BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 647
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата и също много благодаря на всички които помагат с каквото могат.......  bouquet Hug
А мога ли да ви попитам какво означава Processing-5 предполагам, че все още не е пратена нали....и тракинг номера на имейла ли ще ми го пратят или как.... Thinking

# 16
момичета, здравейте! Преди малко се опитах да пусна поръчка за една четка за грим за долар но от няколкото опита да платя ми се отразила във пейпал но не и във сайта. Дали ще ми я пратят.  newsm78

# 17
Благодаря за темата и също много благодаря на всички които помагат с каквото могат.......  bouquet Hug
А мога ли да ви попитам какво означава Processing-5 предполагам, че все още не е пратена нали....и тракинг номера на имейла ли ще ми го пратят или как.... Thinking

Значи че е в последен процес на обработка и следва да ти пишат диспачед или изпратена.

# 18
Благодаря.... Hug  bouquet

# 19
8% OFF on Lightning Accessories
 Coupon Code: LIGHTING
http://---shoretner923-X9QbLs

това явно е нов купон от страницата във фейса

# 20
  • София
valpan   bouquet и за всички останали, които помагат с безценни  съвети   bouquet

На мен ми предлагат за ми възстановят 7 долара /от 20/ за МР4, но аз и с тях и без тях, пак не мога да я пусна да работи, а пък не ми се иска да я давам да я отварят, че може нещо да е счупено вътре и да не може да се оправи, затова ще искам да им я връщам ....

# 21
  • Варна
Благодаря ви, момичета! Писах им с въпрос какво точно означава надписа, но реших междувременно да пробвам да го поръчам. Мога да добавя таблета в кошницата, но там вече ми изписва че е Sold Out и не ми дава да продължа към плащане. Много ме е яд. Толкова гледах и избирах, и искам точно този модел. Ще изчакам да видим какво ще отговорят. Дано да го получат след 15.02.
Някой искаше Кристала :
http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-crystal- … roduct-19284.html
В момента точно е наличен.

# 22
  • Русе
Благодаря за новата тема! Аз вече си получих едната пратка от 23.11 за която ми възстановиха парите от Пейпал след което си я платих отново. Сега чакам и още една от 24.11 за която също ми възстановиха парите. Така че следете срока за диспут и пускайте, така ще сте сигурни че поне парите си няма да загубите!

# 23
  • Русе
Две въпросчета:
Като поръчвате таблети пишете ли им че искате бг меню или таблета си идва с инсталирано такова?
Вземате ли допълнително карта памет? Да ми препоръчате нещо изпитано  Praynig
И калъф с клавиатура за Кристала  Praynig

# 24
Някой беше писал, че има проблеми със зареждането на таблета. Е и аз имам същия проблем, не може да се зарежда нито със зарядно, нито с USB кабел. Помагай те  newsm78 . Таблета е Ainol Hero 10

# 25
Здравейте, момичета! Благодарение на вашите коментари и отзиви, успях да си избера таблет. Мисля да поръчам този :
http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html ,
но имам няколко въпроса. Разбрах, че плащането ще се извърши сега, а ще бъде изпратен когато го получат на сайта, но не ми е ясно тази дата 15.02, каква е? След тази дата очакват зареждане или е нещо друго? А има ли вероятност да се изчерпа още преди да е дошъл и да откажат поръчката след месец?  7ALLSITE ли е най-изгодния код, който мога да ползвам в момента?
valpan,   bouquet за темата и за безценната информация, относно параметрите на различните таблети

Аз го поръчах и го чакам. Четох добри отзиви за него, дано имам късмет.

valpan, благодаря за новата тема!   bouquet

# 26
  • Варна
Две въпросчета:
Като поръчвате таблети пишете ли им че искате бг меню или таблета си идва с инсталирано такова?
Вземате ли допълнително карта памет? Да ми препоръчате нещо изпитано  Praynig
И калъф с клавиатура за Кристала  Praynig
Аз мисля да взема този, след като успея да поръчам таблет:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/leather-case-usb-keyboa … product-5792.html

⅞ ...and Happily Ever After, ти кога поръча таблета и изпратен ли е вече?

# 27
  • Русе
Тази клавиатура сложих + карта памет. Друго ще му трябва ли на таблета? Нещо друго за предпазване?  newsm78

# 28
Здравейте.
От януари получавате ли пратки вече и ако получавате от кои дати са?
Също така някой поръчвал ли е от Webcam-ра от сайта и ако може да сподели впечатления.
Благодаря.

# 29
Аз днес получих малка пратка от 04.01. Peace

Общи условия

Активация на акаунт