BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 620
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Казанлък
МомиЧета извинявам се,    Embarassed повтарям се пак с въпроса си  има ли някъде из сайтовете iPhone5  или iPhone4 моля ви. Praynig  baby_neutral

Няма да намериш такива във китайски сайтове  Rolling Eyes

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 676
  • София
Преведоха ми коинси. Трябва ли някъде да потвърждавам нещо или просто си ми стоят и когато реша да пазарувам си доплащам с тях? newsm78

# 677
 smile3514  Сингапурски , китайски нали едни и същи неща чакаме   smile3512 как по-дяволите да знам кои пощи ги пращат, нали все безплатни ползвате , да не би да избирате опция платено  newsm78 newsm78 човек да подлудей направо

# 678
  • Ямбол
vladkab  при плащане на следваща поръчка може да ги използваш.
fifinaki спрямо това къде е на склад пратката,от там я пращат със съответната поща вероятно.

# 679
 cry да си ... Hands Fist...... Hug късмета начи  ignore2

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 22:57 от fifinaki

# 680
препоръчайте ми моля калъфи за таблет ainol fire  и ainol mars. Гледах и buyincoins i everbuying и се чудя кой би бил най- удачния вариант, тъй че ако някои вече се е сдобил моля да подскаже Simple Smile

# 681
smile3525  benite това го видях преди два дни и после нищо , и тъй значи ли че ще е тук скоро , кът токито на snow22  newsm78 
амо по моите наблюдения ще минат поне 5-10 дни, но може и да си късметлийка Simple Smile

# 682
днеска не работеше пощата  newsm61,налага се да изчакам до понеделник  Weary

# 683
Сложих в количката токито 86 и накрая като ще се плаща ми излиза в червено това съобщение :
newsm61 newsm61
NOTE: Christmas Shipping
During Christmas Season, global mail traffic increases significantly. This traffic increase causes post offices everywhere to deal with a sheer overwhelming workload of processing parcels. Due to this reason, occasional shipping delays of 1-2 weeks may occur.

Тея не се ли напразнуваха вече  #Sniper На някой друг излиза ли му това?
И освен това подаръка уж ми го дават, а ми пишат, че го нямало  #Crazy smile3512

# 684
  • Казанлък
fifinaki,не му обръщай внимание на този надпис...стои си там от преди Коледа  Joy
А за подаръка,това е бъг. Изпразни кошницата и пак добави телефона. На мен се е случвало няколко пъти,накрая все ми пращат подаръка  Wink
Що се отнася до пощите,то те съвсем отскоро започнаха да пращат някои неща със сингапурска поща(никой не знае по какъв критерий става това),но официалната поща си остава китайска. Мисля,че покрай тези големи проблеми през ноември-декември са добавили и вариант със Сингапур,който е доста по-скъп за тях и на повечето сайтове се доплаща допълнително от купувача.
За Туки Т86 питай предварително дали вече го имат на склад.

snow22   ,още малко...

# 685
Е, аз питах преди 4-5 дена и казаха, че имат и бял и розов, че и  бг меню обещаха Praynig , но уж изчаквах отзиви за вашите ама Немам нерви  girluu ша го зимам вечи dance

# 686
препоръчайте ми моля калъфи за таблет ainol fire  и ainol mars. Гледах и buyincoins i everbuying и се чудя кой би бил най- удачния вариант, тъй че ако някои вече се е сдобил моля да подскаже Simple Smile

http://www.buyincoins.com/new_en/details/universal-7-7-inch-tabl … roduct-22207.html

Аз съм с този, имам Ainol fire. Хубав е и удобен.

# 687
  • София

http://www.buyincoins.com/new_en/details/universal-7-7-inch-tabl … roduct-22207.html

Момичета, този калъф добре ли държи таблета, всмисъл удобен ли е за мъкнене насам натам, няма ли опасност да изпадне?
И другото което се чудя, често ли използвате клавиатура за таблета, има ли сисъл от калъф с клавиатура?
Чакам да пристигне един евтин таблет, а до сега не съм ползвала такова чудо и се питам  newsm78

# 688
Тъй, тъй аз снощи поръчах телефона / гоооолям зор , сайта муден ,бавен - ужас  smile3507 ,/ а и както каза valpan изпразних кошницата и после с подаръка нямаше проблем - не че мий притрябвал ама тъй за спорта ко ша са минавам , както и  да е ама пак да питам туй нещо  http://www.aliexpress.com/item/Tooky-t86-battery-t86-original-ba … ry/715629542.html  само батерия ли е или си върви със зарядното , аз имам такова на Привилега и много ми е удобно винаги имам втора резервна батерия  thumbsup

# 689

Момичета, този калъф добре ли държи таблета, всмисъл удобен ли е за мъкнене насам натам, няма ли опасност да изпадне?
И другото което се чудя, често ли използвате клавиатура за таблета, има ли сисъл от калъф с клавиатура?
Чакам да пристигне един евтин таблет, а до сега не съм ползвала такова чудо и се питам  newsm78

аз като си вземах тъчхимикалка клавиатурата ми стана излишна,но пък във вкъщи не ползвам таблета така че зависи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт