BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 752
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Казанлък
emy_emy, няма начин да отвориш друг диспут за тази поръчка.
Всъщност...има само 3 варианта според мен:
1,Да приемеш компенсация за не работещ плеър(искай по-голяма такава)
2,Да го изпратиш обратно и ще ти върнат цялата сума. Не е тежък и ще струва по-евтино все пак.
Това са правилата при пазаруването във китайски сайтове. Затова цените са по-ниски,като има риск да получиш нещо,което не работи или не отговаря точно на описанието. Някои други сайтове създават много повече проблеми понякога в такива случаи...не че е оправдание за тях,но все пак те са доста коректни.
3, Ако не си пратила повторно парите за тази поръчка,точно в този твоят случай можеше да се направиш на ударена  Whistling

pepina1965  Hug честито и чакаме отзиви!

Имам нужда  от помощ  Sad 
Таблета  не приема никаква мемори карта.
Според него всички  са унищожени  ,а  те са си  ок всъщност .Какво да правя?
Момичета,като задавате този тип въпроси,моля,посочвайте модела на таблета и линк към него.  PraynigНяма как да се запомнят всички,а не е удобно да се прелиства назад за да търсим. Какво точно ти пише?
Отформатирай картата на компютъра,като първи вариант. Картата от сайта ли е? Пробвай с някои други.
Не вадете карта-памет от таблета без предварителното и спиране за безопасно изваждане. Прави се от настройките.
Почети дали няма някои съвети по този въпрос по форумите,особено на 4pda

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 5-7% отстъпка.
В момента работят купони: 7ALLSITE(Валиден до 31.01.2013) за целият сайт и LIGHTNING (до 25.01 на всички аксесоарr за iPhone)
Годишни еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS и 5FeBay2013(2 пъти).

# 106
Момичета,като задавате този тип въпроси,моля,посочвайте модела на таблета и линк към него.  PraynigНяма как да се запомнят всички,а не е удобно да се прелиства назад за да търсим. Какво точно ти пише?
Отформатирай картата на компютъра,като първи вариант. Картата от сайта ли е? Пробвай с някои други.
Направих два пъти формат на картата.Не е купувана от китайските сайтове .Пробвах и друга.
И двете карти си работят нормално на други  устройства.
Таблета  е  този  - http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-icoo-d50-android-4-0- … roduct-15751.html
Останалите неща  ,които казваш ги знам,но на самият таблет не виждам функция изключване на картата ,преди да я извадя.Понеже не ползвам таблета на бг или английски,съобщението което получавам,може да се преведе като ''унищожена'' карта. А не е.

# 107
  • София
emy_emy, няма начин да отвориш друг диспут за тази поръчка.
Всъщност...има само 3 варианта според мен:
1,Да приемеш компенсация за не работещ плеър(искай по-голяма такава)
2,Да го изпратиш обратно и ще ти върнат цялата сума. Не е тежък и ще струва по-евтино все пак.
Това са правилата при пазаруването във китайски сайтове. Затова цените са по-ниски,като има риск да получиш нещо,което не работи или не отговаря точно на описанието. Някои други сайтове създават много повече проблеми понякога в такива случаи...не че е оправдание за тях,но все пак те са доста коректни.
3, Ако не си пратила повторно парите за тази поръчка,точно в този твоят случай можеше да се направиш на ударена  Whistling

Не, не съм им изпратила пари, но те се правят на ударени и ми пишат, че след като съм получила поръчката, трябва да им изпратя парите, доста нагло се държат този път ... Mr. Green

Аз им писах, че ще им върна МР4, /но само нея, зарядно, слушалки и т.н няма да изпращам, защото ще натежат ... / и искам да ми върнат работеща, чак тогава ще им изпратя пари за нея, сега чакам отговор ...

Момичета, благодаря, че се ангажирахте с моя проблем  Hug

# 108
  • Казанлък
Направих два пъти формат на картата.Не е купувана от китайските сайтове .Пробвах и друга.
И двете карти си работят нормално на други  устройства.
Таблета  е  този  - http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-icoo-d50-android-4-0- … roduct-15751.html
Останалите неща  ,които казваш ги знам,но на самият таблет не виждам функция изключване на картата ,преди да я извадя.Понеже не ползвам таблета на бг или английски,съобщението което получавам,може да се преведе като ''унищожена'' карта. А не е.

Това се прави от настройките/хранилище . Там можеш да видиш всички видове памет: на самият таблет,на вградена карта-памет и на тази,която я слагаме допълнително. Оттам тя се включва и се изключва. Провери и тази възможност... Оттам се. изключват и флашки преди да се извадят( последен ред за usbhost)

# 109
Благодаря valpan ,ще го разгледам по подробно таблета, но не ми се вярва да е това проблема  Thinking

# 110
  • В реалността

nataly, пробва ли мишката? Добре ли работи?

# 111
  • Варна
Да.Работи си, не е от най-удобните мишки, понеже взех и друга малко по-скъпа от друг сайт и другата е малко по-удобна.
http://www.everbuying.com/product47401.html

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 23:22 от nataly76

# 112
  • В реалността
От този тип зарядно някой вземал ли е от тук?
http://www.buyincoins.com/new_en/details/8-in-1-usb-car-charger- … roduct-17885.html
Трябва ми зарядно за кола. Моето и на мъжа ми са съвместими /LG и Sony/. Като гледам няма много голям избор, а предпочитам да е от този сайт.

Благодаря nataly  Hug

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 09:33 от Jáne ღ

# 113
Притеснявам се какво се случва с моя таблет - поръчан на 22.12.2012 статуса от 10.01. си е все още opening, а др който поръчах на 23 ве4е от една седмица е тук. Има ли и др подобни случаи? Ето номера. ако някой има време може да го провери  RB087158000CN

# 114
Valpan  какво ще кажеш за тези два таблета?

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo7-venus-myt … roduct-25705.html

чудя се между двата  newsm78
много се чудя и за този http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark- … roduct-25703.html

но все още не съм решила дали да е 7 инча или 9.7 инча ,не мога да си представя колко е разликата

# 115
Да се запиша и аз чак сега в новата тем,но не съм ви изпускала от очи.

Днес направих поръчка на таблет и телефон от сайта.Статуса им е Обраотка 1,но пък преди това първият им статус е НЕПЛАТЕН?А плащането е извършено,
Така си стои,не се притеснявай,на всичките ми поръчки е така,незнайно защо,и на пристигналите също.Важно е че в Пейпал е отразена транзакцията  Hug
Днес таблета ми от 06.01 е пристигнал в София  Shocked А пък телефона от същата дата-уж със сингапурски пощи ,още не е отразен  Rolling Eyes

Да,Благодаря за отговора.Успокоих се,поръчката е вече в Процесинг 5,дано по-скоро я пуснат.
Кога им бяха празниците на китайците,имам спомен,че в темата бяхте писали,че Февруари ще почиват 1 седмица  newsm78

# 116
Пуснах поръчка, стигнах до плащането с Paypal,влязох си в акаунта, но като дадох pay now ми изписа 503 sercive unavailable, май и на други се беше случвало, та питането ми е  дали съм платил или да изчакам преди да опитам пак ? за да не стане двойно плащане.

# 117
Провери си имайла - ако е минало плащането ще имаш писмо, че си платила , трябва също и в самият ПП  акунт да може да го видиш след известно време се поява и там .

# 118
Провери си имайла - ако е минало плащането ще имаш писмо, че си платила , трябва също и в самият ПП  акунт да може да го видиш след известно време се поява и там .
Ако час и половина няма нищо, значи да плащам наново така ли ?

# 119
Пуснах поръчка, стигнах до плащането с Paypal,влязох си в акаунта, но като дадох pay now ми изписа 503 sercive unavailable, май и на други се беше случвало, та питането ми е  дали съм платил или да изчакам преди да опитам пак ? за да не стане двойно плащане.

Да, случи се на мен преди месец.
Ако нямаш поръчка в акаунта, мейл за плащане и отразена транзакция в Пейпал, то най-вероятно сумата е блокирана, но няма да се изтегли от БИК. Пусни си поръчката отново, а ако държиш сумата от неуспешното плащане да бъде освободена от банката преди 45-те дни- пиши на БИК и после препрати отговора на банката си, за да отблокират първата сума.

Поръчах Кристалчето преди 2 дни и сутринта видях, че е шипнат. Нямам търпение да си видя късмета...

Общи условия

Активация на акаунт