BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 633
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, току що направих първата си поръчка от БИК с плащане от ПП. Много странно ми се стори, че при поръчка за 3$( само за проба съм я пуснала), в сметката ми са блокирани 9 лв. Нали пп нямаха такси? Още при потвърждаване на картата забелязах, че ми бяха спрели 1.95 лв. като някакава такса? Плащането през пп като плащане на виртуален пос ли се вижда в извлечението? Нещо не ми е ясно?Аз искам да поръчам таблет на стойност 250 лв. и те както отива ще ми вземат още толкова такса? "Де е Илия на кирия", Аз за 500лв. ще си го купя и в БГ. newsm78

# 646
  • Казанлък
Здравейте, току що направих първата си поръчка от БИК с плащане от ПП. Много странно ми се стори, че при поръчка за 3$( само за проба съм я пуснала), в сметката ми са блокирани 9 лв. Нали пп нямаха такси? Още при потвърждаване на картата забелязах, че ми бяха спрели 1.95 лв. като някакава такса? Плащането през пп като плащане на виртуален пос ли се вижда в извлечението? Нещо не ми е ясно?Аз искам да поръчам таблет на стойност 250 лв. и те както отива ще ми вземат още толкова такса? "Де е Илия на кирия", Аз за 500лв. ще си го купя и в БГ. newsm78

jeni_balchik  Hug
За пръв път ли плащаш с пейпал? Няма такси за плащането. Колкото ти е поръчката,толкова ще ти вземат от картата.
Ето ти последната тема за пейпал: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=693768.0
Не знам какво точно си правила там при регистрация. Но веднъж ти вземат 1 долар при добавяне на картата и,ако решиш да я верифицираш,то ти блокират още 1,95$ ,които връщат след като въведеш код за верификация на картата,взет от банката. Още един съвет от мен. Курс за смяна на валута  на пейпал е по-висок. Направете настройките така,че да ви обръщат парите по курса на банката. Има много подробна информация със картинки във гугъл за това Peace

# 647
Другият вариант е при плащането на поръчката да е платила (може би някъде трябва да махне някоя отметка? ) някаква застраховка или тракинг номер без да иска.

# 648
Да за пръв път съм с пп, но да верефицирах картата и ми върнаха 1.5 евро, а това за единият долар при добавяне на картата не го знаех. Освен това си настроих обменния курс, но уви.(Изчетох темата в този форум и в още един). Подозирам, че е някаква такса на банката, въпреки , че според мен не би трябвало да има такава, или поне според тарифата им няма, утре непременно ще проверя. #Cussing out ето това е извлечението за  верификацията:  

2.93лв.

21.02.2013 09:29:25

PP*3550CODE 35314369001 GB
 и втора
1.95лв.

21.02.2013 09:29:23

PAYPAL 35314369001 G
Първата е таксата от 1,5 евро по курса на пп, а втората нямам идея каква е, за това питах как се вижда в извлечението като плащане на пос терминал или като международен перевод?

# 649
Момичета, отдавна не съм поръчвала и сега ми иска да оставя бележка в Пейпал за цвета. Преди при плащането в Пейпал виждах опция за оставяне на такава допълнителна информация, а сега не намирам. Някой може ли да помогне?   bouquet

# 650
  • Казанлък
Момичета, отдавна не съм поръчвала и сега ми иска да оставя бележка в Пейпал за цвета. Преди при плащането в Пейпал виждах опция за оставяне на такава допълнителна информация, а сега не намирам. Някой може ли да помогне?   bouquet
pru   Hug
Просто избирай нужният цвят,когато правиш самата поръчка. Винаги можеш да им пишиш допълнително със съобщението  Confused

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 651
  • В реалността
Да за пръв път съм с пп, но да верефицирах картата и ми върнаха 1.5 евро, а това за единият долар при добавяне на картата не го знаех. Освен това си настроих обменния курс, но уви.(Изчетох темата в този форум и в още един). Подозирам, че е някаква такса на банката, въпреки , че според мен не би трябвало да има такава, или поне според тарифата им няма, утре непременно ще проверя. #Cussing out ето това е извлечението за  верификацията:  

2.93лв.

21.02.2013 09:29:25

PP*3550CODE 35314369001 GB
 и втора
1.95лв.

21.02.2013 09:29:23

PAYPAL 35314369001 G
Първата е таксата от 1,5 евро по курса на пп, а втората нямам идея каква е, за това питах как се вижда в извлечението като плащане на пос терминал или като международен перевод?

Коя е банката ти?
При мен блокираните суми се виждат като "ОПЕРАЦИЯ НА ПОС" , а когато ги изтеглят става ПОКУПКА ЧРЕЗ POS ПРИ ТЪРГОВЕЦ ХХ,хх USD. Долара за регистрация на картата трябва да е само блокиран. В тези 9 лв всички тези суми ли си включила - верификация, проверка на карта и покупката за 3$?

# 652
Искам да питам , понеже вече се реших да взема този телефон  http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-5-tooky-t86-android-4 … roduct-25306.html   Laughing има ли по - голяма отстъпка от 5% при първа поръчка , и ако направя поръчка от нов акаунт но с една карта, която я ползвам и от друг -проблем ли е  Embarassed изобщо кой е най - изгодния начин да поръчам  newsm51 и ако някой си го е вземал -търся му резервна батерия и калъфче от тези с лентичката за удобно изваждане , моля за помощ  newsm17

# 653
  • Карлово
има ли по - голяма отстъпка от 5% при първа поръчка , и ако направя поръчка от нов акаунт но с една карта, която я ползвам и от друг -проблем ли е  Embarassed изобщо кой е най - изгодния начин да поръчам  newsm51
В момента няма по-голям дискаунт. Можеш да ползваш същата регистрация в ПП за новия акаунт. Така май е най-изгодно, понеже ще ползваш после коинсите в първата сметка.

# 654
 newsm47 и на мен ми мина такава мисъл , благодаря  bouquet

# 655
  • София
Може ли някой да ме светне на прост език защо е този втори акаунт, или да ме насочи къде да прочета. Имам една поръчка от сайта и един акаунт съответно, ако продължа да пускам поръчки от сайта какво трябва да направя?

# 656
Е, в моя случай децата харчат пари от къщи , а на мен ми е по-удобно от работа , пък и аз си мислех, че за първа поръчка са тези 5% ,  newsm03  Embarassed и затова ,но нали се трупат коинси и решихме да останат в семейството  Joy

# 657
аз да се похваля  newsm44 мойто ТOOKY кацна в София
ако го взема утре ще дам отзиви  Peace
таблета обаче още го няма  Weary

# 658
  • Карлово
аз да се похваля  newsm44 мойто ТOOKY кацна в София
ако го взема утре ще дам отзиви  Peace
таблета обаче още го няма  Weary
Няма нищо, че таблетът се бави, ние повече се вълнуваме за Тукито. Mr. Green

# 659
pru   Hug
Просто избирай нужният цвят,когато правиш самата поръчка. Винаги можеш да им пишиш допълнително със съобщението  Confused

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

valpan, става въпрос за часовник, и уж си го избрах да е бял още при поръчването, но в описанието са сложили от онези червените надписи да им се остави бележка в Пейпал за цвета, иначе пращали каквото хванат, и аз се притесних да не пратят другите цветове. Като отида на плащането няма къде да оставя тази бележка. След като потвърдя с Pay now, ме връща в BIC да потвърдя адреса, след това има ли още някаква стъпка, в която да има къде да се напише това? Извинявам се предварително, сигурно питам нещо крайно глупаво, благодаря за отзивчивостта. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт