BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 716
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, да ползвам темата да запитам не държите ли таблетите на 12-15 часови първоначални /поне 3/ зареждания, както се прави при всички останали техники с батерия?

# 451
  • Казанлък
Момичета, да ползвам темата да запитам не държите ли таблетите на 12-15 часови първоначални /поне 3/ зареждания, както се прави при всички останали техники с батерия?
Coolmummy  Hug
Мненията са противоречиви по този въпрос. Все повече хора казват,че това пълно разреждане и зареждане не е благоприятно за новите батерии,а точно обратното...
Всеки сам би трябвало да прецени,но аз за мен лично си взех правило първите 1-2 зареждания да бъдат по-дълги(6-8 часа) ,но не допускам таблета да се разреди и да изключи сам. Като падне под 15%,слагам го на зарядно. Батерията сама ще се приспособи. И на двата ми таблета(Aurora и Ampe) батериите работят много добре(по-дълго от средните показатели,които съм срещала из форумите). 
На първият таблет ноунейм пробвах съвети за калиброването на батерията,но след това тя започна да държи по-малко време  Crossing Arms

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 22:08 от valpan

# 452
  • Перник
Да се похваля и аз, днес получих таблета - Аинол Хиро http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero … roduct-20750.html
За сега много ни харесва - чувствителен тъч, бързо зарежда и много голям в сравнение със 7", но изглежда много крехък /това го пише и в отзивите в сайта/. Дойде си с протектор. Към него бях поръчала и калъфа, но след няколкоденвно изчакване, ми го отказаха. След отказа питах, казаха, че го има и пак го поръчах, после пак беше в "изчакване". Категорично им писах, че не искам рефънд и мога да почакам, докато заредя. И изведнъж стана наличен Whistling
Поръчах и тази шапка http://www.buyincoins.com/new_en/details/cartoon-animal-cute-bea … roduct-20876.html много е хубава. Ето го и манекена

Имаше и още някои дребни джунджуриики.

# 453
  • София
И аз да дам отчет!
 cheers cheers cheers
Черпя по едно малко!
Взех си таблета и то от пощата.
Много благодаря на всички помагащи в темата!
    bouquet  bouquet  bouquet
Пратили са ми цвят - бял , нооооооооооо не знам да си сменя езика, а китайски не разбираме.
Ако има разбиращи , ще съм много благодарна , ако ми помогнат да сменя езика на таблета.

# 454
Благодаря за съветите,задържах копчетата,не знам кво друго правих,но в крайна сметка таблета светна и сега е на зарядно и зарежда,няма да го пипам до утре и ще педупредя да не го оставят да му пада батерията изцяло.
Отново Благодаря!

# 455
  • Казанлък
Благодаря за съветите,задържах копчетата,не знам кво друго правих,но в крайна сметка таблета светна и сега е на зарядно и зарежда,няма да го пипам до утре и ще педупредя да не го оставят да му пада батерията изцяло.
Отново Благодаря!
Уф,чак на мен ми олекна засега  Hug

Надя*, iankampanova ,честити придобивки!  newsm19
Надя,много му отива тази шапка!!!

iankampanova,съвсем скоро някое от момичета е дало линк към видео във youtube за смяна на езика,потърси малко назад.
http://www.uplaytablet.com/how-to-change-language-and-input-meth … 7-aurora-and-elf/
http://www.youtube.com/watch?v=-aD7SLm-bJg
http://www.youtube.com/watch?v=RtYmiZAO1hw

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 22:22 от valpan

# 456
Е , ние ще почакаме да се напразнуват китайците ,че да си получим таблета , но аз да питам ,че съм замислила да си самоподаря за РД едно телефонче ,не че нямам ама пусто му лакомия ,моя още го изплащам -демек нов ама друго си е  smile3508  phoneuu  phoneuu  та и аз съм се спряла на  http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-5-tooky-t86-android-4 … roduct-25306.html гледам dessie_d чака такъв , но ако някой вече има да сподели впечатления да знам заслужава ли си мърморенето в къщи  smile3512

# 457
  • Казанлък
fifinaki, ето тук има малко фото и видео на притежателя на този телефон.
http://blog.meta.ua/~buyincoinscom/posts/i1431211/
Той е сравнително нов и няма много отзиви за него все още. Изглежда много добре,със двуядрен процесор вече и с повече памет.
Понеже много се интересувам от TOOKY T83,то прочетох тема за него във един много добър форум за телефони:
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=46&t=23203
Хората са много доволни от този модел,особено от екрана и батерията. Повечето отзиви са от рода: вадиш го от кутията и ползваш със кеф(за повечето китайски уреди важи  мнение,че трябва да се доработват за да имат по-добри показатели или по други причини).
От тях разбрах,че TOOKY всъщност е китайско-японска разработка  Peace

Ще чакаме от новите притежатели отзиви и мнения за тази марка  Praynig Hug
И да предупредя предварително. При включването на телефона може на ви попитат дали искате да участвате във някаква статистика. Натискайте NO или отказ по всяко време,защото имаше случаи на  изпращанията на sms след това.

Аз днес получих 2 последни пратки от сайта. Едната е пак със вакумни торби(различни размери) и още една лампа за нощно четене. Ех,чак ми е странно,че няма какво друго да чакам...да свършват вече тези празници... Joy

# 458
е, какво като има празници  newsm78 има си хора за всичко  Wink
на 7.2. пуснах 2 малки поръчки за приятелка сега ги проверих  Flutter
първата - 2013-02-12 19:06:36   Dispatched
втората - 2013-02-11 20:01:25   Dispatched и Тракинг номер! със Singapore Post  Crazy много под 30$ е поръчката и не съм плащала допълнително за номерче  Wink
ще споделя като пристигнат  Hug

# 459
  • София
Охх, ще дам отзиви за телефончето, само да дойде, за съжаление още не е тръгнал, мислех че ще успеят да го пратят преди празниците им, но уви, не е тръгнал още, а други две поръчки са пратени, дори и да седят по пощите им в момента!  Laughing
Valpan вакумните торбички ми седят в wish листата, но така и не разбрах от описанието как вакумират, как се изтегля въздуха?

Замислям пак нова по-сериозна покупка, въпреки че мненията ви са, че фотоапарати не си заслужава да се взима от китайски сайт! Но нали в крайна сметка всичката техника така или иначе се прави в Китай? Та очаквам, ако някой все пак си е купувал фотоапарат от китайски сайт да сподели мнение и отзиви за някой модел, не знам дори какво да гледам и по какъв критерий да избирам? Трабява ми нещо за лична и ежедневна употреба, не ми трябва да прави чак такива качествени и професионални снимки, но все пак достатъчно качествени, цветовете да са реални и ярки, абе каквито и мнения да споделите, ще са добре дошли!
  bouquet

# 460
Охх, ще дам отзиви за телефончето, само да дойде, за съжаление още не е тръгнал, мислех че ще успеят да го пратят преди празниците им, но уви, не е тръгнал още, а други две поръчки са пратени, дори и да седят по пощите им в момента!  Laughing
Valpan вакумните торбички ми седят в wish листата, но така и не разбрах от описанието как вакумират, как се изтегля въздуха?

Замислям пак нова по-сериозна покупка, въпреки че мненията ви са, че фотоапарати не си заслужава да се взима от китайски сайт! Но нали в крайна сметка всичката техника така или иначе се прави в Китай? Та очаквам, ако някой все пак си е купувал фотоапарат от китайски сайт да сподели мнение и отзиви за някой модел, не знам дори какво да гледам и по какъв критерий да избирам? Трабява ми нещо за лична и ежедневна употреба, не ми трябва да прави чак такива качествени и професионални снимки, но все пак достатъчно качествени, цветовете да са реални и ярки, абе каквито и мнения да споделите, ще са добре дошли!
  bouquet

Фотоапарат от китайски сайт не си купувай, даже и 50 лв да струва. А ти до колко парички търсиш?

А качествените и професионални снимки зависят и от този, който снима. Може и за 2000 лв фотоапарат да си купиш и пак да са много лоши снимките.

# 461
  • Казанлък
rallii,не ме изкушавай,че от една седмица едвам се сдържам...  Joy Joy Joy
Но тази седмица ще направя една поръчка със Туки за моят колега,че няма търпение да чака края на празненствата им. 
В момента обмислям покупка на апарат за кръвно(над лакътя обаче),та за BIC засега съм запазила  право само за дребни покупки ...

dessie_d, въздуха се изсмуква с прахосмукачката. Взех една торба със ръчна помпичка,но тя ми се струва безполезна ... освен за излети може би.  newsm78

И аз не препоръчвам да се купува фотоапарат от Китай!!! Имам лош опит вече...става само за дете да се пробва във фотографията  photo

# 462
  • София
Офф получила съм refund за телефончето, защо ли  newsm78?  Нямам съобщение от тях. Питах ги, да видим какво ще кажат.
Вие ме отчаяхте с тези фотоапарати, много исках да си взема, все пак цените са доста ниски.

# 463
И аз не препоръчвам да се взема фотоапарат, че дори и апарат за кръвно. Имам си у нас двама старци, чиято шепа хапове зависи от нивото на кръвното /което варира от много ниско към много високо- исхемична болест на сърцето/, така че за хронично болни и възрастни хора си е направо убийство ако апарата показва грешно. Поне 4 сертифицирани и замерени сме купували и пак имат разлика един с друг /да, у нас се мери кръвно често и с различни апарати за по-сигурно!/, какво остава за ноунейм чайна....

Моя Кристал пристигна и за 2-3 часа човъркане не успях да открия минус /пу-пу!/. Тази нощ го заредих за пръв път. Като ви четях се притеснявах кое е сложното на смяната на езика, но за моя радост си дойде на английски. До минутки бях разцъкала настройките и имам няколко въпроса:
- На колко минути настройвате да "заспива" ако не се пипа?
- "Събуждането" все от бутона за вкл./изкл. ли става?
- Така ли ги оставяте, когато не се ползват /заспали  Laughing / или задържате бутона и изкл. нацяло?
Знам, че 1 и 3 са по-скоро персонално решение, но вероятно има значение за живота и работата на батерията и ми се иска да разбера кое е правилно и да не го прецакам като лаптопа си, който винаги е седял в тока без да го изкл. и разреждам, в резултат на което сега батерията държи 20 мин. ако изкл. зарядното, че да ползвам контакта.   Rolling Eyes

# 464
  • София
Да, определено се отказах да взимам фотоапарат от сайт, прави сте, по добре от тук и с гаранция, въпреки че сега се чудя дали да търся втора употреба, за да е по-добър модел, а по-евтино, тъй като  не разполагам с голям бюджет за такова нещо. Малко извън темата, но ще се радвам, ако някой ми препоръча модел, клоня към Canon, от ниския ценови диапазон.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт