BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 601
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Моля за помощ Praynig
Имам поръчка от 24.01 и този номер
Order Number: B1301270144168557
В статуса на поръчката ми пише,че е изпратена на 30.01 и има ето този номер за проследяване
CFB1441685
Не мога да разбера къде е.Пиша този номер на всички адреси,които ги има на първа страница и нищо не излиза.Ако някоя може да провери къде ми е поръчката ще съм много благодарна  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 15:59 от slaveia

# 436
Не, това е номерът на поръчката. Номер за проследяване се дава при поръчка над 30 долара /преди отстъпки или ползвани коинси/ и изглежда по подобен начин: RA3218868**CN /давам пример с един от моите, като на мястото на ** има още 2 цифри, но съм ги засекретила  Mr. Green /

# 437
Не, това е номерът на поръчката. Номер за проследяване се дава при поръчка над 30 долара /преди отстъпки или ползвани коинси/ и изглежда по подобен начин: RA3218868**CN /давам пример с един от моите, като на мястото на ** има още 2 цифри, но съм ги засекретила  Mr. Green /
Благодаря,значи не мога да я проследя Mr. GreenЩе проверявам в пощата значи.
  bouquet

# 438
  • Варна
Привет!!!
Тьрся псп,мп5,някакава джаджа пьлна с игри...синьт ми скоро стана на 5 и взе да окупира всеки показал се лаптпоп...
Ако някой ми предложи нещо изпитано,та да порьчам newsm78

# 439
Когато се оставя отзив за някаква стока дава ли коинси ?

# 440
  • Казанлък
Когато се оставя отзив за някаква стока дава ли коинси ?

Да,за всеки отзив се дават коинси на стойност $0,10, а ако е със снимка,то $0,20. Те стават възможни за ползване веднага след получаването.  Peace
Понеже съм срещала мнение,че не публикуват негативни отзиви,то моят съвет е в този случай да го пишете по-прикрито  Joy с малко грешки или събиране на думите (по този начин хем ще помогнете на другите купувачи,хем ще си вземете малко бонуси),но това вие ще си решавате. Аз лично,макар и рядко,но все пак виждам негативни отзиви...

# 441
Пък аз тъпо и упорито им пиша отзиви на български.  Laughing Който иска да си превежда, важното е да съм в полза на нашенци.

# 442
Пък аз тъпо и упорито им пиша отзиви на български.  Laughing Който иска да си превежда, важното е да съм в полза на нашенци.

Ами да защо не рускините си пишат на руски  Grinning който може разбира който не може ...  Blush

# 443
  • Казанлък

Да,много добре го правиш,  Peace но,ако има негатив пак го прикривай малко ,за да не се преведе с чичко Гугъл  Joy А ние ще разберем каквото трябва

# 444
Момичета,имам проблем.Днес получих таблета  http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5gh … roduct-25187.html

В началото като тръгвах да го включвам само премигваше,съответно го позаредих,включих и всичко беше както трябва.Тъча чувствителен,хваща нет,камерата работи.....
Сего опитах да го включа,но по инерция натиснах два пъти путона за включване,а таблета светна и изгасна...и сега не ще да включи.Помислих,че батерията е паднала,включвам в зарядното,но пак не включва  Cry По едно време бяхте писали за рестарт,нещо ми се върти в главата  игла,ама как,къде......

# 445
  • Казанлък
Момичета,имам проблем.Днес получих таблета  http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-android-4-0-a13-1-5gh … roduct-25187.html

В началото като тръгвах да го включвам само премигваше,съответно го позаредих,включих и всичко беше както трябва.Тъча чувствителен,хваща нет,камерата работи.....
Сего опитах да го включа,но по инерция натиснах два пъти путона за включване,а таблета светна и изгасна...и сега не ще да включи.Помислих,че батерията е паднала,включвам в зарядното,но пак не включва  Cry По едно време бяхте писали за рестарт,нещо ми се върти в главата  игла,ама как,къде......

Не разбирам всичко,както си го описала. Какво значи само премигваше? Не се ли включи нормално след като си го извадила за първи път? Колко време го зареждаше и колко си го ползвала? Спря не от това,че си натиснала 2 пъти бутона,според мен...  newsm78 само един бутон ли имаш горе? Като включваш зарядно,има ли някаква индикация на екрана? Не всеки таблет има външен рестарт-бутон. На някои това е комбинация от дълго задържане на 2 бутона(включване+усилване на звука,например),някои имат копче във дъното на отвора за микрофона,но нямам идея за този таблет(ноунейм е). Бих ти предложила да го оставиш на зарядно за по-дълго време и после да пробваш със дълго натискане на бутона power. Аз 2 пъти съм реанимирала моят първи таблет ноунейм със различни комбинации на моят страх и риск,опитвайки се дори да преинсталирам софтуъра,но той се събуждаше. Allwinner A10 е много труден за убиване...да се надяваме,че и твоят А13 ще оживее.  Hug spoko

# 446

Не разбирам всичко,както си го описала. Какво значи само премигваше? Не се ли включи нормално след като си го извадила за първи път? Колко време го зареждаше и колко си го ползвала? Спря не от това,че си натиснала 2 пъти бутона,според мен...  newsm78 само един бутон ли имаш горе? Като включваш зарядно,има ли някаква индикация на екрана? Не всеки таблет има външен рестарт-бутон. На някои това е комбинация от дълго задържане на 2 бутона(включване+усилване на звука,например),някои имат копче във дъното на отвора за микрофона,но нямам идея за този таблет(ноунейм е). Бих ти предложила да го оставиш на зарядно за по-дълго време и после да пробваш със дълго натискане на бутона power. Аз 2 пъти съм реанимирала моят първи таблет ноунейм със различни комбинации на моят страх и риск,опитвайки се дори да преинсталирам софтуъра,но той се събуждаше. Allwinner A10 е много труден за убиване...да се надяваме,че и твоят А13 ще оживее.  Hug spoko

Като включих първият път светна и се показа глобусче и изгасна.
Като го включих в зарядно се появи батерията и показваше,че зарежда.Зареждаше се около час,ползвала съм го не повече по 15-20 мин.
Сега като го включвам на зарядно няма никакви признаци на живот,нито се включва,нито нищо  Cry
Има бутон за включване,а отстрани за усилване на звука.Таблета е за братовчед ми и той толкоз се зарадва,че е пристигнал,каза ми да го отворя и да го пробвам,всичко си беше наред.

# 447
Пробвах със задържане едновременно на бутоните пауър и усиване на звука-не стана.Какви други начини има,сега стои на зарядно,без да показва,че зарежда.

# 448
  • на морето
Пробвах със задържане едновременно на бутоните пауър и усиване на звука-не стана.Какви други начини има,сега стои на зарядно,без да показва,че зарежда.
При мен се получи така с телефона,който получих.Оказа се,че е от зарядното.Купих си от тук по-мощно и всичко е ок за сега.
 И аз пиша коментарите на бг Mr. Green

# 449
  • Казанлък
Батерията му е много слаба...  newsm78
Дано да е само зарядно. Но при теб първият път зарядното работеше,доколкото разбирам, макар че половин час беше малко време. Имаш микро юсб вход. Пробвай да го включиш към компютъра поне за да видиш дали ще реагира и там. Трябва ти подходящ кабел за това или направо зарядно със микро юсб накрайник. Потърси от някой приятел.
А като казвам дълго натискане на power,то поне за 10 секунди.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт