BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 741
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Честито на всички,получили своите таблети! Да ги ползвате с удоволствие и без проблеми

Alanis,трябва ти OTG кабел този тип: usb female -micro usb mail,един къс кабел,с който ще можеш да свържеш клавиатура,мишка и флашки . Нямаше ли го в комплекта? На сайта в описанието наистина го няма... трябва ти не просто преходник,а да е OTG...като този http://www.buyincoins.com/new_en/details/usb-female-to-micro-usb … roduct-15624.html
Предполагам,че и тук можеш да намериш такъв,ако ти трябва спешно,но да не ви продадат обикновен преходник... (този от линка на k a t r i n няма да ти свърши работа...и аз веднъж се излъгах с него). Твоят таблет има и bluetooth,така че можеш да ползваш и устройства с тази връзка  Wink

Като ви разправям, че с новите технологии, техника и пр. съм гОла вОда, бях съвсем сериозна Embarassed. valpan, много ти благодаря за поредните ценни съвети и сега да си кажа, срам-не срам, че точно такъв т.нар. OTG кабел си имаше в една отделна вакуумна торбичка, ама кой да знае за какво е ooooh!. Понеже на сайта не беше показан, че е в комплекта, не го загледах много-много и го зарязах мъжа ми да си го разучава. Пък аз си представях, че за mini USB клавиатурата ще ми трябва най-обикновен преходник без кабел като този за зарядното, за да я свържа с таблета Laughing. Явно добри хора са си сложили допълнително това кабелче на добра воля, понеже си знаят, че кабела на клавиатурата не става на таблета без тази джаджа Party.

И сега да си дойда на думата, понеже или калъфът е дефектен, или не правим нещо както трябва, за да свържем клавиатурата чрез този OTG кабел, обаче не тръгва тая пущина Rolling Eyes! valpan, имам спомен, че ти имаше същата (или пък някой друг, който я ползва), моля да ми разясните какво точно трябва да се направи. Има 3 дупчици над буквите - това лампички ли трябва да са Embarassed? Трябва да светне ли нещо, предполагам, за да заработи newsm78? Нещо през настройките в таблета трябва ли да се бута, за да тръгне? Знам, че това не е тема за технически консултации, затова много се извинявам за лаишките си въпроси Tired. Може пък просто наистина да е дефектна, но преди да ги хокам хората, исках да съм сигурна, че всичко съм направила, както трябва.

И за капак и интернет не можахме да пуснем - лови сума-ти мрежи и всичките явно са кодирани. Май ще ни трябва рутер Tired.

# 226
# 227
  • на морето
Аз пък сега си търся калъфче за телефона.Тук нещо не намирам newsm78
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-lcd-capacitive-scre … roduct-20854.html
valpan-спомням си,че ти поръчва.Може ли да ми препоръчаш(може и от друг сайт),но предпочитам от .buyincoins.

# 228
  • София

Да, и този става, но големият ВъпроС е кой от всичките  Laughing Нищо не разбирам от процесори и прочие, мога да сравня  само  пикселите и батерията  Embarassed а и от вас знам за IPS екрана ...

# 229
  • Ловеч
Моят вариант, който ти предлагам е с 4 ядрен процесор и по-нов от останалите, които ти си гледала. Екраните са IPS на всички, но с 4 ядра най-малкото игрите ще вървят супер  Simple Smile

# 230
  • София
Моят вариант, който ти предлагам е с 4 ядрен процесор и по-нов от останалите, които ти си гледала. Екраните са IPS на всички, но с 4 ядра най-малкото игрите ще вървят супер  Simple Smile

Благодаря, heros   bouquet

# 231
Пак да попитам: заслужава ли си да търся външен хард диск и къде мога да намеря по-евтин.

# 232

Сори, че се намесвам, но точно 4-те ядра не са показали особено добри резултати при тестовето и то точно с при игрите, намерих инфо в няколко форума и има  добри доказателства при тестовете сравнение  с 2 ядрени 1,5 . Аз също мислих да си го купя преди беше на тази уж промо цена до 21 -ви

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=ed1ab4c4ff750b0 … 898205&page=3

http://tabletrepublic.com/forum/android-tablet-reviews/sanei-n10 … zantvoo-2288.html   2-та таблета са едни и същи

# 233
Пак да попитам: заслужава ли си да търся външен хард диск и къде мога да намеря по-евтин.

точно от китаците не бих препоръчала да рискуваш , в амазон може да се намери на добри цени, зависи и какло голям ти трябва. Сръвни цените и с България , ако не е много голяма разлика по-добре си купи от Бг.

# 234
dodi кажи как е телефона?   Praynig

# 235

точно от китаците не бих препоръчала да рискуваш , в амазон може да се намери на добри цени, зависи и какло голям ти трябва. Сръвни цените и с България , ако не е много голяма разлика по-добре си купи от Бг.

Благодаря!

# 236
  • на морето
dodi кажи как е телефона?   Praynig

Ами за сега е супер PeaceНещо не мога да видя снимките,които правя,ама чакам дъщеря ми да се прибере-тя е по-спец Mr. Green
Такааа,сега ми се изтощи батерията напълно.Включих го да се зарежда,започна нормално,зареди малко и спря.Сега е на една чертичка и не зарежда.Какво да правя ooooh!

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 19:25 от dodi

# 237
  • Казанлък
dodi ,честито ти телефонче!  Hug
с какво го зареждаш? Пробвай с друго зарядно или от компютъра. Батериите ти са какви са? 1800mAh Lithium battery -това ли пише на тях?

dodi, честито и безпроблемно ползване. Имаш ли представа дали има 3G?
Кажете какво трябва да пише. Имам някакъв спомен, че тук беше нещо: Network:      GSM 900/1800., но не съм сигурна.

този на dodi няма 3G (процесор MTK6515 е орязана версия на MTK6575 и е без 3G и GPS)... за да поддържа 3G в описанието трябва да има WCDMA: 2100MHz (мисля,че това е достатъчно за българските оператори)
Момичета, мислех а поръчам Кристалчето, но мъжО иска по-голям таблет, Valpan, мисля, че  сестра ти имаше един от двата модела, ако добре си спомням  Rolling Eyes
Вие какво ще ме посъветвате  Hug

http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-cube-u19gt-dual-cor … roduct-18355.html

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android … roduct-16464.html
emy_emy,сестра ми има  куб 10.1" Cube U30GT ,но нейният е версия 8GB,много е доволна от него. От темата snow22 имаше такъв,дано и тя да се включи със мнението.
Аз бих отдала предпочтение на този Куб или на Ainol Hero,но и 4-ядрен Ампе също си заслужава внимание(особено на тази цена...аз не гледам показателите на разни бенчмаркове,но ме притеснява само факта,че някои хора са се оплаквали от това,че батерията му не държи много. Но това може да зависи и от партида и други фактори).

Alanis,
при мен тези лампички не светят(едната светва при включване бутона на caps). Просто свързваш таблета чрез този кабел и докосващ екрана на място,където искаш да въвеждаш нещо. Ако тази клавиатура не работи по някаква причина,то ще ти се появи екранна клавиатура,както обикновено. Иначе би трябвало да можеш да пишеш без никакви настройки...поне аз не помня да съм правила нещо  newsm78

# 238
  • Казанлък
Аз пък сега си търся калъфче за телефона.Тук нещо не намирам newsm78
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-lcd-capacitive-scre … roduct-20854.html
valpan-спомням си,че ти поръчва.Може ли да ми препоръчаш(може и от друг сайт),но предпочитам от .buyincoins.

Тук няма хубави калъфи за телефони. Имаш размерите му,потърси нещо от Tynideal или еforchina по-добре...

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони: 5BELLEZA (до 01.03 ...може да се ползва 2 пъти )
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

# 239
  • В реалността
Valpan, разбрах го това, но след доста разглеждане. Благодаря Hug Май ще минем без 3G. Дано този на Dodi да е прави хубави снимки поне, че повечето са с малки MP.

Общи условия

Активация на акаунт