BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 655
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
snow22 туй тилифончи ако не ме лъже паметта го поръча преди няма и седмица  newsm12 наистина ли толкова бързо идват  newsm78 аз мисля да поръчкам от сега че да ми е сигурен за април  smile3555 някой ако вдява туй нещо http://www.aliexpress.com/item/Tooky-t86-battery-t86-original-ba … ry/715629542.html  само батерия ли е или върви със зарядната конзола Rolling Eyes

# 661
snow22 туй тилифончи ако не ме лъже паметта го поръча преди няма и седмица  newsm12 наистина ли толкова бързо идват  newsm78 аз мисля да поръчкам от сега че да ми е сигурен за април  smile3555 някой ако вдява туй нещо http://www.aliexpress.com/item/Tooky-t86-battery-t86-original-ba … ry/715629542.html  само батерия ли е или върви със зарядната конзола Rolling Eyes

точно така  newsm10,на 19.02 беше регистриран във сингапурска поща ,на 20.02. тръгана за бг и днеска кацна във софия  newsm44 утре ще го взема и ще пиша

# 662
за колко време пристигат поръчките ви ? За първи път правих поръчка от сайта- шипната на 07.02 , но още я няма , добре че беше нещо дребно за проба поне да не съжалявам ...

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 15:24 от черна орхидея

# 663
  • Ямбол
Мацата Дискутиране доста вече и по-назад този въпрос.
Правиш си 1 акаунт,след което и втори,във втория при регистрация,въвеждаш като "Recommender" ника ти от 1 профил и така като правиш поръчки от 2 профил,трупаш"коинси" за поръчките в 1 профил,които може да оползотвориш при нова поръчка от 1 профил като приспадаш от коинсите в сумата...дано е ясно.

Ако нямате 2 профил,за 5% отстъпка може да вписвате при заплащане в полето Recommender  nikid10 ,което ще ви даде 5 % отстъпка,или активните кодове : 5BELLEZA -до 01.03  , или годишните  двукратникратни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013 и 2Dropper2013- 2% многокатно

черна орхидея  защо да съжаляваш,изчакай още седмица- 10 дни

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 15:38 от никид

# 664
  • София
Благодаря, никид!    bouquet
черна орхидея, и аз чакам поръчка от тогава, точно като теб. И моята я няма. Има време още, ще дойдат  Peace

# 665
RA321437585CN     helpuu някой може ли да помогне в проследяването на тази пратка ,ту я има ту я няма - въобще не ми е ясно на къде пътува, до вчера даваше че е пратена в БГ , днес вече я няма.  И в български пощи  също Weary   #2gunfire ги начи , таблетчето мииииии

# 666
за колко време пристигат поръчките ви ? За първи път правих поръчка от сайта- шипната на 07.02 , но още я няма , добре че беше нещо дребно за проба поне да не съжалявам ...
Моята е шипната на 30.01 и още я няма.Ще изчакам още и ще пусна диспут.Дребничко нещо е но така си го искам.

# 667
  • Перник
Нали знаете, че от 9 до 18 февруари китайците не работеха Stop И сега докато наваксат...

# 668
RA321437585CN     helpuu някой може ли да помогне в проследяването на тази пратка ,ту я има ту я няма - въобще не ми е ясно на къде пътува, до вчера даваше че е пратена в БГ , днес вече я няма.  И в български пощи  също Weary   #2gunfire ги начи , таблетчето мииииии

Collection, BG    14.02.2013 г/ 12:23:00
Opening, BG   15.02.2013 г/ 08:34:00
Departure from outward office of exchange, BG      18.02.2013 г/ 11:44:00
На 18 е пратена за БГ

# 669
Да за пръв път съм с пп, но да верефицирах картата и ми върнаха 1.5 евро, а това за единият долар при добавяне на картата не го знаех. Освен това си настроих обменния курс, но уви.(Изчетох темата в този форум и в още един). Подозирам, че е някаква такса на банката, въпреки , че според мен не би трябвало да има такава, или поне според тарифата им няма, утре непременно ще проверя. #Cussing out ето това е извлечението за  верификацията:  

2.93лв.

21.02.2013 09:29:25

PP*3550CODE 35314369001 GB
 и втора
1.95лв.

21.02.2013 09:29:23

PAYPAL 35314369001 G
Първата е таксата от 1,5 евро по курса на пп, а втората нямам идея каква е, за това питах как се вижда в извлечението като плащане на пос терминал или като международен перевод?

Коя е банката ти?
При мен блокираните суми се виждат като "ОПЕРАЦИЯ НА ПОС" , а когато ги изтеглят става ПОКУПКА ЧРЕЗ POS ПРИ ТЪРГОВЕЦ ХХ,хх USD. Долара за регистрация на картата трябва да е само блокиран. В тези 9 лв всички тези суми ли си включила - верификация, проверка на карта и покупката за 3$?
Да така се оказа, в интернет банкирането не се виждат още, защото не са минали счетоводните операции. Виждам само блокирана сума в картата, но като проверих блокировката в банката се вижда, че това са три операции всъщност. Такса не са ми взели все още, но най-вероятно ще ми удържат 2лв. според тарифата на банката това е мин. такса за плащане с номер на дк в интернет. Аз съм повече от доволна Grinning

# 670
 smile3525  benite това го видях преди два дни и после нищо , и тъй значи ли че ще е тук скоро , кът токито на snow22  newsm78 

# 671
smile3525  benite това го видях преди два дни и после нищо , и тъй значи ли че ще е тук скоро , кът токито на snow22  newsm78 

да не те разочаровам но,сингапурската поща и тракинг номер на китайска поща започващ със RB..............CN,пристигат толкова бързо  Peace

# 672
  • Казанлък
snow22  Party,хихихи,телефонът ти пътува заедно с черното ни братче. Очакваме да го вземем във понеделник. Моят белият също излетя от Сингапур вчера. Много са бързи тези пощи  #Crazy

Нали знаете, че от 9 до 18 февруари китайците не работеха Stop И сега докато наваксат...
Всъщност,повечето логистически компании (чети:пощите) са съобщили,че няма да работят от 1 до 18 февруари. Така че нормално е да има забавяния,за това бяхме информирани всичките.
Китайските пратки ще пристигнат...не толкова бързо,като сингапурските,но все пак...

pru,не се притеснявай,ще ти пратят този цвят,който си избрала при поръчването. Отдавна го няма това съобщение за продавача във пейпал,когато плащаш към сайта,а тези червени надписи просто не са ги премахнали. За твое успокоение можеш да им пишеш допълнително,след като направиш поръчката. Отиваш на станицата и,там ще има син надпис Message to Buyincoins.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 673
Ох, много ти благодаря, valpan!   bouquet    bouquet  bouquet

# 674
МомиЧета извинявам се,    Embarassed повтарям се пак с въпроса си  има ли някъде из сайтовете iPhone5  или iPhone4 моля ви. Praynig  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт