BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 610
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Тази клавиатура сложих + карта памет. Друго ще му трябва ли на таблета? Нещо друго за предпазване?  newsm78
Аз съм сложила в кошницата и един преходник за всеки случай:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/us-to-eu-ac-power-plug- … -product-786.html
Защото момичетата казват, че повечето зарядни били по американския стандарт
Ох, а бе всичко си имам избрано и приготвено в кошницата, само дето таблета е разпродаден hahaha И като си помисля, че първо се бях спряла на Кристала, ама понеже не беше наличен, продължих да търся и се влюбих в ainol-novo-7-fire-flamе. И сега, по закона на Мърфи, Кристала е наличен, а този не. Голям карък съм!

# 31
Аз... таковата... нямам с какво толкова да се отчета, а обещах да пиша.
Оказа се, че ми е пристигнала една силиконова джаджа за почистване на лице, стопери за колани на автомобил /ужасни на вид и неизползваеми- не се отварят, освен ако не се напънат с нещо/ и пинсети с лампа /също не стават за нищо- едните остри и режат, другите изобщо не хващат/.

Обаче съм с размътен мозък дали да не пусна Кристала, докато е наличен. Страхувам се да не би това да са няколко бройки, които са върнати в сайта или пък да поръчам и да се окаже неналичен като преди. Не ми харесва само да превъртам едни 160лв. към тях и обратно.  ooooh!

# 32
Две въпросчета:
Като поръчвате таблети пишете ли им че искате бг меню или таблета си идва с инсталирано такова?
Вземате ли допълнително карта памет? Да ми препоръчате нещо изпитано  Praynig
И калъф с клавиатура за Кристала  Praynig
Аз мисля да взема този, след като успея да поръчам таблет:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/leather-case-usb-keyboa … product-5792.html

⅞ ...and Happily Ever After, ти кога поръча таблета и изпратен ли е вече?

Поръчах го на 03.01. На 08.01 е изпратен според трака.

# 33
  • София
Цитат
kydravoto  Hug
Ти плюсовете си каза... не каза за какво точно искаш да го ползваш... Да,резолюцията е доста малка,но не забравяй,че таблета е само 4.3"(по-малък е от някои телефони). Не пише каква е батерията обаче. И екрана е резистивен,което за мен също е минус. Вече ти постави на кантара плюсове и минуси.
Ето тук има клипче за него: http://www.youtube.com/watch?v=KDmxKok9rM8
Почети коментарии,а има и линк към тестовете(ползвай преводач) http://www.underground-portables.com/2012/11/test-du-mini-pad-jxd-s18.html

Успех!
valpan,bлагодаря ти, в един от твоите линкове видях че е с много слаба батерия, така че ще се огледам за нещо друго, иначе ми трябва да качвам снимки , клипчета и детски филми за детето.

# 34
  • Перник

Обаче съм с размътен мозък дали да не пусна Кристала, докато е наличен. Страхувам се да не би това да са няколко бройки, които са върнати в сайта или пък да поръчам и да се окаже неналичен като преди. Не ми харесва само да превъртам едни 160лв. към тях и обратно.  ooooh!

Писах им дали наистина е наличен, чакам да ми отговорят до 24 часа. Но все още не съм се спряла със сигурност на никой таблет.

# 35
  • Казанлък
lveto   Hug  добре е да се знае,че са наистина коректни.

Coolmummy,за пинсети с лампа и аз бях навита,но после някъде прочетох,че не вършат работа...
А Кристала гледам,че има възможност да се изберат и двата цвята...така че все пак предполагам,че имат някакво зареждане,но най-добре е да се допита до тях.

k a t r i n,вече ти ще трябва да решиш дали да го поръчаш сега или да чакаш постъпването му след 15 февруари. Този таблет от самото начало се дебне по сайтове. Желаещи винаги са били много и броиките се продаваха като топъл хляб. Не знам точно какво е положението сега. Има вероятност новите бройки да стигнат само за тези,които са го поръчали по-отрано. Но пък има вероятност да се промени малко цената или да има по-хубав купон. Но за 10% купони скоро едва ли ще има. Така че трябва да се радваме и на 7-8% ,че и на 5 в някои случаи.

момичета, здравейте! Преди малко се опитах да пусна поръчка за една четка за грим за долар но от няколкото опита да платя ми се отразила във пейпал но не и във сайта. Дали ще ми я пратят.  newsm78
vtvt ,пиши им чрез формата за контакт и съобщи номера на транзакцията в пейпал. Ще ти върнат парите,най-вероятно.

# 36
  • на морето
Момичета,помагайте PraynigМП5 на детето не може да се включи.Няма и месец,откакто я получихме.Дайте идея какво да правя.Включена е в зарядното от сутринта,но не тръгва.Знам,че ако им пиша ще кажат да я дам на ремонт,но аз съм от малък град и нямаме големи специалисти.А да я изпращам трябва да си поема разходите.То ще ми излезе много скъпо.Дайте някаква идея. Hug

http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-3-lcd-mp3-mp4-mp5-mus … product-4242.html

# 37
  • Казанлък
Tea*, iva_georgieva,sansilHug какво сте получили? Понякога и дребните неща се оказват полезни  Wink

emy_emy,можеш да настояваш и да вземеш повече пари от тях за тази мр3. Ако ти се занимава,можеш да им пишеш няколко гневни писма,че ще заснемеш на видео и ще отвориш диспут в Пейпал за дефектна стока. Не знам колко ще е връщането...така че прецени. Те имат достатъчно диспути сега,едва ли ще им трябва още...  Wink

Ели_дечкин,установихме,че не всички таблети имат български език. Ainol Aurora,например,няма. Но всички имат руски поне(ако това помага).

Някой беше писал, че има проблеми със зареждането на таблета. Е и аз имам същия проблем, не може да се зарежда нито със зарядно, нито с USB кабел. Помагай те  newsm78 . Таблета е Ainol Hero 10
dovolna,няма как да чета сега темата за твоят таблет на 4pda(на работа съм отново и само вечер имам малко време на компютъра). Мисля,че и за него важи,че не може да се зарежда чрез usb вход,а само със зарядно.

Откога и как се е появил този проблем? Пробва ли да направиш reset? Дай параметрите и на зарядното.
Не оставяйте таблети да се изключват сами!!! Слагайте ги да се зареждат навреме.
При мен Аврората от доста време е със залепнала на 100% батерия,не ми се занимава със поправката и просто от време на време поглеждам към  батерията. Имам това приложение на таблета,показва и състоянието на батерията. Като вида Voltage да стигне 3,6V ,веднага слагам таблета да се зарежда.

dodi, наистина нямам идея какво да те посъветвам. Нещо не върви на мр3 в последно време. Моята подобна също трябва да я нося,но аз поне я ползвах постоянно от една година. Последно видях на нея Low battery и повече не реагира на нищо.(иначе преди се включваше,като я сложа на зарядно)

Последна редакция: вт, 15 яну 2013, 20:09 от valpan

# 38
  • Испания
Колежката ми се спря на този http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ployer-momo7-talent-r … roduct-22905.html и смятам да го поръчвам,но нещо не мога да се преборя със сайта,постоянно ми забива  ooooh!
А кода за 7 % колко пъти мога да ползвам ,че нещо и той не ми лови  newsm78

# 39
  • Перник
Да питам, когато е Dual core 1.5 GHz, това 2Х1.5 GHz ли означава или тези 1.5 са разделени в двете ядра?
Как го обясних само Whistling

# 40
  • Русе
Аз пак да питам  Embarassed
Как вървят игрите на ФБ на Андроида? Забиват ли? Че основна там се играе в момента .... Има ли програма която се оказа несъвместима с Андроида или вече всичките вървят?

# 41
писах им явно е имало проблем с саита да не отрази пора4ката и ми варнаха парите

# 42
Отзиви за 10 инчовите таблети ? Някой да взимал от 2 ядрените ? Изобщо от кой таблет сте доволни след повечко ползване ? newsm78

# 43
  • В реалността
Задължително ли след регистрация се получава мейл за потвърждение? Вчера уж се регистрирах, даже имам неща в уишлиста, влизам в My account, но така и не получих никакъв мейл. А днес и този сайт не ми се отваря нормално /вчера не можахме да преинсталираме, дано вече днес стане/. Е не ми върви с китайците  Crossing Arms

# 44
Момичета имате ли представа защо не ми хваща нито един код newsm78 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт