BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 803
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Аха, чувалът значи не е гаранция. И моята е с  "чуваления" статус, дано се размина и този път с митницата.

когато я изпратят на митница най късно на следващия ден си излиза информация на сайта БГ Пощи че е на митница
ако например пратката е пристигнала на 23.01. във София,на 24.01. трябва да е( примерно във Варна) сутринта пак проверяваш ако не изписва митница си я търсиш от пощата  Hug

Благодаря ви много, момчета и момичета Hug! Съдбата на таблета ми явно ще стане ясна едва, когато стъпи на варненска земя, защото все пак София е само транзитен пункт. Ако и във Варна съм с чувала, а не с надпис "митница", ще има радост голяма Flutter.

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 18:24 от Alanis

# 196
  • Балчик
Аха, чувалът значи не е гаранция. И моята е с  "чуваления" статус, дано се размина и този път с митницата.

когато я изпратят на митница най късно на следващия ден си излиза информация на сайта БГ Пощи че е на митница
ако например пратката е пристигнала на 23.01. във София,на 24.01. трябва да е( примерно във Варна) сутринта пак проверяваш ако не изписва митница си я търсиш от пощата  Hug

Да,това ясно. На мен ми се появява винаги статус пратката пристигнала в локалната пощенска станция или нещо от сорта .
Сегашната днес в 16.05 е вложена в чувала, ще видим утре къде ще се озове, дано не е митница Добрич

# 197
Тъкмо се връщам от работа и в пощата ме чака разписка за пратка в пощата Crazy. Ха сега, де newsm78?! Току-виж, дошла окъснялата поръчка от 22.11, ама чакам и една от iherb. Според интернет таблетът си стои в чувала в София още от вчера, но пък имам наблюдения, че пратки пристигат от София до Варна за 1 работен ден, така че дали пък не е и таблетът Praynig? Утре ще докладвам Peace.

# 198
Тъкмо се връщам от работа и в пощата ме чака разписка за пратка в пощата Crazy. Ха сега, де newsm78?! Току-виж, дошла окъснялата поръчка от 22.11, ама чакам и една от iherb. Според интернет таблетът си стои в чувала в София още от вчера, но пък имам наблюдения, че пратки пристигат от София до Варна за 1 работен ден, така че дали пък не е и таблетът Praynig? Утре ще докладвам Peace.

не за един работен ден, а за една вечер ,бележката до като дойде при теб става един работен ден,аз не чакам да получа бележка а направо отивам в пощата или в митницата  Mr. Green

# 199

Да,това ясно. На мен ми се появява винаги статус пратката пристигнала в локалната пощенска станция или нещо от сорта .
Сегашната днес в 16.05 е вложена в чувала, ще видим утре къде ще се озове, дано не е митница Добрич

Джемма , дано да е в пощата  newsm17

# 200

не за един работен ден, а за една вечер ,бележката до като дойде при теб става един работен ден,аз не чакам да получа бележка а направо отивам в пощата или в митницата  Mr. Green

Точно Peace! Имах предвид на следващия раб.ден, т.е. съвсем реалистично е днес да е стигнал във Варна, просто инфото в сайта на бг пощите да не е актуализирано. Дано е таблетът наистина този пакет в пощата, защото другите пратки са малки и така или иначе са за пощата Praynig.

# 201
  • Казанлък
Още няколко дреболии,получени днес  newsm44 (поръчката е изпратена на 8.01  #Crazy)

Стелки. Изглеждат много добре. Черното е нещо като плат,а долната част е гумирана. Има някакви подложки и възглавнички,подходящи са за спортуващи. Синът ми ги взе веднага,но аз ще си поръчам едни и за мен.
Четка за зъби. Не мога да дам отзиви,защото пак отиде при сина ми.  hahaha Работи с една малка батерия,самата четка е мъничка,в работещо положение леко вибрира.
Лампа за лаптоп. Трябваше да има usb кабел,но или го нямаше,или аз пропуснах да го извадя от пакета  newsm78,така че ще се ползва само със батерии. Свети добре,щипката е голяма.Е,и тя отиде при момчето ми.
Сигурна бях,че тази поръчка ще се повтаря още веднъж  Joy
За тази поставка за телефон съм се сещала всеки път,когато нямаше къде да сложа телефона по време на зареждането. Пристигна в бяло,пластмасата е тънка,но твърда...ще стане за екстрени случаи.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка.
В момента работят купони: 7ALLSITE(Валиден до 31.01.2013) за целият сайт и LIGHTNING (до 25.01 на всички аксесоарr за iPhone)
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013.

# 202
  • Ямбол
valpan отново чудесни неща,и аз веднага ще поръчам от поставката за тел.,като ходим по екскурзии все няма удобно място.

# 203
Таблета, който поръчах на 03.01. пристигна днес. Този http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html

На 21.01. беше в София, на 23. 01. в Русе. В пощата. Като направих здрава забележка, че не ми искаха лична карта при получаването на пратката. Имах още 2 поръчки без проследяваш номер, едната е за преходник, който беше грижливо прибран при таблета, който пък беше перфектно опакован, а другата поръчка разни дреболии за дъщеря ми и тази лампа http://www.buyincoins.com/new_en/details/constellation-projector … product-8954.html . От лампата очаквах повече, свети хубаво ако тавана е ниско  Mr. Green иначе очертанията и не са точно като звезди.

Таблета обаче надхвърли очакванията ми. Очаквах китайска играчка честно казано, а то се оказа много хубава техника. Перфектен е, засега всичко е без проблем, дано и занапред е така. Няма меню на български, ама аз и не съм поръчвала да му слагат. Но е кирилизиран. Дойде зареден на около 50 %.

Искрено благодаря на valpan за помощта и търпението, много ми помогна в първата за мен поръчка!   bouquet

# 204
  • Варна
⅞ ...and Happily Ever After, честито за таблета. Дълго и безпроблемно да си го ползваш.  Гледам че са заредили, в момента е наличен. Моят е изпратен на 20-ти и все още не го виждам в сайтовете за проследяване, но предполагам че е рано. 

# 205
аз да се оплача,получих МР 5 плеъра на Сони вече 6-ти поред.Обзаведох щерките и децата на всички приятели и досега нямаше проблем.Сега поръчах и за племенницата че е рожденничка.Оня ден пристигна но не работи.Всъщност работи но само като е на зарядно.Най вероятно проблема е в батерията или няма или нещо е прекъсната.Не смея да го отворя понеже има една лепенка на болчето и ще се скъса ако се опитам да я махна.Сега какво да правя къде да им пиша.Как да им го върна да ми пратят нов.

# 206

Бележката за получената вчера пратка в пощата беше именно за таблета - същия като този Party! Минах преди работа през пощата да го взема. Поръчката бях направила на 04.01, а я изпратиха на 09.01.

Нямам търпение да отворя пратката, но ще имам възможност най-рано в обедната почивка, когато ще споделя как е. Към него поръчах и тези неща, дано всичко е вътре: http://www.buyincoins.com/new_en/details/leather-case-usb-keyboa … product-5792.html, http://www.buyincoins.com/new_en/details/high-capacity-32gb-micr … roduct-12365.html и http://www.buyincoins.com/new_en/details/us-to-eu-ac-power-plug- … -product-786.html.

# 207
  • Русе
аз да се оплача,получих МР 5 плеъра на Сони вече 6-ти поред.Обзаведох щерките и децата на всички приятели и досега нямаше проблем.Сега поръчах и за племенницата че е рожденничка.Оня ден пристигна но не работи.Всъщност работи но само като е на зарядно.Най вероятно проблема е в батерията или няма или нещо е прекъсната.Не смея да го отворя понеже има една лепенка на болчето и ще се скъса ако се опитам да я махна.Сега какво да правя къде да им пиша.Как да им го върна да ми пратят нов.

Провери дали ти е поставена батерията правилно, защото забелязах че на някой от китайските играчки са сложени наобратно явно с цел да не се изтощават по пътя. Или ако искаш първо им пиши в поръчката имаш в синьо Message to BuyinCoins

# 208
  • София
pipi_rz, сложи нови батерии, аз на няколко пъти на различни неща хвърлям техни батерии и си слагам нови, защото не работят.

# 209
  • Балчик
Взех си Кристал-а, не отиде на митница. Simple Smile Бял е, добре работи, всичко е наред засега, няма български.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 14:10 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт