BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 608
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
МомиЧета извинявам се,    Embarassed повтарям се пак с въпроса си  има ли някъде из сайтовете iPhone5  или iPhone4 моля ви. Praynig  baby_neutral

iPhone5  или iPhone4 можеш да си купиш само от таобао  http://www.alsotao.com/product/21921428414/iPhone%205%20lock%20i … 136%20pixels%201G   Peace

# 691
Здравейте момичета да попитам някоя от вас да е поръчвала LED лампи цените им са добри, ама се чудя дали си заслужават.

http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-220v-e27-15-led-563 … roduct-22689.html

http://www.aliexpress.com/item/New-220V-E27-15-LED-5630-SMD-4-3W … 01/731724756.html

# 692
valpan, snow22   Благодаря ви.   Heart Eyes   Не  о4аквах такива цени.  Shocked

# 693
  • Казанлък
И другото което се чудя, често ли използвате клавиатура за таблета, има ли сисъл от калъф с клавиатура?
Чакам да пристигне един евтин таблет, а до сега не съм ползвала такова чудо и се питам  newsm78
dessie_d,аз лично ползвам клавиатурата само вкъщи...и само,ако трябва да пиша повече. Наистина с нея е по-удобно,поне това е моето мнение. Иначе за дребни неща си пиша от екранна клавиатура.
Не помня кой беше споделил,че не може да свърже външна клавиатура с таблета. Е,аз се сблъсках със това на Аврората. Понеже моята клавиатура е за 10" таблет,то досега все я ползвах със Ампе А10. Там свалих от маркета Smart Keyboard,маркирах във настройките и Physiscal Keyboard и всеки път,като включвах външна клавиатура към таблета,тя си тръгваше без проблем автоматично,без да се правят някакви настройки.
Обаче...наскоро пробвах този калъф със клавиатура на Аврората и просто не искаше да тръгне. Със всяка клавиатура,достъпна на таблета(имам 3 във момента) просто тръгваше екранна клавиатура. Смених и 2 OTG кабела,но явно не беше от тях.
Решението се оказа много просто. След като започвам да пиша нещо,отдолу в таскбара се появява отметка ....много мъничка клавиатура,оттам се превключва между различни видове клавиатури. Ето там най-отгоре се показа бутон: "Включване на външна клавиатура"(в настройките на таблета я няма),не го забелязах в началото.  Joy Натиснах включване и всичко тръгна. Обаче се оказа,че всеки път трябва да се прави това(поне на Аврората). Дано да съм била полезна със това. Ето,таблети се различават и някои неща се научават в движение.  reverance

fifinaki  Hug
за батерията най-добре е да питаш продавача...

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 694
Здравейте момичета!
Искам да ви питам нещо...реших да пиша оценка за един продукт,който си купих от сайта и да кача и снимка.Но само не ми стана ясно накрая,когато трябва да избирам държава ,България я няма в списъка.Вие какво избирате и това задължителна стъпка ли е?

# 695
  • Казанлък
Здравейте момичета!
Искам да ви питам нещо...реших да пиша оценка за един продукт,който си купих от сайта и да кача и снимка.Но само не ми стана ясно накрая,когато трябва да избирам държава ,България я няма в списъка.Вие какво избирате и това задължителна стъпка ли е?

Да,трябва да избереш някаква държава...иначе няма как да продължиш. След това потвърждаваш още веднъж със бутон Submit. Гледай снимката да не е много голяма.

# 696
Благодаря за бързия отговор valpan!

# 697
  • София
Добър вечер!

Извинявам се,но не знам как се копира с таблет !
Ако може да ми пуснете тема в която да се просвещавам за Андроид? smile3506

# 698
  • Казанлък
Добър вечер!

Извинявам се,но не знам как се копира с таблет !
Ако може да ми пуснете тема в която да се просвещавам за Андроид? smile3506

iankampanova  Hug
имам подробно ръководство за Андроид,но е на руски  Laughing
http://android-manual.ru/level1
На български търси помощ във гугъла.
А за твоят въпрос....дълго натискане със пръста на екрана ще ти даде възможност да избереш дума за копиране(със стрелките можеш да разшириш областта на копирането на текста). За поставяне е същото: задържаш със натискане и избираш "поставяне". Пиша по памет,но основното е точно да задържиш пръста на нужното място и да избереш нужната опция.

# 699
Не може да бъде - темата минала на втора страница в раздела, едва я намерих Laughing! Аз влизам да се оплача, че след като им напомних за себе си и за обещанието им да проверят в техните пощи за пратката ми от 22.11.2012, за която имах диспут и refund, получих отговор, че пратката в крайна сметка се върнала при тях, понеже никой тук не бил се разписал за нея #Cussing out!!! Е, не, пак на 22.11 имах още една, за която също ми писаха, че ми връщат парите, понеже се е върнала при тях - може ли такова нещо Rolling Eyes! Никога не ми се беше случвало подобно нещо, в нашия пощ. клон са много съвестни и даже по 2 известия са ми пращали понякога, къде е проблемът сега, не ми стана ясно. То ми се отщя направо да поръчвам същите неща. Пуснах вчера нова поръчка с коинсите от първия профил с разни обсъждани дреболии и чакането почва отначало! То като се замисля, и двете ми злощастни поръчки са от въпросния първи профил, то други нямам пускани от него, явно хич не му върви и да не вземе и новата поръчка да я сполети същата участ ooooh!... Ох, намрънках се Embarassed, ама поне ми олекна! Пък и "повдигнах" темата Laughing..

# 700
днес най на края си вземах  TOOKY T83,цял ден го ровичкам чак му стопих батерията  Joy,бива си го телефончето само къде няма бг език и това ми е проблем  Mr. Green а във описанието пише че е  and multi language support

# 701
е те са изброени езиците и бг език там няма , как е телефончето не е ли малко дебеличко,  newsm53 аз за мойто токи питах, и после писах че искам бг езика ама тез китайчета  argue един чете съобщенията пък на колегата казаааал  newsm78 ша видим , руски нали поне има .Ай чистито начи  Flowers Bouquet  Абе допълнително няма ли как да се тури български newsm12

# 702
  • Пловдив
snow22, честито телефонче! От няколко седмици обмислям да си го поръчам, но ме спира това, че параметрите, а и размерите му, са сходни с тези на настоящия ми телефон (Samsung Galaxy S plus). Въпреки това изкушението е огромно Crazy и най-вероятно ще го поръчам, особено ако се появи и код за повече от 5% намаление Laughing. А как изглежда телефонът в бяло? Изгледах много клипчета в You tube, супер изглежда телефончето, но всички заснети телефони са черни, не намерих нито един в бяло и не мога да направя сравнение, а и аз клоня към белия Simple Smile.
fifinaki, можеш да попиташ мобилен оператор за инсталиране на българско меню. Peace

# 703
snow22, честито телефонче! От няколко седмици обмислям да си го поръчам, но ме спира това, че параметрите, а и размерите му, са сходни с тези на настоящия ми телефон (Samsung Galaxy S plus). Въпреки това изкушението е огромно Crazy и най-вероятно ще го поръчам, особено ако се появи и код за повече от 5% намаление Laughing. А как изглежда телефонът в бяло? Изгледах много клипчета в You tube, супер изглежда телефончето, но всички заснети телефони са черни, не намерих нито един в бяло и не мога да направя сравнение, а и аз клоня към белия Simple Smile.
fifinaki, можеш да попиташ мобилен оператор за инсталиране на българско меню. Peace

мерси  Hug
изглежда страхотно,копие на самсунг малко е тежичък заради батерията,не знам от къде да видя цветовете но дисплея наистина е IPS не съм го пробвала на снимки не знам как ще са

# 704
  • Пловдив

мерси  Hug
изглежда страхотно,копие на самсунг малко е тежичък заради батерията,не знам от къде да видя цветовете но дисплея наистина е IPS не съм го пробвала на снимки не знам как ще са

Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт