BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 646
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Казанлък
днес най на края си вземах  TOOKY T83,цял ден го ровичкам чак му стопих батерията  Joy,бива си го телефончето само къде няма бг език и това ми е проблем  Mr. Green а във описанието пише че е  and multi language support

snow22  Hug честито ти телефонче! Да си го ползваш с радост и без проблеми.
И аз досега се ровичках из Тукито...моят колега си го получи днес(беличкият е все още на път). Мнооооого ми хареса. Картинката е бомба! Българско меню няма и това се знаеше предварително. Направихме го на руски. Пробвахме го и със двата оператора(глобул и виваком),всичко изглежда наред. Тъча е много хубав,екрана за мен е добър,като размер. А човекът,който досега е ползвал телефон със 3"  екран със проблемен тъч е просто на върха от щастието със новата си придобивка.  nuts
Направих само една снимка,беше тъмно във помещението...е, в интернет има по-хубави. LaughingПосле ще направя повече на белият телефон.

http://s1.ipicture.ru/uploads/20130225/ECJP38jz.jpg

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 706
днес най на края си вземах  TOOKY T83,цял ден го ровичкам чак му стопих батерията  Joy,бива си го телефончето само къде няма бг език и това ми е проблем  Mr. Green а във описанието пише че е  and multi language support

snow22  Hug честито ти телефонче! Да си го ползваш с радост и без проблеми.
И аз досега се ровичках из Тукито...моят колега си го получи днес(беличкият е все още на път). Мнооооого ми хареса. Картинката е бомба! Българско меню няма и това се знаеше предварително. Направихме го на руски. Пробвахме го и със двата оператора(глобул и виваком),всичко изглежда наред. Тъча е много хубав,екрана за мен е добър,като размер. А човекът,който досега е ползвал телефон със 3"  екран със проблемен тъч е просто на върха от щастието със новата си придобивка.  nuts
Направих само една снимка,беше тъмно във помещението...е, в интернет има по-хубави. LaughingПосле ще направя повече на белият телефон.

http://s1.ipicture.ru/uploads/20130225/ECJP38jz.jpg

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

valpan Мерси!  Hug
и аз съм много доволна,още го разучавам има доста функции  newsm68

# 707
  • Пловдив
Преди малко пробвах да напиша в сайта ревю за закупен артикул, но този път не ми даде опция за качване на снимка newsm78. За втори път пиша ревю, предишния път качих три снимки. Случва ли се и на вас и знаете ли на какво се дължи?
Редактирам се, оправи се. Party

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 21:13 от marzeliva

# 708
Точно щях да питам , защо не качвате реални снимки на стоките , които сте получили , само да ми пристигне токито 86 и ще кача снимки , с протектор ли получи тилифончиту      love001, оф мойту кой го знай кога ша потегли към БГ , а таман да питам мобилен оператор за телефон от Китай , тъйъ ша ми обясни , чи тря  #2gunfire милите дай им да помагат кат чуят покупка от интернет и умиргат  smile3505 за нас руския не е проблем ама кат казаха китайчетата , че могат да турят бг,

# 709
Днес получих поръчка за приятелка направена на 7.2. и пусната по инициатива на сайта с тракинг номер - сингапурска поща  Crazy
http://www.buyincoins.com/new_en/details/ultra-sharp-durable-adv … roduct-15936.html - изглежда добре, дано дълго си го ползва
пристигна с прозрачна силиконова подложка  Simple Smile
Чакам още една от същата дата, но с китайските пощи  Laughing

# 710
  • Казанлък
fifinaki,телефонът пристигна в черна оригинална кутия на фирма Tooky... в комплекта освен традиционните неща имаше  и протектор със салфетка  Laughing
Както винаги,всичко си беше опаковано много добре. Зарядното е за американски тип контакти,но аз все си ползвам зарядното от НТС,което е 1А.

Имам доста снимки тук:

https://picasaweb.google.com/104102058755321514976/BuyincoinsTma … p;feat=directlink

Често просто забравям да качвам нови Simple Smile

# 711
такааа да се оплача от моето тооку на всяка секунда сам си изпраща смс до китай та такава хубава сметка ми е навартял че думи нямам smile3511

# 712
И сега какво е лечението?

# 713
snow22 , добре де нали valpan   беше казала , че те пита дали да прати как сам ги праща , малии дано да решиш проблема ,че и на нас да помогнеш  newsm09 уф и аз поръчах ако е тъй ко ша ми чуят ушитееее  bash box

# 714
snow22 , добре де нали valpan   беше казала , че те пита дали да прати как сам ги праща , малии дано да решиш проблема ,че и на нас да помогнеш  newsm09 уф и аз поръчах ако е тъй ко ша ми чуят ушитееее  bash box

лошото е че нищо не ме пита ами направо си изпраща,тази сутрин получих смс от оператора че съм си достигнала кредитния лимит от 120лв и така разбрах даже и не знам от къде да деактивирам това изпращане на смс и как да съм сигурна че е деактивирано,ще видя сега какво ще правя  newsm78  smile3511 smile3511

# 715
  • Казанлък
такааа да се оплача от моето тооку на всяка секунда сам си изпраща смс до китай та такава хубава сметка ми е навартял че думи нямам smile3511
snow22, за кой оператор става въпрос и имаш ли активиран роминг?
лечението на проблема е обяснено във руският форум. Трябва да се получи рут и да се премахне един файл.
Спри от настройки китайска клавиатура и приложения засега

# 716
 Преди инсталацията махнах една SMSreg програма, която уж пращала скъпи СМС-и в Китай. Не знам дали е така, но я махнах. И махнах китайска клавиатура. Българската клавиатура се слага без проблеми, работи.

туй от един форум , предполагам че някой който е на ти със софтуери , хардуери и тем подобни сложни неща не е проблем да се справи  smile3521

# 717

лошото е че нищо не ме пита ами направо си изпраща,тази сутрин получих смс от оператора че съм си достигнала кредитния лимит от 120лв и така разбрах даже и не знам от къде да деактивирам това изпращане на смс и как да съм сигурна че е деактивирано,ще видя сега какво ще правя  newsm78  smile3511 smile3511

здравейте,
при мен никога не е имало този проблем, аз съм на МТЕЛ, а втория телефон е за приятел и той е на ГЛОБУЛ и при него няма този проблем

# 718
  • София
Да се запиша, че съм в търсене и умуване за таблет, а като Ви чета повечето покупки са сполучливи в тази насока.

# 719
snow22, за кой оператор става въпрос и имаш ли активиран роминг?
лечението на проблема е обяснено във руският форум. Трябва да се получи рут и да се премахне един файл.
Спри от настройки китайска клавиатура и приложения засега

на вива тел съм,преинсталирах софтуера днес и дано да няма проблем,имам активиран роуминг,сега ще махна всичко що е китайско но да видим ко ще стане със сметката ,днес се жалвах във виваком  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт