съвет .
Кои есенции са подходящи при  задна хрема на алергична основа ?

# 672
Привет, вече съм горд собственик на комплект от есенции.

Направих си комбинация...и имах лечебна криза, първият ден бях със зверско главоболие. Болка, но някак по-различна, пих два нурофена през интервал, все пак...защото на главоболие никак не издържам. Не можех да погледна нещо над нивото на коленете си...
Мисля, че излизам от някои си сътояния, но да не казвам голяма дума- пу пу - ще споделя след края. А след като завърша цикъла от 15 дена...трябва да спра комбинацията или да я намаля? Плавно ли спирате приема?

# 673
... А след като завърша цикъла от 15 дена...трябва да спра комбинацията или да я намаля? Плавно ли спирате приема?

Кой ,как и защо определи цикъла от 15 дни?

# 674
Здравейте, знам, че ви е досадно да обяснявате едно и също, но бързам и няма време за четене.
Бременна съм в 9 м  по принцип имам направена комбинация от капки, но днес получих номер 39 RR на Др.Пашкулев. Това, което не разбарх е това концертрат ли е и ако не как да го разредя. За моето състояние как бихте препоръчали да го взимам ще раждам след около седмица секцио. Прочетох, че помага и за колики каква схема се прилага. И последно бях чела, че си правите и спешен крем, но не намирам поста.
Ще ви бъда благодарна ако някой ми отговори, а аз ще почета, за да не съм толкова невежа.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт