Цветолечението на д-р Бах-7

• 122 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
...Това, което не разбарх е това концертрат ли е Да,концентрат и ако не как да го разредяМоже да си го ползваш и така. За моето състояние вземаш,ако изпиташ нужда от подкрепа преди секциото и после след секциото ,ако имаш болки,по 2-3-4 капки,когато усетиш нужда,неколкократно дневно как бихте препоръчали да го взимам ще раждам след около седмица секцио. ...
Предварително благодаря! Моля ! Пожелавам ти всичко да мине успешно и да имаш хубави спомени .Похвали се после   Grinning

# 676
...Това, което не разбарх е това концертрат ли е Да,концентрат и ако не как да го разредяМоже да си го ползваш и така. За моето състояние вземаш,ако изпиташ нужда от подкрепа преди секциото и после след секциото ,ако имаш болки,по 2-3-4 капки,когато усетиш нужда,неколкократно дневно как бихте препоръчали да го взимам ще раждам след около седмица секцио. ...
Предварително благодаря! Моля ! Пожелавам ти всичко да мине успешно и да имаш хубави спомени .Похвали се после   Grinning

Благодаря много!

# 677
  bouquetИ от мен едно голяма Благодаря!Изчерпателен отговор на въпросите които и мен ме вълнуват! Simple Smile

# 678
Здравейте,

По теста за самоопределяне си съставих комбинация от 7 цветя (5,8,19,23,29,35,38) и си я поръчах от Аспенбг. Вече от 10 дена я пия (като още на първия ден от приема се разболях (гърло и хрема)), но засега няма положителен ефект относно емоционалното ми състояние, даже се е влошило. Искам да попитам дали има значение преди или след хранене се приемат капките и в колко мл. течност. Аз ги пия 3-4 пъти на ден, в кафе, чай или 50-100мл. вода.
Също така ме интересува колко време след края на приема се задържа ефекта от есенциите (знам, че е индивидуално, но ориентировъчно ме интересува)?
Според Вас колко още време да ги пия очаквайки ефект /т.е. кога да сменям комбинацията/?

# 679
  • София

Veseto* ,индивидуално е,зависи от колко време са оплакванията,каква терапия е прилагана( или се прилага  успоредно),нагласата на пациента,комплексно е и няма как да се предположи кога ще има видим силен ефект.Освен това промените обичайно са плавни и меки,личността се моделира леко и незабележимо.
Ако усещаш нужда,може да си помагаш с Рескю,макар,че част от комбинацията ти е и в състава на Рескю.

Благодаря.
Искам да попитам още нещ. Тук четох за методите за пиене и досега разтварях в глътка вода. Днес обаче забелязах, че на шишенцето пише 4х4 капки под езика. Та коя схема да спазвам?

# 680
  • София
Предложете някоя есенция за облекчаване на състоянието  на варицела

# 681
Здравейте,
Знаете ли дали може човек да получи алергия към цветовете на Бах, питам и по-конкретно за готовата комбимация за страхове, понеже съм със трахова невроза, взех си я от аптеката. Чудих се за страх или за стрес да си взема, но първо ще започна с тази. Та, въпроса ми е дали може да се развие алегия към цветата, а и ако някой със същото състояние ги е изпробвал, ще се радвам да сподели мнение. Благодаря ви предварително!

# 682
Предложете някоя есенция за облекчаване на състоянието  на варицела
Скоро имах подобно питане Simple SmileКиселица-за изчистване и рескю.

Аз бих искала съвет предвид наближаващото събитие-раждането.Свърших комбинацията която си бях направила и сега искам да направя нова,преди да включа и рескю ремеди.Комбинацията ще е Mimilus.Walnut.Impatiens.Pine-бора ми е съпътстващ всяка комбинация,заради чувството за вина което ме преследва непрекъснато.И сега се чудя дали да оставя така комбинацията или да добавя Red Chesnut или White Chestnut.И двете отговарят за мен.

# 683
... А след като завърша цикъла от 15 дена...трябва да спра комбинацията или да я намаля? Плавно ли спирате приема?

Кой ,как и защо определи цикъла от 15 дни?

Трапезица, благодаря ти за коментара. И аз не знам защо 15 дни, защото очаквам за толкова да се стабилизирам, може би. Ми ли ми разяснила, какво означава въпроса и ти как би постъпила?

# 684
За пръв път чувам за курс 15 дни,затова се зачудих от къде е информацията. Обикновено шишенцето от 20-тина-30 мл. стига за около месец,после решаваш да е същата,или сменяш нещо в комбинацията. При някои по-дълбоки или продължителни проблеми ,капките се приемат месеци наред-с или без смяна на комбинацията
Simple Smile
Здравейте,
Знаете ли дали може човек да получи алергия към цветовете на Бах, питам и по-конкретно за готовата комбимация за страхове, понеже съм със трахова невроза, взех си я от аптеката. Чудих се за страх или за стрес да си взема, но първо ще започна с тази. Та, въпроса ми е дали може да се развие алегия към цветата, а и ако някой със същото състояние ги е изпробвал, ще се радвам да сподели мнение. Благодаря ви предварително!

Алергия към капките не съм срещала да е описана,особено като се има предвид,че няма материален субстрат-т.е само енергията на цветята е запечатана във водата. За да се отключи алергия трябва да има материално към какво да реагира организма,дори и в минимални количества. Евентуално към алкохола ( спирт,бренди) би могло да се прояви,чисто хипотетично.

# 685
Благодаря ти Трапезица   bouquet

Този етап ми се губеше Simple Smile

# 686
  • София

Искам да попитам още нещо. Тук четох за методите за пиене и досега разтварях в глътка вода. Днес обаче забелязах, че на шишенцето пише 4х4 капки под езика. Та коя схема да спазвам?

Да си подбутна питането...

# 687

Искам да попитам още нещо. Тук четох за методите за пиене и досега разтварях в глътка вода. Днес обаче забелязах, че на шишенцето пише 4х4 капки под езика. Та коя схема да спазвам?

Да си подбутна питането...

Въпрос на предпочитание,аз ги вземам 4х4 под езика на гладно ,така са ме учили  Peace

# 688
Здравейте Simple Smile открих ви скоро и нямам време да изчета всичко Sad можете ли да ми кажете дали наистина има излекували се от капките ? моят проблем е имам колит с разтройство и съм вечно притеснена от това  ooooh! през 2009 г стана паническо разтройство което за няколко месеца преодолях без хапчета и мислех че съм се справила докато не почнах работа и раздразних колита  #Cussing out сега постоянно се страхувам от бъдещето ( нямам панически атаки, но имам притеснение ) припомням си миналото като на лента и се страхувам да не ми стане мак като през 2009г  #2gunfire Това накратко Simple Smile Моля Ви да ми кажете дали есенциите ще ми помогнат ?

# 689
teli, на мен ми помогнаха и нямам ПА. Peace
Но вземах и продукти на Боарон. Wink

Общи условия

Активация на акаунт